Längta bok mobi

Längta (e-bok) av Sylvia Day

Längta ladda ner en bok pdf, epub, mobi

Bokinformation Längta den Sylvia Day

  • Bokens titel: Sylvia Day
  • Bokförfattare: Sylvia Day
  • Bokspråk: Svenska
  • Bokens publiceringsdatum: 30 april 2014
  • Genre böcker: Romaner
  • ISBN: 9789175470825
  • Tillgängliga filer: laengta_sylvia-day-2.pdf, laengta_sylvia-day-2.epub, laengta_sylvia-day-2.mobi
  • Villkor för nedladdning av denna bok: Gratis ebok
  • Hur man laddar ner en bok: länkar för att ladda ner boken Längta längst ner på sidan

Länkar för att ladda ner boken Längta den Sylvia Day

Sammanfattning av e-boken Längta den Sylvia Day

Längta är en sensuell thriller om ett explosivt möte mellan en jagad kvinna och en man som vill lära henne älska.

Att vara rik kan vara farligt. Någon försöker skrämma den intelligenta arvtagerskan Eliza till äktenskap, men hon har inga planer på att låta sig skrämmas. Istället hyr hon en man som ska infiltrera friarna.

Men att ha vissa män i sin närhet kan vara än farligare. Privatdetektiven Jasper Bond är Elizas raka motsats. När han inte kan motstå hennes självständiga skönhet får han ett dubbelt uppdrag att avslöja den skyldige och övertyga Eliza om att det finns något som kallas äkta kärlek.

Längta är den fjärde och avslutande boken i Bookmarks Sylvia Day-serie efter Synda, Älska och Drama. Det är ett lidelsefullt mysterium som kommer att hålla läsaren på helspänn från första till sista sidan.

Sylvia Days författarskap har kallats ett spännande äventyr av Publishers Weekly och syndigt underhållande av Booklist. Hon har hedrats med åtskilliga priser och samtidigt nått toppen på flera internationella bästsäljarlistor, inklusive New York Times. När Amazon introducerade sin författarrankning i slutet av 2012 hamnade Sylvia Day överst, med fler sålda böcker är någon annan.

 

“Den perfekta blandningen av fängslande karaktärer, intelligent intrig och ångande sensualism.”Booklist

“Rakt igenom trovärdig även när det hettar till ordentligt.”Publishers Weekly

“Sylvia Days bok innehåller allt en romanceläsare vill ha och mer!”RT Book Reviews Magazine

“En fantastisk författare.”NBC

“Sylvia Day är bäst i genren. Unik och oförglömlig.”Joyfully Reviewed

“Day är både skicklig och bra på att skapa sympatiska karaktärer.”Publishers Weekly

Ladda ner Längta en ebok i pdf-format, epub, mobi. Den genomsnittliga kostnaden för en ebok Längta är 59 kr. Här kan du ladda ner boken gratis pdf, epub och mobi. Använd följande länkar för att ladda ner Längta en ebok i pdf-, epub- och mobi-format.

Längta pdf, epub, mobi – en av de bästa böckerna på svenska. Vår webbplats innehåller de mest intressanta böcker som du kan ladda ner i pdf-, epub- och mobi-format. Du kan hitta listan över webbplatser ovan för att lära dig mer om boken Längta.

Längta (e-bok) av Sylvia Day!—REGISTRERA DIG—!

Populära sökningar: Längta pdf, ladda ner Längta pdf, ladda ner en Längta ebok pdf, Längta bok i pdf-format, gratis Längta bok att ladda ner, fri Längta bok i pdf-format, Längta boken kan läsas online, var kan jag ladda ner boken Längta pdf? Hur laddar jag ner en Längta bok i PDF-format? Var kan jag ladda ner Längta gratis? Hur laddar jag ner en Längta bok gratis? ladda ner Längta epub, ladda ner en Längta ebok epub, Längta bok i epub-format, fri Längta bok i pdf-format, var kan jag ladda ner boken Längta epub? Hur laddar jag ner en Längta bok i epub-format? Längta mobi, ladda ner Längta mobi, ladda ner en Längta ebok mobi, Längta bok i mobi-format, gratis Längta bok i mobi-format, var kan jag ladda ner boken Längta mobi? Hur laddar jag ner en Längta bok i mobilformat? Var att ladda ner Längta den Sylvia Day fri? Hur man laddar ner en Längta den Sylvia Day ebok gratis?

Leave a Reply