Legend ebok epub

Legend (e-bok) av Marie Lu

Legend ladda ner en bok pdf, epub, mobi

Bokinformation Legend den Marie Lu

  • Bokens titel: Marie Lu
  • Bokförfattare: Marie Lu
  • Bokspråk: Svenska
  • Bokens publiceringsdatum: 4 september 2013
  • Genre böcker: Barnböcker
  • ISBN: 9789174993691
  • Tillgängliga filer: legend_marie-lu-2.pdf, legend_marie-lu-2.epub, legend_marie-lu-2.mobi
  • Villkor för nedladdning av denna bok: Gratis ebok
  • Hur man laddar ner en bok: länkar för att ladda ner boken Legend längst ner på sidan

Länkar för att ladda ner boken Legend den Marie Lu

Sammanfattning av e-boken Legend den Marie Lu

Det som en gång var västra USA är nu Republiken, en nation som ständigt befinner sig i krig med sina grannar.
Femtonåriga June är född i en elitfamilj i ett av Republikens rikaste distrikt, och hon får sin utbildning i Republikens högsta militära kretsar. Day, däremot, är född i slummen och är landets mest eftersökta brottsling. Men hans motiv är kanske inte så illasinnade som de verkar
June och Day är från två olika världar, och det finns ingen anledning till att deras vägar skulle korsas förrän den dag då Junes bror Metias mördas och Day blir huvudmisstänkt. Indragen i den ultimata katt-och-råtta-leken kämpar Day för sin familjs överlevnad, medan June söker hämnd för Metias död.
Men så upptäcker June och Day, i en chockartad vändning, sanningen om vad som har sammanfört dem. Och hur skrämmande långt deras hemland är berett att gå för att bevara sina hemligheter.

MARIE LU [född 1984] är en amerikansk författare som fått ett stort internationellt genombrott med sin debutroman Legend, den första delen i en serie dystopiska science fiction-romaner.

* Såld till 24 länder
* En New York Times bestseller
* Filmrättigheterna sålda till CBS kommer att produceras av teamet bakom Twilight

»Om du gillade Hungerspelen kommer du att älska Legend.« SARAH REES BRENNAN, författare till The Demon Lexicon

»Legend inte bara överlever hypen, den förtjänar den.« THE NEW YORK TIMES

»Legend är omöjlig att lägga ifrån sig och ännu svårare att glömma.« KAMI GARCIA, författare till Beautiful Creatures-trilogin

»Välskrivet och ypperligt genomfört. Uppföljare tack!« ENTERTAINMENT WEEKLY

Ladda ner Legend en ebok i pdf-format, epub, mobi. Den genomsnittliga kostnaden för en ebok Legend är 45 kr. Här kan du ladda ner boken gratis pdf, epub och mobi. Använd följande länkar för att ladda ner Legend en ebok i pdf-, epub- och mobi-format.

Legend pdf, epub, mobi – en av de bästa böckerna på svenska. Vår webbplats innehåller de mest intressanta böcker som du kan ladda ner i pdf-, epub- och mobi-format. Du kan hitta listan över webbplatser ovan för att lära dig mer om boken Legend.

Legend (e-bok) av Marie Lu!—REGISTRERA DIG—!

Populära sökningar: Legend pdf, ladda ner Legend pdf, ladda ner en Legend ebok pdf, Legend bok i pdf-format, gratis Legend bok att ladda ner, fri Legend bok i pdf-format, Legend boken kan läsas online, var kan jag ladda ner boken Legend pdf? Hur laddar jag ner en Legend bok i PDF-format? Var kan jag ladda ner Legend gratis? Hur laddar jag ner en Legend bok gratis? ladda ner Legend epub, ladda ner en Legend ebok epub, Legend bok i epub-format, fri Legend bok i pdf-format, var kan jag ladda ner boken Legend epub? Hur laddar jag ner en Legend bok i epub-format? Legend mobi, ladda ner Legend mobi, ladda ner en Legend ebok mobi, Legend bok i mobi-format, gratis Legend bok i mobi-format, var kan jag ladda ner boken Legend mobi? Hur laddar jag ner en Legend bok i mobilformat? Var att ladda ner Legend den Marie Lu fri? Hur man laddar ner en Legend den Marie Lu ebok gratis?

Leave a Reply