Konkubinen ebok mobi

Konkubinen (e-bok) av Elechi Amadi

Konkubinen ladda ner en bok pdf, epub, mobi

Bokinformation Konkubinen den Elechi Amadi

  • Bokens titel: Elechi Amadi
  • Bokförfattare: Elechi Amadi
  • Bokspråk: Svenska
  • Bokens publiceringsdatum: 28 september 2016
  • Genre böcker: Romaner
  • ISBN: 9789176450406
  • Tillgängliga filer: konkubinen_elechi-amadi-2.pdf, konkubinen_elechi-amadi-2.epub, konkubinen_elechi-amadi-2.mobi
  • Villkor för nedladdning av denna bok: Gratis ebok
  • Hur man laddar ner en bok: länkar för att ladda ner boken Konkubinen längst ner på sidan

Länkar för att ladda ner boken Konkubinen den Elechi Amadi

Sammanfattning av e-boken Konkubinen den Elechi Amadi

»Elechi Amadis stil är rörlig, vacker – lycklig. Han förmedlar en underbar, värdig bild av ett samhälle som inte bara ännu är styrt av gudar, utan också av den stora känsligheten i mänskliga relationer.« | The Guardian

Ihuoma har sådan karisma att män dör omkring henne. Varje gång hon accepterar en man till make så möter han förr eller senare döden. Folk börjar tro att det är ett spel styrt av en övernaturlig kraft.
Med närmast mirakulös, genial enkelhet berättar Elechi Amadi en historia om människor och faktorer bortom deras kontroll. Amadis debutroman Konkubinen räknas till de allra viktigaste västafrikanska romanerna och presenteras här för första gången på svenska, i översättning av Jan Ristarp.

ELECHI AMADI [f. 1934] är en nigeriansk författare, vars verk ofta handlar om hemlandet före kontakten med väst. Han är mest känd för den fristående romantrilogin Konkubinen [The Concubine, 1966], De stora dammarna [The Great Ponds, 1969] och Slaven [The Slave, 1978], vilka alla utspelar sig före kolonialtiden.

»En högst sofistikerad, välbalanserad skildring av den förödande kärleken hos en kvinna i en östnigeriansk by. Elechi Amadi behandlar ett förflutet som redan håller på att förvandlas till legend.« | The New Statesman

Ladda ner Konkubinen en ebok i pdf-format, epub, mobi. Den genomsnittliga kostnaden för en ebok Konkubinen är 119 kr. Här kan du ladda ner boken gratis pdf, epub och mobi. Använd följande länkar för att ladda ner Konkubinen en ebok i pdf-, epub- och mobi-format.

Konkubinen pdf, epub, mobi – en av de bästa böckerna på svenska. Vår webbplats innehåller de mest intressanta böcker som du kan ladda ner i pdf-, epub- och mobi-format. Du kan hitta listan över webbplatser ovan för att lära dig mer om boken Konkubinen.

Konkubinen (e-bok) av Elechi Amadi!—REGISTRERA DIG—!

Populära sökningar: Konkubinen pdf, ladda ner Konkubinen pdf, ladda ner en Konkubinen ebok pdf, Konkubinen bok i pdf-format, gratis Konkubinen bok att ladda ner, fri Konkubinen bok i pdf-format, Konkubinen boken kan läsas online, var kan jag ladda ner boken Konkubinen pdf? Hur laddar jag ner en Konkubinen bok i PDF-format? Var kan jag ladda ner Konkubinen gratis? Hur laddar jag ner en Konkubinen bok gratis? ladda ner Konkubinen epub, ladda ner en Konkubinen ebok epub, Konkubinen bok i epub-format, fri Konkubinen bok i pdf-format, var kan jag ladda ner boken Konkubinen epub? Hur laddar jag ner en Konkubinen bok i epub-format? Konkubinen mobi, ladda ner Konkubinen mobi, ladda ner en Konkubinen ebok mobi, Konkubinen bok i mobi-format, gratis Konkubinen bok i mobi-format, var kan jag ladda ner boken Konkubinen mobi? Hur laddar jag ner en Konkubinen bok i mobilformat? Var att ladda ner Konkubinen den Elechi Amadi fri? Hur man laddar ner en Konkubinen den Elechi Amadi ebok gratis?

Leave a Reply