Ledarskap för förändring : Mina 79 bästa misstag och annat värdefullt boken epub

Ledarskap för förändring : Mina 79 bästa missta

Ledarskap för förändring : Mina 79 bästa misstag och annat värdefullt ladda ner en bok pdf, epub, mobi

Bokinformation Ledarskap för förändring : Mina 79 bästa misstag och annat värdefullt den Pontus Bodelsson

  • Bokens titel: Pontus Bodelsson
  • Bokförfattare: Pontus Bodelsson
  • Bokspråk: Svenska
  • Bokens publiceringsdatum: 17 december 2018
  • Genre böcker: Ekonomi Och Ledarskap
  • ISBN: 9789188743794
  • Tillgängliga filer: ledarskap-foer-foeraendring-mina-79-baesta-misstag-och-annat-vaerdefullt_pontus-bodelsson-2.pdf, ledarskap-foer-foeraendring-mina-79-baesta-misstag-och-annat-vaerdefullt_pontus-bodelsson-2.epub, ledarskap-foer-foeraendring-mina-79-baesta-misstag-och-annat-vaerdefullt_pontus-bodelsson-2.mobi
  • Villkor för nedladdning av denna bok: Gratis ebok
  • Hur man laddar ner en bok: länkar för att ladda ner boken Ledarskap för förändring : Mina 79 bästa misstag och annat värdefullt längst ner på sidan

Länkar för att ladda ner boken Ledarskap för förändring : Mina 79 bästa misstag och annat värdefullt den Pontus Bodelsson

Sammanfattning av e-boken Ledarskap för förändring : Mina 79 bästa misstag och annat värdefullt den Pontus Bodelsson

Vilka är de största misstagen du gjort som ledare i förändringsprojekt? Och vad har du lärt dig? 

Pontus Bodelsson har begått många misstag under sina 20 år som vd på olika företag i förändring. Det har utvecklat hans ledarskap och förändringskompetens, och i den här boken bjuds du på de 79 bästa misstagen – och lärdomarna de ledde fram till. Misstag är en konsekvens av att skapa nytt och ska ses som något värdefullt.

Förändring innebär en svår utmaning för alla ledare och den här boken ger med sitt oväntade grepp tankeväckande insikter och handfasta råd för såväl den nytillträdde mellanchefen som det erfarna styrelseproffset. Pontus mixar lustfyllt egna erfarenheter av förändringsarbete, innovation och digitalisering med klokskap från andra företagsledare, forskare och tänkare. Genom bokens 79 misstag och en ny förändringsmodell leds läsaren fram till tio praktiska principer för förändring.

Pontus Bodelsson har varit vd sedan 1998, senast på HD-Sydsvenskan och dessförinnan bl.a. på Nationalencyklopedin. Han sitter i flera styrelser, som t.ex. e-hälsoföretaget Min Doktor. Pontus har tagit en Executive MBA, är ekonom och jur.kand. från Lunds universitet och har studerat förändringsledarskap vid Harvard Business School. Han har tidigare skrivit Management by Glädje (2012) och utnämndes 2013 till Skånes mest inspirerande ledare.

Sagt om boken:

“Boken förmedlar djupa insikter genom unik och systematisk reflektion, och punkterar samtidigt en rad myter. Boken synliggör nya samband för ledare och ger mycket matnyttigt också för styrelser. Det personliga berättandet och självdistansen lockar till sträckläsning!” – Pia Gideon, styrelseordförande Action Aid och Klövern

“Jag önskar att jag hade läst boken tidigare i mitt yrkesliv! Den är full av goda råd och insiktsfulla lösningar för framgångsrikt förändringsarbete. Denna bok bör ingå i alla ledarutvecklingsprogram.” – Magnus Skiöld, styrelseordförande och f.d. vd Midroc Properities Group

“Jag har arbetat med ledarutveckling i över 20 år med tusentals chefer. Pontus är den bästa chef jag träffat och han har aldrig valt de enkla uppdragen utan de utmanande med radikal förändring. Så när Pontus delar med sig av sina misstag och principer så läser man med stor behållning!” – Ulf Johansson, professor i företagsekonomi

“Det här är en bok för den som vill undvika att begå andras misstag och vill förstå hur man lär sig av sina egna. Författaren ger tänkvärda lärdomar för den som vill excellera som förändringsledare!” – Jörgen Haglind, Senior Vice President Tetra Laval Group

