Känslan av henne gratis ebok epub

Känslan av henne (ljudbok) av Katja Slonawski

Känslan av henne ladda ner en bok pdf, epub, mobi

Bokinformation Känslan av henne den Katja Slonawski

  • Bokens titel: Katja Slonawski
  • Bokförfattare: Katja Slonawski
  • Bokspråk: Svenska
  • Bokens publiceringsdatum: 10 oktober 2018
  • Genre böcker: Romantik
  • ISBN: 9788726090246
  • Tillgängliga filer: kaenslan-av-henne_katja-slonawski-2.pdf, kaenslan-av-henne_katja-slonawski-2.epub, kaenslan-av-henne_katja-slonawski-2.mobi
  • Villkor för nedladdning av denna bok: Gratis ebok
  • Hur man laddar ner en bok: länkar för att ladda ner boken Känslan av henne längst ner på sidan

Länkar för att ladda ner boken Känslan av henne den Katja Slonawski

Sammanfattning av e-boken Känslan av henne den Katja Slonawski

”När lamporna försvinner i tunneln kan jag inte längre se hennes leende, men jag känner det mot min kind. Hennes varma andedräkt letar sig fram genom den svala luften och lägger sig som en bekräftelse över mitt ansikte, breder ut sig som ett elektriskt fält. Hon lutar sig framåt, jag känner henne komma genom mörkret.”

I en stillsam tågkupé sitter två kvinnor mitt emot varandra. Utanför faller regnet och fönstrens imma tätnar medan en märklig dragningskraft spirar. En åtrå växer fram mellan dem och förhoppningarna om kontakt, att utforska och känna, stegrar. Varje blick och varje rörelse analyseras. Snart är fantasin så intensiv och begäret så starkt att det på något sätt måste ageras ut.

Katja Slonawski skriver spännande och erotiskt laddade noveller om vardagliga människor i oväntade situationer. Med fokus på den ljuvligt bubblande känslan som bara beröring och förväntan kan åstadkomma, gestaltar hon komplexa karaktärer som utmanar gränserna för den traditionella sexnovellen. Katja Slonawski är novellist och ordkonstnär, bosatt i Skåne, född och uppvuxen i Göteborg.

Ladda ner Känslan av henne en ebok i pdf-format, epub, mobi. Den genomsnittliga kostnaden för en ebok Känslan av henne är 45 kr. Här kan du ladda ner boken gratis pdf, epub och mobi. Använd följande länkar för att ladda ner Känslan av henne en ebok i pdf-, epub- och mobi-format.

Känslan av henne pdf, epub, mobi – en av de bästa böckerna på svenska. Vår webbplats innehåller de mest intressanta böcker som du kan ladda ner i pdf-, epub- och mobi-format. Du kan hitta listan över webbplatser ovan för att lära dig mer om boken Känslan av henne.

Känslan av henne (ljudbok) av Katja Slonawski!—REGISTRERA DIG—!

Populära sökningar: Känslan av henne pdf, ladda ner Känslan av henne pdf, ladda ner en Känslan av henne ebok pdf, Känslan av henne bok i pdf-format, gratis Känslan av henne bok att ladda ner, fri Känslan av henne bok i pdf-format, Känslan av henne boken kan läsas online, var kan jag ladda ner boken Känslan av henne pdf? Hur laddar jag ner en Känslan av henne bok i PDF-format? Var kan jag ladda ner Känslan av henne gratis? Hur laddar jag ner en Känslan av henne bok gratis? ladda ner Känslan av henne epub, ladda ner en Känslan av henne ebok epub, Känslan av henne bok i epub-format, fri Känslan av henne bok i pdf-format, var kan jag ladda ner boken Känslan av henne epub? Hur laddar jag ner en Känslan av henne bok i epub-format? Känslan av henne mobi, ladda ner Känslan av henne mobi, ladda ner en Känslan av henne ebok mobi, Känslan av henne bok i mobi-format, gratis Känslan av henne bok i mobi-format, var kan jag ladda ner boken Känslan av henne mobi? Hur laddar jag ner en Känslan av henne bok i mobilformat? Var att ladda ner Känslan av henne den Katja Slonawski fri? Hur man laddar ner en Känslan av henne den Katja Slonawski ebok gratis?

Leave a Reply