Kattastrof : Godisregn och städsugarmonster ladda ner

Kattastrof : Godisregn och städsugarmonster (e-

Kattastrof : Godisregn och städsugarmonster ladda ner en bok pdf, epub, mobi

Bokinformation Kattastrof : Godisregn och städsugarmonster den Theo Johannesson

  • Bokens titel: Theo Johannesson
  • Bokförfattare: Theo Johannesson
  • Bokspråk: Svenska
  • Bokens publiceringsdatum: 7 oktober 2019
  • Genre böcker: 3-6 År
  • ISBN: 9789198526035
  • Tillgängliga filer: kattastrof-godisregn-och-stadsugarmonster_theo-johannesson.pdf, kattastrof-godisregn-och-stadsugarmonster_theo-johannesson.epub, kattastrof-godisregn-och-stadsugarmonster_theo-johannesson.mobi
  • Villkor för nedladdning av denna bok: Gratis ebok
  • Hur man laddar ner en bok: länkar för att ladda ner boken Kattastrof : Godisregn och städsugarmonster längst ner på sidan

Länkar för att ladda ner boken Kattastrof : Godisregn och städsugarmonster den Theo Johannesson

Sammanfattning av e-boken Kattastrof : Godisregn och städsugarmonster den Theo Johannesson

Åh, de är så pyttesmå, säger flickan. Under containern tittar en kattmamma och fyra små kattungar skrämt ut. Så börjar historien om när den busiga hittekatten Semlan flyttar in hos Isak. Inget blir sig längre likt, och för den redan invanda familjekatten Sebb är det en ren KATTastrof.
Boken är författade av Fia Sjöstrand som är född i Växjö 1982. Fia inledde sin skapandekarriär genom utbildningen medieproduktion i Hultsfred. Därefter ledde det ena till det andra och både webbproduktion och grafisk form bemästrades.
Fia är kreativ och lekfull och skapar berättelser med samma konstnärliga talang som som hon leker med färger och former. Humor i berättelserna är viktigt där det gärna får bli lek med ord och där den ena galenheten staplas på den andra. Idéer är det ingen brist på och kreativitet för hon in både på fritiden och i vilket arbete hon än har. Under sin lediga tid lyssnar hon på poddar, leker med sina tre katter eller odlar i trädgården.
Situationen för hemlösa katter är en fråga som ligger henne väldigt varmt om hjärtat. Bilderboken KATTastrof – Godisregn och städsugarmonster är Fias författardebut. Där har hon inspirerats av, och plockat exempel från, verkliga händelser både kring sina egna tre katter och andra som hon har tagit hand om. Precis som i boken, så har hennes katter väldigt olika personligheter.

Theo Johannesson är född 1998 i Växjö. Till vardags arbetar han som illustratör och på fritiden spelar han bas i ett The Clash-coverband.

Theos intresse för att rita väcktes tidigt. Hans inspiration kommer ofta från gamla serietidningar och barndomens alla timmars tv-tittande på Cartoon Network och Nickelodeon. En annan stor inspirationskälla är gamla punkaffischer. Han dras till all rörelse och hur vilda illustrationerna kan se ut. Tydligast syns den inspirationen i Theos övriga projekt, men även i rollen som barnboksillustratör letar sig punken in. Det må vara mjukare linjer och mer färg, men tittar en noga så syns det att en punkare varit i farten.

Theo är aktuell som illustratör för barnboken KATTastrof – Godisregn och städsugarmonster. Han har sedan tidigare även illustrerat barnböckerna Hitta hem, Rullstolsskolan och Vingliga Vingar – Ett flygäventyr.

Ladda ner Kattastrof : Godisregn och städsugarmonster en ebok i pdf-format, epub, mobi. Den genomsnittliga kostnaden för en ebok Kattastrof : Godisregn och städsugarmonster är 45 kr. Här kan du ladda ner boken gratis pdf, epub och mobi. Använd följande länkar för att ladda ner Kattastrof : Godisregn och städsugarmonster en ebok i pdf-, epub- och mobi-format.

Kattastrof : Godisregn och städsugarmonster pdf, epub, mobi – en av de bästa böckerna på svenska. Vår webbplats innehåller de mest intressanta böcker som du kan ladda ner i pdf-, epub- och mobi-format. Du kan hitta listan över webbplatser ovan för att lära dig mer om boken Kattastrof : Godisregn och städsugarmonster.

Kattastrof : Godisregn och städsugarmonster (e-!—REGISTRERA DIG—!

Populära sökningar: Kattastrof : Godisregn och städsugarmonster pdf, ladda ner Kattastrof : Godisregn och städsugarmonster pdf, ladda ner en Kattastrof : Godisregn och städsugarmonster ebok pdf, Kattastrof : Godisregn och städsugarmonster bok i pdf-format, gratis Kattastrof : Godisregn och städsugarmonster bok att ladda ner, fri Kattastrof : Godisregn och städsugarmonster bok i pdf-format, Kattastrof : Godisregn och städsugarmonster boken kan läsas online, var kan jag ladda ner boken Kattastrof : Godisregn och städsugarmonster pdf? Hur laddar jag ner en Kattastrof : Godisregn och städsugarmonster bok i PDF-format? Var kan jag ladda ner Kattastrof : Godisregn och städsugarmonster gratis? Hur laddar jag ner en Kattastrof : Godisregn och städsugarmonster bok gratis? ladda ner Kattastrof : Godisregn och städsugarmonster epub, ladda ner en Kattastrof : Godisregn och städsugarmonster ebok epub, Kattastrof : Godisregn och städsugarmonster bok i epub-format, fri Kattastrof : Godisregn och städsugarmonster bok i pdf-format, var kan jag ladda ner boken Kattastrof : Godisregn och städsugarmonster epub? Hur laddar jag ner en Kattastrof : Godisregn och städsugarmonster bok i epub-format? Kattastrof : Godisregn och städsugarmonster mobi, ladda ner Kattastrof : Godisregn och städsugarmonster mobi, ladda ner en Kattastrof : Godisregn och städsugarmonster ebok mobi, Kattastrof : Godisregn och städsugarmonster bok i mobi-format, gratis Kattastrof : Godisregn och städsugarmonster bok i mobi-format, var kan jag ladda ner boken Kattastrof : Godisregn och städsugarmonster mobi? Hur laddar jag ner en Kattastrof : Godisregn och städsugarmonster bok i mobilformat? Var att ladda ner Kattastrof : Godisregn och städsugarmonster den Theo Johannesson fri? Hur man laddar ner en Kattastrof : Godisregn och städsugarmonster den Theo Johannesson ebok gratis?

Leave a Reply