Korv och Polis – Junior ebok epub

Korv och Polis - Junior (e-bok) av Tore Wizeliu

Korv och Polis – Junior ladda ner en bok pdf, epub, mobi

Bokinformation Korv och Polis – Junior den Tore Wizelius

  • Bokens titel: Tore Wizelius
  • Bokförfattare: Tore Wizelius
  • Bokspråk: Svenska
  • Bokens publiceringsdatum: 17 juni 2019
  • Genre böcker: 6-9 År
  • ISBN: 9789197824699
  • Tillgängliga filer: korv-och-polis-junior_tore-wizelius.pdf, korv-och-polis-junior_tore-wizelius.epub, korv-och-polis-junior_tore-wizelius.mobi
  • Villkor för nedladdning av denna bok: Gratis ebok
  • Hur man laddar ner en bok: länkar för att ladda ner boken Korv och Polis – Junior längst ner på sidan

Länkar för att ladda ner boken Korv och Polis – Junior den Tore Wizelius

Sammanfattning av e-boken Korv och Polis – Junior den Tore Wizelius

Korv och Polis är skriven i två versioner. Denna version (junior) är en vanlig barnbok, som föräldrar kan läsa högt för barnen, eller som de kan läsa på egen hand.

Den andra versionen (senior) är  samma berättelser, men barnen har bytts ut mot vuxna och pensionärer. Det är nämligen meningen att barnen som ska läsa dessa berättelser högt för sina föräldrar eller farföräldrar.

I den tryckta versionen är bägge versionerna med i samma bok, de läses från varsitt håll. Som e-böcker, som man ju inte kan vända på samma sätt, är det två e-böcker. Detta är alltså Korv och Polis – junior. 

Historien utspelar sig i en förort, där polisen Elisabet får rycka ut gång på gång, till samma lilla hyreshus, för att ta sig an de problem som just denna dag uppstår där. Hunden Rocky har ett eget lite kapitel, men dyker upp i de andra kapitlen också. Liksom falukorvar och de flesta andra figurerna.

Illustrationerna som gjorts av Ulf Frödin, är inte vanliga teckningar, utan figurer i lera som fotograferats av, vilket gör de mer levande.

Ladda ner Korv och Polis – Junior en ebok i pdf-format, epub, mobi. Den genomsnittliga kostnaden för en ebok Korv och Polis – Junior är 65 kr. Här kan du ladda ner boken gratis pdf, epub och mobi. Använd följande länkar för att ladda ner Korv och Polis – Junior en ebok i pdf-, epub- och mobi-format.

Korv och Polis – Junior pdf, epub, mobi – en av de bästa böckerna på svenska. Vår webbplats innehåller de mest intressanta böcker som du kan ladda ner i pdf-, epub- och mobi-format. Du kan hitta listan över webbplatser ovan för att lära dig mer om boken Korv och Polis – Junior.

Korv och Polis - Junior (e-bok) av Tore Wizeliu!—REGISTRERA DIG—!

Populära sökningar: Korv och Polis – Junior pdf, ladda ner Korv och Polis – Junior pdf, ladda ner en Korv och Polis – Junior ebok pdf, Korv och Polis – Junior bok i pdf-format, gratis Korv och Polis – Junior bok att ladda ner, fri Korv och Polis – Junior bok i pdf-format, Korv och Polis – Junior boken kan läsas online, var kan jag ladda ner boken Korv och Polis – Junior pdf? Hur laddar jag ner en Korv och Polis – Junior bok i PDF-format? Var kan jag ladda ner Korv och Polis – Junior gratis? Hur laddar jag ner en Korv och Polis – Junior bok gratis? ladda ner Korv och Polis – Junior epub, ladda ner en Korv och Polis – Junior ebok epub, Korv och Polis – Junior bok i epub-format, fri Korv och Polis – Junior bok i pdf-format, var kan jag ladda ner boken Korv och Polis – Junior epub? Hur laddar jag ner en Korv och Polis – Junior bok i epub-format? Korv och Polis – Junior mobi, ladda ner Korv och Polis – Junior mobi, ladda ner en Korv och Polis – Junior ebok mobi, Korv och Polis – Junior bok i mobi-format, gratis Korv och Polis – Junior bok i mobi-format, var kan jag ladda ner boken Korv och Polis – Junior mobi? Hur laddar jag ner en Korv och Polis – Junior bok i mobilformat? Var att ladda ner Korv och Polis – Junior den Tore Wizelius fri? Hur man laddar ner en Korv och Polis – Junior den Tore Wizelius ebok gratis?

Leave a Reply