Kött och ben och vatten ebok online

Kött och ben och vatten (e-bok) av Luiza Sauma

Kött och ben och vatten ladda ner en bok pdf, epub, mobi

Bokinformation Kött och ben och vatten den Luiza Sauma

  • Bokens titel: Luiza Sauma
  • Bokförfattare: Luiza Sauma
  • Bokspråk: Svenska
  • Bokens publiceringsdatum: 30 juli 2018
  • Genre böcker: Romaner
  • ISBN: 9789177813750
  • Tillgängliga filer: koett-och-ben-och-vatten_luiza-sauma-2.pdf, koett-och-ben-och-vatten_luiza-sauma-2.epub, koett-och-ben-och-vatten_luiza-sauma-2.mobi
  • Villkor för nedladdning av denna bok: Gratis ebok
  • Hur man laddar ner en bok: länkar för att ladda ner boken Kött och ben och vatten längst ner på sidan

Länkar för att ladda ner boken Kött och ben och vatten den Luiza Sauma

Sammanfattning av e-boken Kött och ben och vatten den Luiza Sauma

En av världslitteraturens mest spännande nya röster

»Fängslande debut om minne och trauma.« Daily Telegraph

André Cabral, läkare bosatt i London, har inte varit i hemlandet Brasilien på trettio år. Minnena från uppväxten i Brasilien kunde lika gärna varit någon annans tills det där brevet kom, som han burit med sig i veckor utan att berätta om det för någon. Den loja pendlingen mellan Ipanema och familjens lyxvåning, alla ansvarslösa fester i Rio, extrajobbet på hans pappas plastikkirurgimottagning och så hans hemliga förhållande med Luana, dotter till familjens hemhjälp. Oförmögen att stå emot brevets dragningskraft är André påväg hem, för att få fatt i sitt eget förflutna.
Luiza Saumas Kött och ben och vatten är en förbluffande rik debutroman. Ur en slumrande alldaglig brasiliansk-engelsk mans livsberättelse framträder ett land, Brasilien under militärdiktaturen, ett samhälle hårt styrt av klass, ras och kön, en värld nätt och jämnt uthärdlig i sina våldsamma villkor såväl som sin skönhet.
I svensk översättning av Erik MacQueen.

LUIZA SAUMA är en brasiliansk författare och journalist, född i Rio de Janeiro och i dag bosatt i London. Kött och ben och vatten [Flesh and Bone and Water, 2017] är hennes debutroman, hyllad i Europa såväl som i USA – en försåtlig vardaglig, efterhand svindlande berättelse om familj, ras, klass, kön, livslögner och villfarelser, vars spelplatser är Rio de Janeiro under militärjuntans era, London och Amazonfloden.

»En fantastisk besvärjelse av ett Brasilien av både heta, rykande soluppgångar och Ipanemas pikanta våld.« The New Yorker

Ladda ner Kött och ben och vatten en ebok i pdf-format, epub, mobi. Den genomsnittliga kostnaden för en ebok Kött och ben och vatten är 119 kr. Här kan du ladda ner boken gratis pdf, epub och mobi. Använd följande länkar för att ladda ner Kött och ben och vatten en ebok i pdf-, epub- och mobi-format.

Kött och ben och vatten pdf, epub, mobi – en av de bästa böckerna på svenska. Vår webbplats innehåller de mest intressanta böcker som du kan ladda ner i pdf-, epub- och mobi-format. Du kan hitta listan över webbplatser ovan för att lära dig mer om boken Kött och ben och vatten.

Kött och ben och vatten (e-bok) av Luiza Sauma!—REGISTRERA DIG—!

Populära sökningar: Kött och ben och vatten pdf, ladda ner Kött och ben och vatten pdf, ladda ner en Kött och ben och vatten ebok pdf, Kött och ben och vatten bok i pdf-format, gratis Kött och ben och vatten bok att ladda ner, fri Kött och ben och vatten bok i pdf-format, Kött och ben och vatten boken kan läsas online, var kan jag ladda ner boken Kött och ben och vatten pdf? Hur laddar jag ner en Kött och ben och vatten bok i PDF-format? Var kan jag ladda ner Kött och ben och vatten gratis? Hur laddar jag ner en Kött och ben och vatten bok gratis? ladda ner Kött och ben och vatten epub, ladda ner en Kött och ben och vatten ebok epub, Kött och ben och vatten bok i epub-format, fri Kött och ben och vatten bok i pdf-format, var kan jag ladda ner boken Kött och ben och vatten epub? Hur laddar jag ner en Kött och ben och vatten bok i epub-format? Kött och ben och vatten mobi, ladda ner Kött och ben och vatten mobi, ladda ner en Kött och ben och vatten ebok mobi, Kött och ben och vatten bok i mobi-format, gratis Kött och ben och vatten bok i mobi-format, var kan jag ladda ner boken Kött och ben och vatten mobi? Hur laddar jag ner en Kött och ben och vatten bok i mobilformat? Var att ladda ner Kött och ben och vatten den Luiza Sauma fri? Hur man laddar ner en Kött och ben och vatten den Luiza Sauma ebok gratis?

Leave a Reply