Liam: en stund på jorden boken pdf

Liam: en stund på jorden (e-bok) av Marcus Kowa

Liam: en stund på jorden ladda ner en bok pdf, epub, mobi

Bokinformation Liam: en stund på jorden den Marcus Kowal

  • Bokens titel: Marcus Kowal
  • Bokförfattare: Marcus Kowal
  • Bokspråk: Svenska
  • Bokens publiceringsdatum: 22 augusti 2019
  • Genre böcker: Biografier
  • ISBN: 9789178295463
  • Tillgängliga filer: liam-en-stund-pa-jorden_marcus-kowal-2.pdf, liam-en-stund-pa-jorden_marcus-kowal-2.epub, liam-en-stund-pa-jorden_marcus-kowal-2.mobi
  • Villkor för nedladdning av denna bok: Gratis ebok
  • Hur man laddar ner en bok: länkar för att ladda ner boken Liam: en stund på jorden längst ner på sidan

Länkar för att ladda ner boken Liam: en stund på jorden den Marcus Kowal

Sammanfattning av e-boken Liam: en stund på jorden den Marcus Kowal

Marcus Kowal är en framgångsrik kampsportare med stora drömmar. Hans drömmar tog honom hela vägen från förorten i Göteborg till Los Angeles där han idag driver tre kampsportsgym. 

Den 3:e september 2016 vändes hans värld upp och ner när han fick uppleva något som ingen förälder någonsin bör få uppleva. Hans lilla son Liam på 15 månader blev påkörd av en rattfull 72-åring. Som den fighter han är kämpade Liam hårt, men han klarade sig inte. 

Sedan den dagen lovade Marcus sig själv att kämpa mot rattfylla och för organdonation.

 Jag kommer aldrig att ge upp, jag är en fighter. Jag gör det i Liams namn och hans död ska inte vara förgäves. Jag ska känna solens strålar igen och vi ska ta oss igenom det här. 

Det här är min fight, det här är min historia. En historia jag önskar att jag aldrig behövde berätta.

Om författaren:

Marcus Kowal är en Göteborgare bosatt i Los Angeles, Kalifornien. Han är professionell MMA-fighter och har även vunnit en världsmästartitel i kickboxing. Idag är han en framgångsrik entreprenör som driver tre kampsportsgym i Los Angeles-området i USA. Han talar 6 språk och arbetar för närvarande med Liam’s Life, en stiftelse till hans son Liam Mikael Kowals ära. Liam’s Lifes mål är att sänka rattfyllegränsen i USA samt att jobba för organdonation. LIAM: En stund på jorden är Marcus första bok, en bok han önskar att han aldrig behövt skriva.

“Helt fantastisk skriven, rakt från ett pappahjärta!”
/Rebecka Grundell

“Jag fick boken med posten i eftermiddag och har sträckläst från sida 3-255. En verkligen underbar, kärleksfull och fin bok men samtidigt ångestfull och ledsam. Den berörde mig djupt.” 

/Ingela Svensson

“Började läsa vid sextiden. Klar nu. Vilken styrka. Man får gåshud och tårarna rinner!”
/Ulven Schlyter

Ladda ner Liam: en stund på jorden en ebok i pdf-format, epub, mobi. Den genomsnittliga kostnaden för en ebok Liam: en stund på jorden är 95 kr. Här kan du ladda ner boken gratis pdf, epub och mobi. Använd följande länkar för att ladda ner Liam: en stund på jorden en ebok i pdf-, epub- och mobi-format.

Liam: en stund på jorden pdf, epub, mobi – en av de bästa böckerna på svenska. Vår webbplats innehåller de mest intressanta böcker som du kan ladda ner i pdf-, epub- och mobi-format. Du kan hitta listan över webbplatser ovan för att lära dig mer om boken Liam: en stund på jorden.

Liam: en stund på jorden (e-bok) av Marcus Kowa!—REGISTRERA DIG—!

Populära sökningar: Liam: en stund på jorden pdf, ladda ner Liam: en stund på jorden pdf, ladda ner en Liam: en stund på jorden ebok pdf, Liam: en stund på jorden bok i pdf-format, gratis Liam: en stund på jorden bok att ladda ner, fri Liam: en stund på jorden bok i pdf-format, Liam: en stund på jorden boken kan läsas online, var kan jag ladda ner boken Liam: en stund på jorden pdf? Hur laddar jag ner en Liam: en stund på jorden bok i PDF-format? Var kan jag ladda ner Liam: en stund på jorden gratis? Hur laddar jag ner en Liam: en stund på jorden bok gratis? ladda ner Liam: en stund på jorden epub, ladda ner en Liam: en stund på jorden ebok epub, Liam: en stund på jorden bok i epub-format, fri Liam: en stund på jorden bok i pdf-format, var kan jag ladda ner boken Liam: en stund på jorden epub? Hur laddar jag ner en Liam: en stund på jorden bok i epub-format? Liam: en stund på jorden mobi, ladda ner Liam: en stund på jorden mobi, ladda ner en Liam: en stund på jorden ebok mobi, Liam: en stund på jorden bok i mobi-format, gratis Liam: en stund på jorden bok i mobi-format, var kan jag ladda ner boken Liam: en stund på jorden mobi? Hur laddar jag ner en Liam: en stund på jorden bok i mobilformat? Var att ladda ner Liam: en stund på jorden den Marcus Kowal fri? Hur man laddar ner en Liam: en stund på jorden den Marcus Kowal ebok gratis?

Leave a Reply