Kalldrag gratis ebok mobi

Kalldrag (e-bok) av Markus Sköld

Kalldrag ladda ner en bok pdf, epub, mobi

Bokinformation Kalldrag den Markus Sköld

  • Bokens titel: Markus Sköld
  • Bokförfattare: Markus Sköld
  • Bokspråk: Svenska
  • Bokens publiceringsdatum: 20 augusti 2016
  • Genre böcker: Romaner
  • ISBN: 9789175578033
  • Tillgängliga filer: kalldrag_markus-skoeld.pdf, kalldrag_markus-skoeld.epub, kalldrag_markus-skoeld.mobi
  • Villkor för nedladdning av denna bok: Gratis ebok
  • Hur man laddar ner en bok: länkar för att ladda ner boken Kalldrag längst ner på sidan

Länkar för att ladda ner boken Kalldrag den Markus Sköld

Sammanfattning av e-boken Kalldrag den Markus Sköld

Kalldrag handlar om familjen Frisk — Therese, John och dottern Sara — som flyttar från Stockholm till brukssamhället Gränshammar i Bergslagen.

Therese har tröttnat på sitt jobb som ekonom i Stockholm. När hennes man John får chansen att bli VD för orten Gränshammars stålindustri, går hon med på att ge orten några år för att fundera på vad hon vill göra av sig själv. De flyttar in i direktörsvillan som ligger vid foten av Lyktberget, bara en liten bit från ett gruvhål.

Vad de inte vet är att gruvan har en mörk historia. För drygt sextio år sedan sprängde en grupp gruvarbetare av misstag in sig i en naturlig grotta under marken och släppte lös någonting som tog gruvarbetaren Pär Klang i besittning. Han blev galen och slog ihjäl fyra av sina kamrater med en gruvhacka. Sedan försvann han in i berget och ingen har sett honom vid liv sedan dess. Däremot går det historier om att folk har sett hans vålnad vandra omkring på Lyktberget.

Therese trivs inte särskilt bra i Gränshammar. Det händer märkliga saker i huset, ljud och lukter hon inte kan förklara. Familjens katt börjar bete sig aggressivt. Dessutom känner hon sig uttittad och har svårt att relatera till människorna på orten. Det är bara en person hon trivs med: blomsterhandlaren Mia. John blir mer och mer engagerad i jobbet och lämnar Sara och Therese ensamma, kommer hem senare och senare från jobbet. Det knakar i äktenskapets fogar.

Samtidigt blir den halvalkoholiserade stålverksarbetaren Kenta mer och mer orolig för utvecklingen på verket. En ny VD riskerar att införa förändringar, han kanske till och med får för sig att sparka folk. Ett hat börjar byggas upp mot John Frisk som gör honom mottaglig för samma ondska som för sextio år sedan besatte Pär Klang.

Therese börjar forska i händelserna i gruvan för att ta reda på vad som händer i huset. Hon inser att alla som kommit i kontakt med gruvan eller direktörsvillan på något sätt har dött.

Kalldrag är en ryslig historia om utanförskap, gengångare och onda väsen som aldrig borde släppts fria.

Markus Sköld är uppvuxen i Hofors, Gästrikland, men bor sedan år 2000 i Stockholm där han jobbar som systemutvecklare. Hans första roman “Där ute i mörkret” kom ut 2012 och han har sedan dess medverkat i ett flertal novellsamlingar inom skräck och science fiction.
Intresset för berättelser vaknade tidigt, när han plöjde Stephen Kings och Dean Koontz tegelstenar. Men själva skrivandet kom inte igång på allvar förrän i 35-årsåldern. Förutom science fiction gillar han skräck, superhjältar, rollspel och datorspel.

Ladda ner Kalldrag en ebok i pdf-format, epub, mobi. Den genomsnittliga kostnaden för en ebok Kalldrag är 99 kr. Här kan du ladda ner boken gratis pdf, epub och mobi. Använd följande länkar för att ladda ner Kalldrag en ebok i pdf-, epub- och mobi-format.

Kalldrag pdf, epub, mobi – en av de bästa böckerna på svenska. Vår webbplats innehåller de mest intressanta böcker som du kan ladda ner i pdf-, epub- och mobi-format. Du kan hitta listan över webbplatser ovan för att lära dig mer om boken Kalldrag.

Kalldrag (e-bok) av Markus Sköld!—REGISTRERA DIG—!

Populära sökningar: Kalldrag pdf, ladda ner Kalldrag pdf, ladda ner en Kalldrag ebok pdf, Kalldrag bok i pdf-format, gratis Kalldrag bok att ladda ner, fri Kalldrag bok i pdf-format, Kalldrag boken kan läsas online, var kan jag ladda ner boken Kalldrag pdf? Hur laddar jag ner en Kalldrag bok i PDF-format? Var kan jag ladda ner Kalldrag gratis? Hur laddar jag ner en Kalldrag bok gratis? ladda ner Kalldrag epub, ladda ner en Kalldrag ebok epub, Kalldrag bok i epub-format, fri Kalldrag bok i pdf-format, var kan jag ladda ner boken Kalldrag epub? Hur laddar jag ner en Kalldrag bok i epub-format? Kalldrag mobi, ladda ner Kalldrag mobi, ladda ner en Kalldrag ebok mobi, Kalldrag bok i mobi-format, gratis Kalldrag bok i mobi-format, var kan jag ladda ner boken Kalldrag mobi? Hur laddar jag ner en Kalldrag bok i mobilformat? Var att ladda ner Kalldrag den Markus Sköld fri? Hur man laddar ner en Kalldrag den Markus Sköld ebok gratis?

Leave a Reply