Korthuset ebok mobi

Korthuset (e-bok) av Linus Larsson, Daniel Gold

Korthuset ladda ner en bok pdf, epub, mobi

Bokinformation Korthuset den Linus Larsson

  • Bokens titel: Linus Larsson
  • Bokförfattare: Linus Larsson
  • Bokspråk: Svenska
  • Bokens publiceringsdatum: 4 april 2014
  • Genre böcker: Samhälle Och Politik
  • ISBN: 9789113057101
  • Tillgängliga filer: korthuset_linus-larsson.pdf, korthuset_linus-larsson.epub, korthuset_linus-larsson.mobi
  • Villkor för nedladdning av denna bok: Gratis ebok
  • Hur man laddar ner en bok: länkar för att ladda ner boken Korthuset längst ner på sidan

Länkar för att ladda ner boken Korthuset den Linus Larsson

Sammanfattning av e-boken Korthuset den Linus Larsson

År 2005 släpptes en alarmerande rapport från värdetransportbranschen. På bara sex år hade rånare kommit över 450 miljoner kronor i Sverige. Det placerade oss bland de värst drabbade länderna i Europa. Fyra år senare kom en siffra över hur mycket pengar som stjäls från vanliga kontokort. Det var minst lika mycket – under ett enda år.

Korthuset är den avslöjande berättelsen om hur en märklig värld tilläts växa fram. Om hur dåtidens bankrån med dragna vapen, krossade rutor och en flyktbil runt hörnet ersattes av en ny sorts högteknologiska stölder. Här möter vi korttjuven på gatan, det tekniska geniet bakom kulisserna och den frustrerade polismannen som svär över hur bankerna mörkar och tystar ner problemet. Men också säkerhetschefen vars jobb inte är att förhindra alla stölder, utan se till att precis lagom många släpps igenom.

Kortbedrägerier och digital ekonomisk brottslighet har snabbt etablerat sig som en av de mest lönsamma nischerna i den kriminella underjorden. Varje år stjäls flera hundra miljoner kronor från vanliga svenskars bankkonton, via sedan länge kända sprickor i våra moderna, digitala betalningssystem. Från manipulerade bankomater och falska köpterminaler till specialskrivna virus som i tysthet smygs in i våra datorer. Pengarna slussas ut från Sverige, inte sällan med bankkonton i Östeuropa som slutdestination.

Varje år tjänar de svenska bankerna miljarder på att vi använder våra betalkort. För dem vore det en smal sak att sätta ett omedelbart stopp för bedrägerierna, om det inte vore för att luckorna i systemet inte kan täppas till utan att lönsamheten naggas i kanten. Ett par hundra miljoner kronor ner i fickorna på den organiserade brottsligheten är ett lågt pris att betala för intäkter som är flera gånger högre.

Ladda ner Korthuset en ebok i pdf-format, epub, mobi. Den genomsnittliga kostnaden för en ebok Korthuset är 65 kr. Här kan du ladda ner boken gratis pdf, epub och mobi. Använd följande länkar för att ladda ner Korthuset en ebok i pdf-, epub- och mobi-format.

Korthuset pdf, epub, mobi – en av de bästa böckerna på svenska. Vår webbplats innehåller de mest intressanta böcker som du kan ladda ner i pdf-, epub- och mobi-format. Du kan hitta listan över webbplatser ovan för att lära dig mer om boken Korthuset.

Korthuset (e-bok) av Linus Larsson, Daniel Gold!—REGISTRERA DIG—!

Populära sökningar: Korthuset pdf, ladda ner Korthuset pdf, ladda ner en Korthuset ebok pdf, Korthuset bok i pdf-format, gratis Korthuset bok att ladda ner, fri Korthuset bok i pdf-format, Korthuset boken kan läsas online, var kan jag ladda ner boken Korthuset pdf? Hur laddar jag ner en Korthuset bok i PDF-format? Var kan jag ladda ner Korthuset gratis? Hur laddar jag ner en Korthuset bok gratis? ladda ner Korthuset epub, ladda ner en Korthuset ebok epub, Korthuset bok i epub-format, fri Korthuset bok i pdf-format, var kan jag ladda ner boken Korthuset epub? Hur laddar jag ner en Korthuset bok i epub-format? Korthuset mobi, ladda ner Korthuset mobi, ladda ner en Korthuset ebok mobi, Korthuset bok i mobi-format, gratis Korthuset bok i mobi-format, var kan jag ladda ner boken Korthuset mobi? Hur laddar jag ner en Korthuset bok i mobilformat? Var att ladda ner Korthuset den Linus Larsson fri? Hur man laddar ner en Korthuset den Linus Larsson ebok gratis?

Leave a Reply