Katrina ladda ner boken mobi

Katrina (e-bok) av Sally Salminen

Katrina ladda ner en bok pdf, epub, mobi

Bokinformation Katrina den Sally Salminen

  • Bokens titel: Sally Salminen
  • Bokförfattare: Sally Salminen
  • Bokspråk: Svenska
  • Bokens publiceringsdatum: 22 juli 2019
  • Genre böcker: Romaner
  • ISBN: 9788726119152
  • Tillgängliga filer: katrina_sally-salminen-2.pdf, katrina_sally-salminen-2.epub, katrina_sally-salminen-2.mobi
  • Villkor för nedladdning av denna bok: Gratis ebok
  • Hur man laddar ner en bok: länkar för att ladda ner boken Katrina längst ner på sidan

Länkar för att ladda ner boken Katrina den Sally Salminen

Sammanfattning av e-boken Katrina den Sally Salminen

Katrina flyttar från Österbotten till den åländska skärgården för att gifta sig. Av sin nya man Johan har hon blivit lovad ett gott liv, men väl framme på Åland märker hon snart att han har överdrivit sin samhällsställning. Som äkta make är Johan slapp och oengagerad, och Katrina får ta ansvar för både barn och hushåll då Johan är ute till havs och jobbar som sjöman under långa perioder. Hon lär sig tackla motgångar och förödmjukelser med envishet och styrka. Att vika sig för makten är inget Katrina tänker göra. Hon är en självständig människa och tror inte på hierarkier, utan bestämmer sig för att stå upp för sig själv och för sin familj.

Sally Salminens Katrina blev direkt efter utgivningen 1936 en storsäljare på internationell nivå och var några år senare översatt till över tjugo olika språk.

Med sitt skrivande och sätt att vara dryftade Sally Salminen relevanta frågor, som “Vad får en kvinna lov att vara?”. Hon vägrade förstå att kvinnoliv vid diskbänk och spis – eller annanstans – inte skulle vara något att skriva om.
– Ulrika Gustafsson i Hufvudstadsbladet
Sally Salminen var en åländsk författare. Hon började sin författarkarriär genom att vinna en svensk- finländsk romantävling med verket Katarina, år 1936. Innan detta genombrott jobbade hon som hembiträde. Debutromanen Katrina har blivit översatt till mer än 20 språk. Salminen blev också nominerad till Nobelpriset tre gånger.

Ladda ner Katrina en ebok i pdf-format, epub, mobi. Den genomsnittliga kostnaden för en ebok Katrina är 105 kr. Här kan du ladda ner boken gratis pdf, epub och mobi. Använd följande länkar för att ladda ner Katrina en ebok i pdf-, epub- och mobi-format.

Katrina pdf, epub, mobi – en av de bästa böckerna på svenska. Vår webbplats innehåller de mest intressanta böcker som du kan ladda ner i pdf-, epub- och mobi-format. Du kan hitta listan över webbplatser ovan för att lära dig mer om boken Katrina.

Katrina (e-bok) av Sally Salminen!—REGISTRERA DIG—!

Populära sökningar: Katrina pdf, ladda ner Katrina pdf, ladda ner en Katrina ebok pdf, Katrina bok i pdf-format, gratis Katrina bok att ladda ner, fri Katrina bok i pdf-format, Katrina boken kan läsas online, var kan jag ladda ner boken Katrina pdf? Hur laddar jag ner en Katrina bok i PDF-format? Var kan jag ladda ner Katrina gratis? Hur laddar jag ner en Katrina bok gratis? ladda ner Katrina epub, ladda ner en Katrina ebok epub, Katrina bok i epub-format, fri Katrina bok i pdf-format, var kan jag ladda ner boken Katrina epub? Hur laddar jag ner en Katrina bok i epub-format? Katrina mobi, ladda ner Katrina mobi, ladda ner en Katrina ebok mobi, Katrina bok i mobi-format, gratis Katrina bok i mobi-format, var kan jag ladda ner boken Katrina mobi? Hur laddar jag ner en Katrina bok i mobilformat? Var att ladda ner Katrina den Sally Salminen fri? Hur man laddar ner en Katrina den Sally Salminen ebok gratis?

Leave a Reply