Kalldrag ladda ner ebok gratis

Kalldrag (ljudbok) av Markus Sköld

Kalldrag ladda ner en bok pdf, epub, mobi

Bokinformation Kalldrag den Markus Sköld

  • Bokens titel: Markus Sköld
  • Bokförfattare: Markus Sköld
  • Bokspråk: Svenska
  • Bokens publiceringsdatum: 5 maj 2017
  • Genre böcker: Romaner
  • ISBN: 9789176979341
  • Tillgängliga filer: kalldrag_markus-skoeld-3.pdf, kalldrag_markus-skoeld-3.epub, kalldrag_markus-skoeld-3.mobi
  • Villkor för nedladdning av denna bok: Gratis ebok
  • Hur man laddar ner en bok: länkar för att ladda ner boken Kalldrag längst ner på sidan

Länkar för att ladda ner boken Kalldrag den Markus Sköld

Sammanfattning av e-boken Kalldrag den Markus Sköld

Therese har tröttnat på sitt jobb som ekonom i Stockholm. När hennes man John får chansen att bli VD för orten Gränshammars stålindustri, går hon med på att ge orten några år för att fundera på vad hon vill göra av sig själv. Familjen flyttar in i direktörsvillan som ligger vid foten av Lyktberget, bara en liten bit från ett gruvhål. 

 

Gruvan har en mörk historia. För drygt sextio år sedan sprängde en grupp gruvarbetare av misstag in sig i en grotta och släppte lös någonting som tog gruvarbetaren Pär Klang i besittning. Han blev galen och slog ihjäl fyra av sina kamrater med en gruvhacka. Ingen har sett honom vid liv sedan dess. 

 

Therese börjar forska kring händelserna i gruvan för att förstå det märkliga som händer i huset. Hon inser att alla som kommit i kontakt med gruvan eller direktörsvillan på något sätt har dött.

 

Kalldrag är en ryslig historia om utanförskap, gengångare och onda väsen som aldrig borde släppts fria.

Ladda ner Kalldrag en ebok i pdf-format, epub, mobi. Den genomsnittliga kostnaden för en ebok Kalldrag är 99 kr. Här kan du ladda ner boken gratis pdf, epub och mobi. Använd följande länkar för att ladda ner Kalldrag en ebok i pdf-, epub- och mobi-format.

Kalldrag pdf, epub, mobi – en av de bästa böckerna på svenska. Vår webbplats innehåller de mest intressanta böcker som du kan ladda ner i pdf-, epub- och mobi-format. Du kan hitta listan över webbplatser ovan för att lära dig mer om boken Kalldrag.

Kalldrag (ljudbok) av Markus Sköld!—REGISTRERA DIG—!

Populära sökningar: Kalldrag pdf, ladda ner Kalldrag pdf, ladda ner en Kalldrag ebok pdf, Kalldrag bok i pdf-format, gratis Kalldrag bok att ladda ner, fri Kalldrag bok i pdf-format, Kalldrag boken kan läsas online, var kan jag ladda ner boken Kalldrag pdf? Hur laddar jag ner en Kalldrag bok i PDF-format? Var kan jag ladda ner Kalldrag gratis? Hur laddar jag ner en Kalldrag bok gratis? ladda ner Kalldrag epub, ladda ner en Kalldrag ebok epub, Kalldrag bok i epub-format, fri Kalldrag bok i pdf-format, var kan jag ladda ner boken Kalldrag epub? Hur laddar jag ner en Kalldrag bok i epub-format? Kalldrag mobi, ladda ner Kalldrag mobi, ladda ner en Kalldrag ebok mobi, Kalldrag bok i mobi-format, gratis Kalldrag bok i mobi-format, var kan jag ladda ner boken Kalldrag mobi? Hur laddar jag ner en Kalldrag bok i mobilformat? Var att ladda ner Kalldrag den Markus Sköld fri? Hur man laddar ner en Kalldrag den Markus Sköld ebok gratis?

Leave a Reply