Krönika i sten ladda ner

Krönika i sten (e-bok) av Ismail Kadare

Krönika i sten ladda ner en bok pdf, epub, mobi

Bokinformation Krönika i sten den Ismail Kadare

  • Bokens titel: Ismail Kadare
  • Bokförfattare: Ismail Kadare
  • Bokspråk: Svenska
  • Bokens publiceringsdatum: 14 oktober 2014
  • Genre böcker: Romaner
  • ISBN: 9789174996166
  • Tillgängliga filer: kroenika-i-sten_ismail-kadare-2.pdf, kroenika-i-sten_ismail-kadare-2.epub, kroenika-i-sten_ismail-kadare-2.mobi
  • Villkor för nedladdning av denna bok: Gratis ebok
  • Hur man laddar ner en bok: länkar för att ladda ner boken Krönika i sten längst ner på sidan

Länkar för att ladda ner boken Krönika i sten den Ismail Kadare

Sammanfattning av e-boken Krönika i sten den Ismail Kadare

Ockuperad av italienare. Sedan av greker. Sedan av italienare igen. Sedan av greker igen. Sedan av tyskar.
När Ismail Kadare betraktar sin barndoms hemstad, Gjirokastër i Albanien, vid tiden för andra världskriget, ter sig bara ett absurt perspektiv verkligt nog för att beskriva terrorn människor utsattes för. Samtidigt lever den kompakta, uråldriga stenstaden sitt eget liv, såsom en natur bara skenbart eller tillfälligt kan kontrolleras. En historia betraktad med en liten pojkes naiva, klara blick, med en krönika som tycks skriven i sten. Den synliga terrorn, kriget, och den osynliga, vars gamla vidskepelser resulterar i hedersmord, är yttringar av samma ondskans enfald. Som besegras av kärleken, fantasin och skaparkraften.
Romanen Krönika i sten [1971] är ett tidigt mästerverk av den ofta Nobelprisomnämnde albanen, här i översättning av Britt Arenander.

ISMAIL KADARE [f. 1936] är en albansk författare med franskt medborgarskap. Han fick ett internationellt genombrott redan med debutromanen Den döda arméns general [1963] och hans romaner finns i dag översatta till fler än trettio språk. Till priser han erhållit hör Prix mondial Cino Del Duca 1992; Man Booker International Prize 2005 och Prinsen av Asturiens pris 2009. Modernista inleder nu sin utgivning av Kadares författarskap med de tre romanerna Krönika i sten [1971], Den hårda vintern [1977] och Drömmarnas palats [1981].

Ladda ner Krönika i sten en ebok i pdf-format, epub, mobi. Den genomsnittliga kostnaden för en ebok Krönika i sten är 105 kr. Här kan du ladda ner boken gratis pdf, epub och mobi. Använd följande länkar för att ladda ner Krönika i sten en ebok i pdf-, epub- och mobi-format.

Krönika i sten pdf, epub, mobi – en av de bästa böckerna på svenska. Vår webbplats innehåller de mest intressanta böcker som du kan ladda ner i pdf-, epub- och mobi-format. Du kan hitta listan över webbplatser ovan för att lära dig mer om boken Krönika i sten.

Krönika i sten (e-bok) av Ismail Kadare!—REGISTRERA DIG—!

Populära sökningar: Krönika i sten pdf, ladda ner Krönika i sten pdf, ladda ner en Krönika i sten ebok pdf, Krönika i sten bok i pdf-format, gratis Krönika i sten bok att ladda ner, fri Krönika i sten bok i pdf-format, Krönika i sten boken kan läsas online, var kan jag ladda ner boken Krönika i sten pdf? Hur laddar jag ner en Krönika i sten bok i PDF-format? Var kan jag ladda ner Krönika i sten gratis? Hur laddar jag ner en Krönika i sten bok gratis? ladda ner Krönika i sten epub, ladda ner en Krönika i sten ebok epub, Krönika i sten bok i epub-format, fri Krönika i sten bok i pdf-format, var kan jag ladda ner boken Krönika i sten epub? Hur laddar jag ner en Krönika i sten bok i epub-format? Krönika i sten mobi, ladda ner Krönika i sten mobi, ladda ner en Krönika i sten ebok mobi, Krönika i sten bok i mobi-format, gratis Krönika i sten bok i mobi-format, var kan jag ladda ner boken Krönika i sten mobi? Hur laddar jag ner en Krönika i sten bok i mobilformat? Var att ladda ner Krönika i sten den Ismail Kadare fri? Hur man laddar ner en Krönika i sten den Ismail Kadare ebok gratis?

Leave a Reply