Lifterskan gratis ebok pdf

Lifterskan (ljudbok) av Cannie Möller

Lifterskan ladda ner en bok pdf, epub, mobi

Bokinformation Lifterskan den Cannie Möller

  • Bokens titel: Cannie Möller
  • Bokförfattare: Cannie Möller
  • Bokspråk: Svenska
  • Bokens publiceringsdatum: 21 augusti 2018
  • Genre böcker: Deckare
  • ISBN: 9789176975572
  • Tillgängliga filer: lifterskan_cannie-moeller-2.pdf, lifterskan_cannie-moeller-2.epub, lifterskan_cannie-moeller-2.mobi
  • Villkor för nedladdning av denna bok: Gratis ebok
  • Hur man laddar ner en bok: länkar för att ladda ner boken Lifterskan längst ner på sidan

Länkar för att ladda ner boken Lifterskan den Cannie Möller

Sammanfattning av e-boken Lifterskan den Cannie Möller

”Hur skulle jag kunna hjälpa dig? Jag vet ju inte vem du är men du har dragit in mig i ett brott. Dödade du den där mannen?”

Det är glashala vägar när tecknaren Rebecka Gudner är på väg upp till familjens hus i Norrland. Det Rebecka söker denna allhelgonahelg är lugn och ro. Plötsligt dyker en flicka upp i mörkret framför bilen.

Det är då hon plockar upp lifterskan. Det är denna till synes goda gärning som kommer att få ödesdigra konsekvenser för Rebeckas liv. Lifterskan Helen väcker känslor och sidor hos Rebecka som hon trängt undan. Och det är Helens ansikte som ständigt återkommer på hennes ritblock.

Ingen i hennes omgivning kan förstå vad lifterskan till slut betyder för Rebecka. Allra minst hon själv.

Cannie Möller har skrivit en isande psykologisk thriller om svek, passion och det obegripliga som tar över förnuftet. Lifterskan är första boken om Rebecka Gudner. Besökaren kommer våren 2019.

Cannie Möller gjorde sin romandebut 1983 med Kriget om källan. Sedan dess har det blivit ett tjugotal romaner, bland annat Augustnominerade Balladen om Sandra Ess och Med himlen som tak, för vilken Cannie belönades med Nils Holgersson-plaketten. Idén till Lifterskan föddes när hon en snöig allhelgonanatt var nära att köra på en flicka som snubblade ut på vägbanan.

Ladda ner Lifterskan en ebok i pdf-format, epub, mobi. Den genomsnittliga kostnaden för en ebok Lifterskan är 99 kr. Här kan du ladda ner boken gratis pdf, epub och mobi. Använd följande länkar för att ladda ner Lifterskan en ebok i pdf-, epub- och mobi-format.

Lifterskan pdf, epub, mobi – en av de bästa böckerna på svenska. Vår webbplats innehåller de mest intressanta böcker som du kan ladda ner i pdf-, epub- och mobi-format. Du kan hitta listan över webbplatser ovan för att lära dig mer om boken Lifterskan.

Lifterskan (ljudbok) av Cannie Möller!—REGISTRERA DIG—!

Populära sökningar: Lifterskan pdf, ladda ner Lifterskan pdf, ladda ner en Lifterskan ebok pdf, Lifterskan bok i pdf-format, gratis Lifterskan bok att ladda ner, fri Lifterskan bok i pdf-format, Lifterskan boken kan läsas online, var kan jag ladda ner boken Lifterskan pdf? Hur laddar jag ner en Lifterskan bok i PDF-format? Var kan jag ladda ner Lifterskan gratis? Hur laddar jag ner en Lifterskan bok gratis? ladda ner Lifterskan epub, ladda ner en Lifterskan ebok epub, Lifterskan bok i epub-format, fri Lifterskan bok i pdf-format, var kan jag ladda ner boken Lifterskan epub? Hur laddar jag ner en Lifterskan bok i epub-format? Lifterskan mobi, ladda ner Lifterskan mobi, ladda ner en Lifterskan ebok mobi, Lifterskan bok i mobi-format, gratis Lifterskan bok i mobi-format, var kan jag ladda ner boken Lifterskan mobi? Hur laddar jag ner en Lifterskan bok i mobilformat? Var att ladda ner Lifterskan den Cannie Möller fri? Hur man laddar ner en Lifterskan den Cannie Möller ebok gratis?

Leave a Reply