“Pontus berättar på ett roligt och initierat sätt och visar vikten av att våga prova och lära sig. Det är avgörande för varje framgångsrikt innovationsprojekt. En både viktig och läsvärd bok.” – Linus Wiebe, Innovationsdirektör vid Lunds universitet

Ladda ner Ledarskap för förändring : Mina 79 bästa misstag och annat värdefullt en ebok i pdf-format, epub, mobi. Den genomsnittliga kostnaden för en ebok Ledarskap för förändring : Mina 79 bästa misstag och annat värdefullt är 149 kr. Här kan du ladda ner boken gratis pdf, epub och mobi. Använd följande länkar för att ladda ner Ledarskap för förändring : Mina 79 bästa misstag och annat värdefullt en ebok i pdf-, epub- och mobi-format.

Ledarskap för förändring : Mina 79 bästa misstag och annat värdefullt pdf, epub, mobi – en av de bästa böckerna på svenska. Vår webbplats innehåller de mest intressanta böcker som du kan ladda ner i pdf-, epub- och mobi-format. Du kan hitta listan över webbplatser ovan för att lära dig mer om boken Ledarskap för förändring : Mina 79 bästa misstag och annat värdefullt.

Ledarskap för förändring : Mina 79 bästa missta!—REGISTRERA DIG—!

Populära sökningar: Ledarskap för förändring : Mina 79 bästa misstag och annat värdefullt pdf, ladda ner Ledarskap för förändring : Mina 79 bästa misstag och annat värdefullt pdf, ladda ner en Ledarskap för förändring : Mina 79 bästa misstag och annat värdefullt ebok pdf, Ledarskap för förändring : Mina 79 bästa misstag och annat värdefullt bok i pdf-format, gratis Ledarskap för förändring : Mina 79 bästa misstag och annat värdefullt bok att ladda ner, fri Ledarskap för förändring : Mina 79 bästa misstag och annat värdefullt bok i pdf-format, Ledarskap för förändring : Mina 79 bästa misstag och annat värdefullt boken kan läsas online, var kan jag ladda ner boken Ledarskap för förändring : Mina 79 bästa misstag och annat värdefullt pdf? Hur laddar jag ner en Ledarskap för förändring : Mina 79 bästa misstag och annat värdefullt bok i PDF-format? Var kan jag ladda ner Ledarskap för förändring : Mina 79 bästa misstag och annat värdefullt gratis? Hur laddar jag ner en Ledarskap för förändring : Mina 79 bästa misstag och annat värdefullt bok gratis? ladda ner Ledarskap för förändring : Mina 79 bästa misstag och annat värdefullt epub, ladda ner en Ledarskap för förändring : Mina 79 bästa misstag och annat värdefullt ebok epub, Ledarskap för förändring : Mina 79 bästa misstag och annat värdefullt bok i epub-format, fri Ledarskap för förändring : Mina 79 bästa misstag och annat värdefullt bok i pdf-format, var kan jag ladda ner boken Ledarskap för förändring : Mina 79 bästa misstag och annat värdefullt epub? Hur laddar jag ner en Ledarskap för förändring : Mina 79 bästa misstag och annat värdefullt bok i epub-format? Ledarskap för förändring : Mina 79 bästa misstag och annat värdefullt mobi, ladda ner Ledarskap för förändring : Mina 79 bästa misstag och annat värdefullt mobi, ladda ner en Ledarskap för förändring : Mina 79 bästa misstag och annat värdefullt ebok mobi, Ledarskap för förändring : Mina 79 bästa misstag och annat värdefullt bok i mobi-format, gratis Ledarskap för förändring : Mina 79 bästa misstag och annat värdefullt bok i mobi-format, var kan jag ladda ner boken Ledarskap för förändring : Mina 79 bästa misstag och annat värdefullt mobi? Hur laddar jag ner en Ledarskap för förändring : Mina 79 bästa misstag och annat värdefullt bok i mobilformat? Var att ladda ner Ledarskap för förändring : Mina 79 bästa misstag och annat värdefullt den Pontus Bodelsson fri? Hur man laddar ner en Ledarskap för förändring : Mina 79 bästa misstag och annat värdefullt den Pontus Bodelsson ebok gratis?

Leave a Reply