Levande död gratis ebok online

Levande död (ljudbok) av Mikael Ressem

Levande död ladda ner en bok pdf, epub, mobi

Bokinformation Levande död den Mikael Ressem

  • Bokens titel: Mikael Ressem
  • Bokförfattare: Mikael Ressem
  • Bokspråk: Svenska
  • Bokens publiceringsdatum: 26 oktober 2016
  • Genre böcker: Deckare
  • ISBN: 9789174617429
  • Tillgängliga filer: levande-doed_mikael-ressem-2.pdf, levande-doed_mikael-ressem-2.epub, levande-doed_mikael-ressem-2.mobi
  • Villkor för nedladdning av denna bok: Gratis ebok
  • Hur man laddar ner en bok: länkar för att ladda ner boken Levande död längst ner på sidan

Länkar för att ladda ner boken Levande död den Mikael Ressem

Sammanfattning av e-boken Levande död den Mikael Ressem

Del 1: Erik Sandström.

Det är midsommarafton och en riktigt varm dag. Gävle är förvandlad till en vacker försommarstad. En ung kvinna hittas inlindad i en filt på en dammig trottoarkant. Hon har ett stickmärke i vänster armveck och minns inget från de två senaste dygnen. Ambulanssjuksköterskan Erik Sandström åker motvilligt dit för att hämta henne – snabbt och utan vidare eftertanke avfärdar han henne som en hopplös missbrukare.

Men det är något som inte stämmer. På sjukhuset upptäcker man skyhöga levervärden och spår av paracetamol i blodet, den verksamma substansen i flera vanliga smärtstillande mediciner. Kvinnan hämtas så småningom hem av sina anhöriga, men avlider kort därefter på grund av en förgiftad lever.

Eriks vän, ordningspolisen Patrik Andréasson, kan inte släppa tanken på att någon kan ha fört bort den unga kvinnan och gett henne läkemedlet mot hennes vilja. När en ung man snart försvinner under liknande omständigheter kan Patrik inte låta bli att börja undersöka vad som kan ha hänt, trots att hans far, den kände kriminalkommissarien, avfärdat de båda fallen som olyckshändelser.

Levande död är den första boken i serien om Erik Sandström, ambulanssjuksköterskan vars liv är minst sagt komplicerat och som själv kämpar med ett eskalerande tablettmissbruk. Tillsammans med vännen Patrik bestämmer han sig för att gå till botten med vad som händ de båda unga.

I serien om Erik Sandström skildras arbetsmiljöerna kring ambulansen och sjukhuset med både värme och kunskap. Mikael Ressem är född 1979 i Gävle. Han har själv en gedigen erfarenhet från sjukvården, redan i tjugoårsåldern började han som ambulanssjukvårdare, utbildade sig till sjuksköterska och har sedan även arbetat ett antal år som chef inom ambulansverksamheten.

Ladda ner Levande död en ebok i pdf-format, epub, mobi. Den genomsnittliga kostnaden för en ebok Levande död är 99 kr. Här kan du ladda ner boken gratis pdf, epub och mobi. Använd följande länkar för att ladda ner Levande död en ebok i pdf-, epub- och mobi-format.

Levande död pdf, epub, mobi – en av de bästa böckerna på svenska. Vår webbplats innehåller de mest intressanta böcker som du kan ladda ner i pdf-, epub- och mobi-format. Du kan hitta listan över webbplatser ovan för att lära dig mer om boken Levande död.

Levande död (ljudbok) av Mikael Ressem!—REGISTRERA DIG—!

Populära sökningar: Levande död pdf, ladda ner Levande död pdf, ladda ner en Levande död ebok pdf, Levande död bok i pdf-format, gratis Levande död bok att ladda ner, fri Levande död bok i pdf-format, Levande död boken kan läsas online, var kan jag ladda ner boken Levande död pdf? Hur laddar jag ner en Levande död bok i PDF-format? Var kan jag ladda ner Levande död gratis? Hur laddar jag ner en Levande död bok gratis? ladda ner Levande död epub, ladda ner en Levande död ebok epub, Levande död bok i epub-format, fri Levande död bok i pdf-format, var kan jag ladda ner boken Levande död epub? Hur laddar jag ner en Levande död bok i epub-format? Levande död mobi, ladda ner Levande död mobi, ladda ner en Levande död ebok mobi, Levande död bok i mobi-format, gratis Levande död bok i mobi-format, var kan jag ladda ner boken Levande död mobi? Hur laddar jag ner en Levande död bok i mobilformat? Var att ladda ner Levande död den Mikael Ressem fri? Hur man laddar ner en Levande död den Mikael Ressem ebok gratis?

Leave a Reply