Laboon ladda ner ebok

Laboon (e-bok) av Henrik Tord

Laboon ladda ner en bok pdf, epub, mobi

Bokinformation Laboon den Henrik Tord

  • Bokens titel: Henrik Tord
  • Bokförfattare: Henrik Tord
  • Bokspråk: Svenska
  • Bokens publiceringsdatum: Ordfront
  • Genre böcker: Skönlitteratur
  • ISBN: 9789174416053
  • Tillgängliga filer: laboon_henrik-tord.pdf, laboon_henrik-tord.epub, laboon_henrik-tord.mobi
  • Villkor för nedladdning av denna bok: Gratis ebok
  • Hur man laddar ner en bok: länkar för att ladda ner boken Laboon längst ner på sidan

Länkar för att ladda ner boken Laboon den Henrik Tord

Sammanfattning av e-boken Laboon den Henrik Tord

”En otäck, svartsynt och välvberättad bladvändarhistoria om stor ensamhet, mänsklig ondska och livsfarlig natur.” Lotta Olsson, DN

Annandagens morgon. Sandra och Matti ser hur vågen närmar sig som ett vitt skum vid horisonten. De letar förtvivlat längs stranden efter sin son Viktor. Sedan dundrar havet in.

Samtidigt, på en båt strax utanför Khao Lak. Alla i dyksällskapet är chockade. De har lyckats ta sig upp från trettio meters djup trots havets strömmar som kastat runt dem som trasdockor. Marko, dykinstruktören med ett mörkt förflutet, blickar ut över förödelsen när de närmar sig land. Kaoset, alla döda kroppar. Det här är min chans.

Sex år senare väcks Sandra av telefonen. Åren av bottenlös sorg har satt sina spår. Huset ekar tomt, Matti är utflyttad. Hon kisar mot den bländande skärmen. Vem ringer mitt i natten?

Det här är Bertil Arvidsson från ambassaden i Bangkok.

Hon blir iskall. Är detta samtalet? Efter sex år!

Mannen harklar sig: Vi har hittat er son.

Laboon är en känsloladdad thriller om mänskligt mörker, om oändlig saknad och om människors längtan efter att få börja om till vilket pris som helst. Det är den fristående sista delen i Svart paradis-trilogin, som inleddes med Kum utnämnd till en av 2012 års bästa deckare av Svenska Dagbladet. 2014 kom den kritikerrosade uppföljaren Lasaros tårar.

Henrik Tord jobbar med reklam och har levt många år i Singapore med sin familj. Han är 43 år och har nyligen flyttat tillbaka till Stockholm. Kum är Henrik Tords debutbok.

Ladda ner Laboon en ebok i pdf-format, epub, mobi. Den genomsnittliga kostnaden för en ebok Laboon är 35 kr. Här kan du ladda ner boken gratis pdf, epub och mobi. Använd följande länkar för att ladda ner Laboon en ebok i pdf-, epub- och mobi-format.

Laboon pdf, epub, mobi – en av de bästa böckerna på svenska. Vår webbplats innehåller de mest intressanta böcker som du kan ladda ner i pdf-, epub- och mobi-format. Du kan hitta listan över webbplatser ovan för att lära dig mer om boken Laboon.

Laboon (e-bok) av Henrik Tord!—REGISTRERA DIG—!

Populära sökningar: Laboon pdf, ladda ner Laboon pdf, ladda ner en Laboon ebok pdf, Laboon bok i pdf-format, gratis Laboon bok att ladda ner, fri Laboon bok i pdf-format, Laboon boken kan läsas online, var kan jag ladda ner boken Laboon pdf? Hur laddar jag ner en Laboon bok i PDF-format? Var kan jag ladda ner Laboon gratis? Hur laddar jag ner en Laboon bok gratis? ladda ner Laboon epub, ladda ner en Laboon ebok epub, Laboon bok i epub-format, fri Laboon bok i pdf-format, var kan jag ladda ner boken Laboon epub? Hur laddar jag ner en Laboon bok i epub-format? Laboon mobi, ladda ner Laboon mobi, ladda ner en Laboon ebok mobi, Laboon bok i mobi-format, gratis Laboon bok i mobi-format, var kan jag ladda ner boken Laboon mobi? Hur laddar jag ner en Laboon bok i mobilformat? Var att ladda ner Laboon den Henrik Tord fri? Hur man laddar ner en Laboon den Henrik Tord ebok gratis?

Leave a Reply