Konsten att vara snäll ladda ner boken pdf

Konsten att vara snäll (ljudbok) av Stefan Einh

Konsten att vara snäll ladda ner en bok pdf, epub, mobi

Bokinformation Konsten att vara snäll den Stefan Einhorn

  • Bokens titel: Stefan Einhorn
  • Bokförfattare: Stefan Einhorn
  • Bokspråk: Svenska
  • Bokens publiceringsdatum: 12 november 2007
  • Genre böcker: Psykologi Och Pedagogik
  • ISBN: 9789173480406
  • Tillgängliga filer: konsten-att-vara-snall_stefan-einhorn-2.pdf, konsten-att-vara-snall_stefan-einhorn-2.epub, konsten-att-vara-snall_stefan-einhorn-2.mobi
  • Villkor för nedladdning av denna bok: Gratis ebok
  • Hur man laddar ner en bok: länkar för att ladda ner boken Konsten att vara snäll längst ner på sidan

Länkar för att ladda ner boken Konsten att vara snäll den Stefan Einhorn

Sammanfattning av e-boken Konsten att vara snäll den Stefan Einhorn

Begreppet ”snäll” kopplas inte sällan till egenskaper som dum, omogen och mesig. I sin bok “Konsten att vara snäll” lägger Stefan Einhorn en helt annan innebörd i ordet: ”För mig är en snäll människa en individ som lever med etiken i sitt hjärta. En snäll människa bär i sitt medvetande ständigt med sig omtanken om sin medmänniska.” Stefan Einhorn menar att vi är våra relationer och att snällhet är något av det finaste som vi kan ägna oss åt. 

Men varför ska vi vara snälla? Kan vi inte lika gärna vara självupptagna, hänsynslösa eller elaka? Enligt Stefan Einhorn är snällhet är den viktigaste enskilda framgångsfaktorn i våra liv. Detta gäller för individer såväl som för grupper och samhällen. Om vi strävar efter att vara snälla mot andra så kan vi helt enkelt inte undvika att också göra gott för oss själva. Den goda gärningen gör vi därmed inte bara för andras skull utan också för vår egen.

Men snällheten är inte enkel att bemästra. Den innebär inte att vi ska vara undergivna, mesiga eller inställsamma. Snällhet måste hanteras med en stor portion omdöme och klokskap om vi ska undvika fallgroparna och om det ska bli riktigt bra. 

I “Konsten att vara snäll” kan vi läsa om vad äkta snällhet innebär, vilka motkrafter det finns som hindrar oss från att vara snälla, få exempel på vetenskapliga studier som visar att snällhet lönar sig och slutligen tillägna oss en rad handfasta råd om hur vi kan använda snällhet för att bli framgångsrika i våra liv.

Vem vill inte vara god? Vem vill inte vara framgångsrik? Vi kan bli både och, om vi väljer att vara snälla. Som Stefan Einhorn skriver: ”Så enkelt – och så svårt – är det nog till slut – att snällhet är det största vi kan erbjuda vår omvärld, och oss själva.”

Stefan Einhorn är professor vid Karolinska Institutet och överläkare vid Karolinska Universitetssjukhuset. Han har skrivit böcker inom områdena populärmedicin och religionsfilosofi, däribland “En dold Gud”, samt den skönlitterära berättelsen “Den sjunde dagen”.

Ladda ner Konsten att vara snäll en ebok i pdf-format, epub, mobi. Den genomsnittliga kostnaden för en ebok Konsten att vara snäll är 85 kr. Här kan du ladda ner boken gratis pdf, epub och mobi. Använd följande länkar för att ladda ner Konsten att vara snäll en ebok i pdf-, epub- och mobi-format.

Konsten att vara snäll pdf, epub, mobi – en av de bästa böckerna på svenska. Vår webbplats innehåller de mest intressanta böcker som du kan ladda ner i pdf-, epub- och mobi-format. Du kan hitta listan över webbplatser ovan för att lära dig mer om boken Konsten att vara snäll.

Konsten att vara snäll (ljudbok) av Stefan Einh!—REGISTRERA DIG—!

Populära sökningar: Konsten att vara snäll pdf, ladda ner Konsten att vara snäll pdf, ladda ner en Konsten att vara snäll ebok pdf, Konsten att vara snäll bok i pdf-format, gratis Konsten att vara snäll bok att ladda ner, fri Konsten att vara snäll bok i pdf-format, Konsten att vara snäll boken kan läsas online, var kan jag ladda ner boken Konsten att vara snäll pdf? Hur laddar jag ner en Konsten att vara snäll bok i PDF-format? Var kan jag ladda ner Konsten att vara snäll gratis? Hur laddar jag ner en Konsten att vara snäll bok gratis? ladda ner Konsten att vara snäll epub, ladda ner en Konsten att vara snäll ebok epub, Konsten att vara snäll bok i epub-format, fri Konsten att vara snäll bok i pdf-format, var kan jag ladda ner boken Konsten att vara snäll epub? Hur laddar jag ner en Konsten att vara snäll bok i epub-format? Konsten att vara snäll mobi, ladda ner Konsten att vara snäll mobi, ladda ner en Konsten att vara snäll ebok mobi, Konsten att vara snäll bok i mobi-format, gratis Konsten att vara snäll bok i mobi-format, var kan jag ladda ner boken Konsten att vara snäll mobi? Hur laddar jag ner en Konsten att vara snäll bok i mobilformat? Var att ladda ner Konsten att vara snäll den Stefan Einhorn fri? Hur man laddar ner en Konsten att vara snäll den Stefan Einhorn ebok gratis?

Leave a Reply