Liftarens parlör till galaxen ladda ner mobi-bok

Liftarens parlör till galaxen (e-bok) av Yens W

Liftarens parlör till galaxen ladda ner en bok pdf, epub, mobi

Bokinformation Liftarens parlör till galaxen den Yens Wahlgren

  • Bokens titel: Yens Wahlgren
  • Bokförfattare: Yens Wahlgren
  • Bokspråk: Svenska
  • Bokens publiceringsdatum: Volante
  • Genre böcker: Skönlitteratur
  • ISBN: 9789188123282
  • Tillgängliga filer: liftarens-parloer-till-galaxen_yens-wahlgren.pdf, liftarens-parloer-till-galaxen_yens-wahlgren.epub, liftarens-parloer-till-galaxen_yens-wahlgren.mobi
  • Villkor för nedladdning av denna bok: Gratis ebok
  • Hur man laddar ner en bok: länkar för att ladda ner boken Liftarens parlör till galaxen längst ner på sidan

Länkar för att ladda ner boken Liftarens parlör till galaxen den Yens Wahlgren

Sammanfattning av e-boken Liftarens parlör till galaxen den Yens Wahlgren

Följ med på en resa från Tolkien, Star Trek, Game of Thrones, Tarzan och Tintin, till dystopiska dialekter hos Burgess och Orwell. Från nunnan Hildegard av Bingen på 1100-talet, över Swift och Rabelais till Pingu och Linus på Linjen.

Det här är en bok om 101 påhittade språk: klingonska, valyriska, syldaviska, navi, lilliputianska, orkiska, för att nämna några. Språk från länder som inte existerar, utomjordiska språk, mytologiska varelsers språk och språk som talas i en annan verklighet.

Men det är ingen grammatikbok och inget lexikon utan en upptäcktsfärd genom tid och rum, genom världar och universum som uppstått i fantasin, genom populärkultur och språknörderi.

*

Yens Wahlgren är xenosociolingvist. Det betyder att han är intresserad av språk som egentligen inte finns, konstgjorda språk i litteratur och populärkultur. Han har tidigare jobbat som journalist och har en fil. kand. i klingonska.

Ladda ner Liftarens parlör till galaxen en ebok i pdf-format, epub, mobi. Den genomsnittliga kostnaden för en ebok Liftarens parlör till galaxen är 105 kr. Här kan du ladda ner boken gratis pdf, epub och mobi. Använd följande länkar för att ladda ner Liftarens parlör till galaxen en ebok i pdf-, epub- och mobi-format.

Liftarens parlör till galaxen pdf, epub, mobi – en av de bästa böckerna på svenska. Vår webbplats innehåller de mest intressanta böcker som du kan ladda ner i pdf-, epub- och mobi-format. Du kan hitta listan över webbplatser ovan för att lära dig mer om boken Liftarens parlör till galaxen.

Liftarens parlör till galaxen (e-bok) av Yens W!—REGISTRERA DIG—!

Populära sökningar: Liftarens parlör till galaxen pdf, ladda ner Liftarens parlör till galaxen pdf, ladda ner en Liftarens parlör till galaxen ebok pdf, Liftarens parlör till galaxen bok i pdf-format, gratis Liftarens parlör till galaxen bok att ladda ner, fri Liftarens parlör till galaxen bok i pdf-format, Liftarens parlör till galaxen boken kan läsas online, var kan jag ladda ner boken Liftarens parlör till galaxen pdf? Hur laddar jag ner en Liftarens parlör till galaxen bok i PDF-format? Var kan jag ladda ner Liftarens parlör till galaxen gratis? Hur laddar jag ner en Liftarens parlör till galaxen bok gratis? ladda ner Liftarens parlör till galaxen epub, ladda ner en Liftarens parlör till galaxen ebok epub, Liftarens parlör till galaxen bok i epub-format, fri Liftarens parlör till galaxen bok i pdf-format, var kan jag ladda ner boken Liftarens parlör till galaxen epub? Hur laddar jag ner en Liftarens parlör till galaxen bok i epub-format? Liftarens parlör till galaxen mobi, ladda ner Liftarens parlör till galaxen mobi, ladda ner en Liftarens parlör till galaxen ebok mobi, Liftarens parlör till galaxen bok i mobi-format, gratis Liftarens parlör till galaxen bok i mobi-format, var kan jag ladda ner boken Liftarens parlör till galaxen mobi? Hur laddar jag ner en Liftarens parlör till galaxen bok i mobilformat? Var att ladda ner Liftarens parlör till galaxen den Yens Wahlgren fri? Hur man laddar ner en Liftarens parlör till galaxen den Yens Wahlgren ebok gratis?

Leave a Reply