Kobrans öga ladda ner boken gratis

Kobrans öga (e-bok) av Ann-Christin Hensher

Kobrans öga ladda ner en bok pdf, epub, mobi

Bokinformation Kobrans öga den Ann-Christin Hensher

  • Bokens titel: Ann-Christin Hensher
  • Bokförfattare: Ann-Christin Hensher
  • Bokspråk: Svenska
  • Bokens publiceringsdatum: 4 maj 2015
  • Genre böcker: Deckare
  • ISBN: 9789146228530
  • Tillgängliga filer: kobrans-oega_ann-christin-hensher.pdf, kobrans-oega_ann-christin-hensher.epub, kobrans-oega_ann-christin-hensher.mobi
  • Villkor för nedladdning av denna bok: Gratis ebok
  • Hur man laddar ner en bok: länkar för att ladda ner boken Kobrans öga längst ner på sidan

Länkar för att ladda ner boken Kobrans öga den Ann-Christin Hensher

Sammanfattning av e-boken Kobrans öga den Ann-Christin Hensher

Även om karriären går på räls och klackarna är lika höga som alltid har Ulrikas välordnade tillvaro förändrats radikalt. Skilsmässan är ett faktum och nu är det våning i stan och varannan helg med barnen som gäller – och naturligtvis passionen till kriminalkommissarie Nils-Petter Borge.´    Under en joggingtur på Djurgården en tidig höstmorgon gör hon en makaber upptäckt: från en kal gren dinglar en kvinnokropp. Ulrika håller huvudet kallt, tills hon plötsligt förstår vem den döda är. Viljelöst sveps hon med i en dynghög av minnen från en uppväxt hon gjort allt för att glömma. Kvinnan är hennes faster som Ulrika växte upp hos och som före sin död var en fruktad chef inom läkemedelsbranschen.    Det ses därför inte med blida ögon att just advokat Stål blir den mordmisstänkte forskaren Lars Melins försvarsadvokat. Frågan är om Melin velat hämnas på en avskydd överordnad eller om det ligger något i hans förvirrade berättelse om ett vaccin som hotar en hel generation svenskar?

I Kobrans öga dras den kontroversiella advokaten Ulrika Stål in i ett fall som inte bara rör sig om en läkemedelsskandal med förödande konsekvenser utan också tvingar henne att möta demoner ur det förflutna.Författaren Ann-Christin Hensher är advokat, specialiserad på socialrätt. År 2000 debuterade hon med Skulden till Daniel som följdes av I orätta händer (2002), I lögnens spår (2004) och Naken ängel (2006). Hon är idag författare på heltid och delar sin tid mellan skrivarlyan på Söder och Spanien.

 

Omslagsformgivare: Ilse-Mari Berglin

Ladda ner Kobrans öga en ebok i pdf-format, epub, mobi. Den genomsnittliga kostnaden för en ebok Kobrans öga är 65 kr. Här kan du ladda ner boken gratis pdf, epub och mobi. Använd följande länkar för att ladda ner Kobrans öga en ebok i pdf-, epub- och mobi-format.

Kobrans öga pdf, epub, mobi – en av de bästa böckerna på svenska. Vår webbplats innehåller de mest intressanta böcker som du kan ladda ner i pdf-, epub- och mobi-format. Du kan hitta listan över webbplatser ovan för att lära dig mer om boken Kobrans öga.

Kobrans öga (e-bok) av Ann-Christin Hensher!—REGISTRERA DIG—!

Populära sökningar: Kobrans öga pdf, ladda ner Kobrans öga pdf, ladda ner en Kobrans öga ebok pdf, Kobrans öga bok i pdf-format, gratis Kobrans öga bok att ladda ner, fri Kobrans öga bok i pdf-format, Kobrans öga boken kan läsas online, var kan jag ladda ner boken Kobrans öga pdf? Hur laddar jag ner en Kobrans öga bok i PDF-format? Var kan jag ladda ner Kobrans öga gratis? Hur laddar jag ner en Kobrans öga bok gratis? ladda ner Kobrans öga epub, ladda ner en Kobrans öga ebok epub, Kobrans öga bok i epub-format, fri Kobrans öga bok i pdf-format, var kan jag ladda ner boken Kobrans öga epub? Hur laddar jag ner en Kobrans öga bok i epub-format? Kobrans öga mobi, ladda ner Kobrans öga mobi, ladda ner en Kobrans öga ebok mobi, Kobrans öga bok i mobi-format, gratis Kobrans öga bok i mobi-format, var kan jag ladda ner boken Kobrans öga mobi? Hur laddar jag ner en Kobrans öga bok i mobilformat? Var att ladda ner Kobrans öga den Ann-Christin Hensher fri? Hur man laddar ner en Kobrans öga den Ann-Christin Hensher ebok gratis?

Leave a Reply