Kineserna bok online

Kineserna (e-bok) av Göran Leijonhufvud, Agneta

Kineserna ladda ner en bok pdf, epub, mobi

Bokinformation Kineserna den Göran Leijonhufvud

  • Bokens titel: Göran Leijonhufvud
  • Bokförfattare: Göran Leijonhufvud
  • Bokspråk: Svenska
  • Bokens publiceringsdatum: 2 maj 2017
  • Genre böcker: Samhälle Och Politik
  • ISBN: 9789146232544
  • Tillgängliga filer: kineserna_goeran-leijonhufvud.pdf, kineserna_goeran-leijonhufvud.epub, kineserna_goeran-leijonhufvud.mobi
  • Villkor för nedladdning av denna bok: Gratis ebok
  • Hur man laddar ner en bok: länkar för att ladda ner boken Kineserna längst ner på sidan

Länkar för att ladda ner boken Kineserna den Göran Leijonhufvud

Sammanfattning av e-boken Kineserna den Göran Leijonhufvud

Vad rör sig i huvudet på kineserna? Vad vill de med sina liv, vad drömmer de om? Hur ser de på vänskap, sex och giftermål? Vad betyder det historiska arvet för Gula flodens barn?
Hur ser deras vardag ut, hur köper de grönsaker, hur festar de, hur kopplar de av?
Göran Leijonhufvud och Agneta Engqvist har i omgångar under långa perioder bott i Kina. På ett lättsamt och målande sätt delar de med sig av sina intryck och tränger djupare än resehandböckernas snabba reportage i denna bok från 1985. De gör också upp med en del fördomar. Få västerlänningar har så lång och grundlig erfarenhet av Kina som Göran Leijonhufvud. Från Himmelska fridens torg i Peking beskriver han sina möten med kineserna under 20 år. Agneta Engqvist har i sitt arbete som ekonomijournalist i Kina mött de nya företagarna, aktieägarna och sopborstfabrikanterna.

Ladda ner Kineserna en ebok i pdf-format, epub, mobi. Den genomsnittliga kostnaden för en ebok Kineserna är 65 kr. Här kan du ladda ner boken gratis pdf, epub och mobi. Använd följande länkar för att ladda ner Kineserna en ebok i pdf-, epub- och mobi-format.

Kineserna pdf, epub, mobi – en av de bästa böckerna på svenska. Vår webbplats innehåller de mest intressanta böcker som du kan ladda ner i pdf-, epub- och mobi-format. Du kan hitta listan över webbplatser ovan för att lära dig mer om boken Kineserna.

Kineserna (e-bok) av Göran Leijonhufvud, Agneta!—REGISTRERA DIG—!

Populära sökningar: Kineserna pdf, ladda ner Kineserna pdf, ladda ner en Kineserna ebok pdf, Kineserna bok i pdf-format, gratis Kineserna bok att ladda ner, fri Kineserna bok i pdf-format, Kineserna boken kan läsas online, var kan jag ladda ner boken Kineserna pdf? Hur laddar jag ner en Kineserna bok i PDF-format? Var kan jag ladda ner Kineserna gratis? Hur laddar jag ner en Kineserna bok gratis? ladda ner Kineserna epub, ladda ner en Kineserna ebok epub, Kineserna bok i epub-format, fri Kineserna bok i pdf-format, var kan jag ladda ner boken Kineserna epub? Hur laddar jag ner en Kineserna bok i epub-format? Kineserna mobi, ladda ner Kineserna mobi, ladda ner en Kineserna ebok mobi, Kineserna bok i mobi-format, gratis Kineserna bok i mobi-format, var kan jag ladda ner boken Kineserna mobi? Hur laddar jag ner en Kineserna bok i mobilformat? Var att ladda ner Kineserna den Göran Leijonhufvud fri? Hur man laddar ner en Kineserna den Göran Leijonhufvud ebok gratis?

Leave a Reply