Kartor boken pdf

Kartor (e-bok) av Nuruddin Farah

Kartor ladda ner en bok pdf, epub, mobi

Bokinformation Kartor den Nuruddin Farah

  • Bokens titel: Nuruddin Farah
  • Bokförfattare: Nuruddin Farah
  • Bokspråk: Svenska
  • Bokens publiceringsdatum: 26 oktober 2015
  • Genre böcker: Romaner
  • ISBN: 9789176455814
  • Tillgängliga filer: kartor_nuruddin-farah-2.pdf, kartor_nuruddin-farah-2.epub, kartor_nuruddin-farah-2.mobi
  • Villkor för nedladdning av denna bok: Gratis ebok
  • Hur man laddar ner en bok: länkar för att ladda ner boken Kartor längst ner på sidan

Länkar för att ladda ner boken Kartor den Nuruddin Farah

Sammanfattning av e-boken Kartor den Nuruddin Farah

»Fenomenalt, passionerat porträtt av författaren själv som en ung man, krigsbarn och föräldralös. Ett mästerverk.« | NEW YORK TIMES

Askar förlorade sin mor när han föddes och sin far i kriget mellan Somalia och Egypten om regionen Ogaden. Han tas om hand av Misra, en oromo-kvinna, i Kallafo i Ogaden.
Askar förblir känslomässigt bunden till Misra, även när han som vuxen bor i Mogadishu och har engagerat sig politiskt på de somaliska nationalisternas sida. När kriget med egyptierna åter bryter ut, kommer Askar att hamna i en lojalitetskonflikt som inbegriper hela hans liv.
Kartor [1986] är den fristående första delen i Nuruddin Farahs mästerliga romantrilogi »Blod i solen«. En fiktiv bearbetning av konflikten mellan Somalia och Egypten eller en universell berättelse om kriget.
I översättning av Lennart Olofsson och med ett nyskrivet förord av litteraturvetaren Nicklas Hållén.

NURUDDIN FARAH, född 1945 i Baidoa, är en somalisk romanförfattare, novellist, dramatiker och översättare. Sedan länge räknas han till de mest betydande afrikanska författarna, översatt till ett tjugotal språk. 1998, samma år som »Blod i solen«-trilogin fullbordats, mottog han Neustadtpriset, ett av världens mest prestigefyllda litterära priser.

Ladda ner Kartor en ebok i pdf-format, epub, mobi. Den genomsnittliga kostnaden för en ebok Kartor är 119 kr. Här kan du ladda ner boken gratis pdf, epub och mobi. Använd följande länkar för att ladda ner Kartor en ebok i pdf-, epub- och mobi-format.

Kartor pdf, epub, mobi – en av de bästa böckerna på svenska. Vår webbplats innehåller de mest intressanta böcker som du kan ladda ner i pdf-, epub- och mobi-format. Du kan hitta listan över webbplatser ovan för att lära dig mer om boken Kartor.

Kartor (e-bok) av Nuruddin Farah!—REGISTRERA DIG—!

Populära sökningar: Kartor pdf, ladda ner Kartor pdf, ladda ner en Kartor ebok pdf, Kartor bok i pdf-format, gratis Kartor bok att ladda ner, fri Kartor bok i pdf-format, Kartor boken kan läsas online, var kan jag ladda ner boken Kartor pdf? Hur laddar jag ner en Kartor bok i PDF-format? Var kan jag ladda ner Kartor gratis? Hur laddar jag ner en Kartor bok gratis? ladda ner Kartor epub, ladda ner en Kartor ebok epub, Kartor bok i epub-format, fri Kartor bok i pdf-format, var kan jag ladda ner boken Kartor epub? Hur laddar jag ner en Kartor bok i epub-format? Kartor mobi, ladda ner Kartor mobi, ladda ner en Kartor ebok mobi, Kartor bok i mobi-format, gratis Kartor bok i mobi-format, var kan jag ladda ner boken Kartor mobi? Hur laddar jag ner en Kartor bok i mobilformat? Var att ladda ner Kartor den Nuruddin Farah fri? Hur man laddar ner en Kartor den Nuruddin Farah ebok gratis?

Leave a Reply