Koko och Bosse ebok mobi

Koko och Bosse (e-bok) av Lisen Adbåge

Koko och Bosse ladda ner en bok pdf, epub, mobi

Bokinformation Koko och Bosse den Lisen Adbåge

  • Bokens titel: Lisen Adbåge
  • Bokförfattare: Lisen Adbåge
  • Bokspråk: Svenska
  • Bokens publiceringsdatum: 8 januari 2013
  • Genre böcker: Barnböcker
  • ISBN: 9789127136199
  • Tillgängliga filer: koko-och-bosse_lisen-adbage.pdf, koko-och-bosse_lisen-adbage.epub, koko-och-bosse_lisen-adbage.mobi
  • Villkor för nedladdning av denna bok: Gratis ebok
  • Hur man laddar ner en bok: länkar för att ladda ner boken Koko och Bosse längst ner på sidan

Länkar för att ladda ner boken Koko och Bosse den Lisen Adbåge

Sammanfattning av e-boken Koko och Bosse den Lisen Adbåge

Koko och Bosse är på lekplatsen.
Dom har varit där i fyra timmar.
Dags att gå hem! Säger Bosse
JAG VILL INTE! säger Koko.
Slipp då, säger Bosse.

Nästa dag är en solig dag.
Bosse är vaken först.
Dags o vakna! Upp o hoppa!
JAG VILL INTE! säger Koko
Ligg kvar då, säger Bosse.

En humoristisk och finurlig bilderbok med två sköna karaktärer.
Lisen Adbåge när hon är som bäst, här skildras förhållandet liten/stor utan åthävor eller pekpinnar. Kluriga bildlösningar där text och bild får ett unikt samspel.

Lisen Adbåge är född 1982 och bor i Karlskrona med sin man och boxern Stina. Lisen är illustratör, författare & serietecknare och driver företaget Hjördis De Mördis HB med sin syster Emma Adbåge.
På Natur & Kultur har Lisen Adbåge gett ut ”Stor-Emma” och ”Koko och Bosse” samt tillsammans med Petter Lidbeck ”Flickan och presidenten”, ”Åke och hans ö” och ”Stora bebisbytet”. 2013 kommer andra boken om Koko: Koko och Bosse. Törs inte.

http://www.lisenadbage.com/blog/
Hemsida: www.lisenadbage.com

Ladda ner Koko och Bosse en ebok i pdf-format, epub, mobi. Den genomsnittliga kostnaden för en ebok Koko och Bosse är 59 kr. Här kan du ladda ner boken gratis pdf, epub och mobi. Använd följande länkar för att ladda ner Koko och Bosse en ebok i pdf-, epub- och mobi-format.

Koko och Bosse pdf, epub, mobi – en av de bästa böckerna på svenska. Vår webbplats innehåller de mest intressanta böcker som du kan ladda ner i pdf-, epub- och mobi-format. Du kan hitta listan över webbplatser ovan för att lära dig mer om boken Koko och Bosse.

Koko och Bosse (e-bok) av Lisen Adbåge!—REGISTRERA DIG—!

Populära sökningar: Koko och Bosse pdf, ladda ner Koko och Bosse pdf, ladda ner en Koko och Bosse ebok pdf, Koko och Bosse bok i pdf-format, gratis Koko och Bosse bok att ladda ner, fri Koko och Bosse bok i pdf-format, Koko och Bosse boken kan läsas online, var kan jag ladda ner boken Koko och Bosse pdf? Hur laddar jag ner en Koko och Bosse bok i PDF-format? Var kan jag ladda ner Koko och Bosse gratis? Hur laddar jag ner en Koko och Bosse bok gratis? ladda ner Koko och Bosse epub, ladda ner en Koko och Bosse ebok epub, Koko och Bosse bok i epub-format, fri Koko och Bosse bok i pdf-format, var kan jag ladda ner boken Koko och Bosse epub? Hur laddar jag ner en Koko och Bosse bok i epub-format? Koko och Bosse mobi, ladda ner Koko och Bosse mobi, ladda ner en Koko och Bosse ebok mobi, Koko och Bosse bok i mobi-format, gratis Koko och Bosse bok i mobi-format, var kan jag ladda ner boken Koko och Bosse mobi? Hur laddar jag ner en Koko och Bosse bok i mobilformat? Var att ladda ner Koko och Bosse den Lisen Adbåge fri? Hur man laddar ner en Koko och Bosse den Lisen Adbåge ebok gratis?

Leave a Reply