Konvoj ladda ner ebok online

Konvoj (e-bok) av Thorsten Jonsson

Konvoj ladda ner en bok pdf, epub, mobi

Bokinformation Konvoj den Thorsten Jonsson

  • Bokens titel: Thorsten Jonsson
  • Bokförfattare: Thorsten Jonsson
  • Bokspråk: Svenska
  • Bokens publiceringsdatum: 4 september 2015
  • Genre böcker: Romaner
  • ISBN: 9789176458730
  • Tillgängliga filer: konvoj_thorsten-jonsson-5.pdf, konvoj_thorsten-jonsson-5.epub, konvoj_thorsten-jonsson-5.mobi
  • Villkor för nedladdning av denna bok: Gratis ebok
  • Hur man laddar ner en bok: länkar för att ladda ner boken Konvoj längst ner på sidan

Länkar för att ladda ner boken Konvoj den Thorsten Jonsson

Sammanfattning av e-boken Konvoj den Thorsten Jonsson

»Inte nog med att Jonsson vanligen beskrivs som hårdkokt, han utnämns också till en novellens mästare. Det är han förvisso, men Konvoj är dessutom en av de stora svenska romanerna från 1900-talet.« | Magnus Eriksson, Svenska Dagbladet

»Ofta länkas små prosapoetiska partier fint till varandra. Styckena är känsliga för stämningar och sinnligheter; ljus och ljud och färg och känsel beskrivs minutiöst i vackra långsträckta meningar.« | Jens Linder, LO-tidningen

»Thorsten Jonsson är och förblir ett unikum i den svenska 1900-talslitteraturen.« | Roberth Ericsson, Tidningen Kulturen

En konvoj på ett hundratal fartyg är på väg från Europa till Amerika. Året är 1943 och fientliga flygplan och ubåtar är ett ständigt hot. Ombord på ett av fartygen, S/S Barama, befinner sig ett tjugotal civila passagerare av olika nationaliteter som av skilda anledningar lämnat den Gamla världen. Det är dessa människors skiftande öden vi får följa i denna roman, som ytterst handlar om den enskilda människans orientering i en splittrad tillvaro.
Med förord av författaren och kritikern Elise Karlsson.

THORSTEN JONSSON [1910–1950] var verksam som författare, översättare och journalist. Han bidrog till introduktionen av författare som Hemingway, Steinbeck och Faulkner – vilka också gjorde avtryck i hans egna verk.

Ladda ner Konvoj en ebok i pdf-format, epub, mobi. Den genomsnittliga kostnaden för en ebok Konvoj är 29 kr. Här kan du ladda ner boken gratis pdf, epub och mobi. Använd följande länkar för att ladda ner Konvoj en ebok i pdf-, epub- och mobi-format.

Konvoj pdf, epub, mobi – en av de bästa böckerna på svenska. Vår webbplats innehåller de mest intressanta böcker som du kan ladda ner i pdf-, epub- och mobi-format. Du kan hitta listan över webbplatser ovan för att lära dig mer om boken Konvoj.

Konvoj (e-bok) av Thorsten Jonsson!—REGISTRERA DIG—!

Populära sökningar: Konvoj pdf, ladda ner Konvoj pdf, ladda ner en Konvoj ebok pdf, Konvoj bok i pdf-format, gratis Konvoj bok att ladda ner, fri Konvoj bok i pdf-format, Konvoj boken kan läsas online, var kan jag ladda ner boken Konvoj pdf? Hur laddar jag ner en Konvoj bok i PDF-format? Var kan jag ladda ner Konvoj gratis? Hur laddar jag ner en Konvoj bok gratis? ladda ner Konvoj epub, ladda ner en Konvoj ebok epub, Konvoj bok i epub-format, fri Konvoj bok i pdf-format, var kan jag ladda ner boken Konvoj epub? Hur laddar jag ner en Konvoj bok i epub-format? Konvoj mobi, ladda ner Konvoj mobi, ladda ner en Konvoj ebok mobi, Konvoj bok i mobi-format, gratis Konvoj bok i mobi-format, var kan jag ladda ner boken Konvoj mobi? Hur laddar jag ner en Konvoj bok i mobilformat? Var att ladda ner Konvoj den Thorsten Jonsson fri? Hur man laddar ner en Konvoj den Thorsten Jonsson ebok gratis?

Leave a Reply