Kärlek – en handbok ladda ner boken mobi

Kärlek - en handbok (e-bok) av Eva Sanner

Kärlek – en handbok ladda ner en bok pdf, epub, mobi

Bokinformation Kärlek – en handbok den Eva Sanner

  • Bokens titel: Eva Sanner
  • Bokförfattare: Eva Sanner
  • Bokspråk: Svenska
  • Bokens publiceringsdatum: 2 maj 2011
  • Genre böcker: Psykologi Och Pedagogik
  • ISBN: 9789143512007
  • Tillgängliga filer: karlek-en-handbok_eva-sanner.pdf, karlek-en-handbok_eva-sanner.epub, karlek-en-handbok_eva-sanner.mobi
  • Villkor för nedladdning av denna bok: Gratis ebok
  • Hur man laddar ner en bok: länkar för att ladda ner boken Kärlek – en handbok längst ner på sidan

Länkar för att ladda ner boken Kärlek – en handbok den Eva Sanner

Sammanfattning av e-boken Kärlek – en handbok den Eva Sanner

Vi lever i en kärlekstörstande tid där många singlar inte har någon att älska och vara nära och många par inte lyckas nå fram till en djup kontakt, varken fysiskt eller känslomässigt. Många undrar om de har valt rätt eller överhuvudtaget är kapabla att leva i ett förhållande. Men det finns ingen perfekt partner, och det handlar inte om att hitta en sådan. Istället handlar det om att bli den perfekta partnern, det vill säga att lära sig mer om vad en relation behöver för att fungera och vad man själv kan göra för att påverka sin situation. Efter förälskelsen är ni två alldeles vanliga människor som ska leva i en alldeles vanlig värld och antingen hantera vardagen eller välja att gå åt varsitt håll. Många par som jag träffar har extremt lite tid tillsammans, de pratar knappt med varandra och har olika arbets- och sovtider. De konstaterar att de har tråkigt i sin relation, att de har slutat att älska eller ens röra vid varandra och att de förstås upplever det som ett problem. Medan kärleken rinner som fin sand mellan fingrarna står de handfallna och utan redskap att fånga den i flykten. Förvånansvärt få säger att de är missnöjda med sitt eget beteende och att de vill veta hur de ska kunna ge mer eller visa kärlek på det sätt som partnern kan ta emot eller uppskatta.Vi når så mycket längre när vi kan säga vad vi tycker och vad vi behöver utan att väcka varandras försvar. Principen är densamma hemma vid köksbordet som inom konfliktlösning mellan nationer – båda behöver blir hörda och respekterade, först därefter kan man komma fram till en gemensam lösning som båda kan acceptera.
Eva Sannerparterapeut och relationsexpert

Illustratör: Eva Lindeberg,
Omslagsformgivare: Eva Lindeberg

Ladda ner Kärlek – en handbok en ebok i pdf-format, epub, mobi. Den genomsnittliga kostnaden för en ebok Kärlek – en handbok är 65 kr. Här kan du ladda ner boken gratis pdf, epub och mobi. Använd följande länkar för att ladda ner Kärlek – en handbok en ebok i pdf-, epub- och mobi-format.

Kärlek – en handbok pdf, epub, mobi – en av de bästa böckerna på svenska. Vår webbplats innehåller de mest intressanta böcker som du kan ladda ner i pdf-, epub- och mobi-format. Du kan hitta listan över webbplatser ovan för att lära dig mer om boken Kärlek – en handbok.

Kärlek - en handbok (e-bok) av Eva Sanner!—REGISTRERA DIG—!

Populära sökningar: Kärlek – en handbok pdf, ladda ner Kärlek – en handbok pdf, ladda ner en Kärlek – en handbok ebok pdf, Kärlek – en handbok bok i pdf-format, gratis Kärlek – en handbok bok att ladda ner, fri Kärlek – en handbok bok i pdf-format, Kärlek – en handbok boken kan läsas online, var kan jag ladda ner boken Kärlek – en handbok pdf? Hur laddar jag ner en Kärlek – en handbok bok i PDF-format? Var kan jag ladda ner Kärlek – en handbok gratis? Hur laddar jag ner en Kärlek – en handbok bok gratis? ladda ner Kärlek – en handbok epub, ladda ner en Kärlek – en handbok ebok epub, Kärlek – en handbok bok i epub-format, fri Kärlek – en handbok bok i pdf-format, var kan jag ladda ner boken Kärlek – en handbok epub? Hur laddar jag ner en Kärlek – en handbok bok i epub-format? Kärlek – en handbok mobi, ladda ner Kärlek – en handbok mobi, ladda ner en Kärlek – en handbok ebok mobi, Kärlek – en handbok bok i mobi-format, gratis Kärlek – en handbok bok i mobi-format, var kan jag ladda ner boken Kärlek – en handbok mobi? Hur laddar jag ner en Kärlek – en handbok bok i mobilformat? Var att ladda ner Kärlek – en handbok den Eva Sanner fri? Hur man laddar ner en Kärlek – en handbok den Eva Sanner ebok gratis?

Leave a Reply