Livet på landet enligt Sophie Manie bok online

Livet på landet enligt Sophie Manie (e-bok) av

Livet på landet enligt Sophie Manie ladda ner en bok pdf, epub, mobi

Bokinformation Livet på landet enligt Sophie Manie den Linda Netsman

  • Bokens titel: Linda Netsman
  • Bokförfattare: Linda Netsman
  • Bokspråk: Svenska
  • Bokens publiceringsdatum: 12 februari 2019
  • Genre böcker: Romaner
  • ISBN: 9789188917126
  • Tillgängliga filer: livet-pa-landet-enligt-sophie-manie_linda-netsman.pdf, livet-pa-landet-enligt-sophie-manie_linda-netsman.epub, livet-pa-landet-enligt-sophie-manie_linda-netsman.mobi
  • Villkor för nedladdning av denna bok: Gratis ebok
  • Hur man laddar ner en bok: länkar för att ladda ner boken Livet på landet enligt Sophie Manie längst ner på sidan

Länkar för att ladda ner boken Livet på landet enligt Sophie Manie den Linda Netsman

Sammanfattning av e-boken Livet på landet enligt Sophie Manie den Linda Netsman

I den första, fristående boken, Livet enligt Sophie Manie, som BTJ beskrev som “en rolig, pratig och galen roman om att våga följa sitt hjärta med en hel del djup under den glittriga fasaden”, mötte vi en fartfylld och till synes ostoppbar Sophie i Stockholm. 

I den nya boken, Livet på landet enligt Sophie Manie, har livet blivit aningen mer komplicerat. Plötsligt stundar ett bröllop som visar sig vara Sophies eget men som hon själv inte har en aning om. 
Drömmar slår in. Andra uteblir. Ett liv förändras och ett annat försvinner. Såväl överraskningarna som utmaningarna blir fler och fler och när livet med Anne visar sig vara alltannat än enkelt, tar hon ett beslut som förändrar allt.

Med trasig rygg, tappad gnista och fallna relationer lämnar Sophie storstaden och sitt gamla jag och spontanköper sitt drömhus sedan barnsben. I Hembyn. Mitt emot sina föräldrar…

Det trehundra kvadratmeter stora stenhuset från 1850 har visserligen stor potential, men, likt Sophie själv, behöver det en hel del kärlek och omsorg för att återse sina glansdagar. Ett perfekt projekt för Sophie, som med hull och hår tar sig an huset, sig själv, drömmarna, relationerna, utmaningarna och livet på landet.
Där. Tre timmar norr om Stockholm, bland skogar, älvar och sjöar, skall hon återfinna sig själv, lugnet och meningen.
Men är inte huset något mer förfallet och eftersatt än hon mindes det? 
Och varför verkar Anne plötsligt inte lika positiv till köpet som hon?
Ett hus på landet är väl allas dröm Eller?

Läsarröster om Linda Netsmans första bok, Livet enligt Sophie Manie:

“Vilken underbar bok! Tänk er Bridget Jones möter Sex and the city. Jag har skrattat högt så familjen har tittat undrande på mig vid flera tillfällen. Men stundtals är det även vemodigt och lite sorgligt.” 

“Underhållande, rapp, komisk, snabb i repliken, omtumlande, ömsint, kärleksfull och välskriven.” 

“En salig blandning av humor och allvar, lättja och eftertanke, igenkänning och nya funderingar.” 

Om författaren
Linda Netsman romandebuterade 2017 med Livet enligt Sophie Manie. En varm, fartfylld och rolig roman om att våga följa sitt hjärta. Boken fick ett varmt och lovordat mottagande såväl i handel som hos läsarna.
Efter att ha jobbat tjugo år som sångerska i Stockholm lämnade Linda för några år sedan storstaden för att slå sig ner hemma i Hälsingland igen. Där bor hon med sin fru och parets två barn. Med passion för familj, katter, bokskrivande och yoga har hon hittat den perfekta platsen och tillvaron. Det är också dit Sveriges bästa artister tar sig varje sommar för att ge konserter – hemma i Lindas trädgård! Och i år vankas stort tioårsjubileum med bland andra Bo Kaspers orkester.

Ladda ner Livet på landet enligt Sophie Manie en ebok i pdf-format, epub, mobi. Den genomsnittliga kostnaden för en ebok Livet på landet enligt Sophie Manie är 105 kr. Här kan du ladda ner boken gratis pdf, epub och mobi. Använd följande länkar för att ladda ner Livet på landet enligt Sophie Manie en ebok i pdf-, epub- och mobi-format.

Livet på landet enligt Sophie Manie pdf, epub, mobi – en av de bästa böckerna på svenska. Vår webbplats innehåller de mest intressanta böcker som du kan ladda ner i pdf-, epub- och mobi-format. Du kan hitta listan över webbplatser ovan för att lära dig mer om boken Livet på landet enligt Sophie Manie.

Livet på landet enligt Sophie Manie (e-bok) av !—REGISTRERA DIG—!

Populära sökningar: Livet på landet enligt Sophie Manie pdf, ladda ner Livet på landet enligt Sophie Manie pdf, ladda ner en Livet på landet enligt Sophie Manie ebok pdf, Livet på landet enligt Sophie Manie bok i pdf-format, gratis Livet på landet enligt Sophie Manie bok att ladda ner, fri Livet på landet enligt Sophie Manie bok i pdf-format, Livet på landet enligt Sophie Manie boken kan läsas online, var kan jag ladda ner boken Livet på landet enligt Sophie Manie pdf? Hur laddar jag ner en Livet på landet enligt Sophie Manie bok i PDF-format? Var kan jag ladda ner Livet på landet enligt Sophie Manie gratis? Hur laddar jag ner en Livet på landet enligt Sophie Manie bok gratis? ladda ner Livet på landet enligt Sophie Manie epub, ladda ner en Livet på landet enligt Sophie Manie ebok epub, Livet på landet enligt Sophie Manie bok i epub-format, fri Livet på landet enligt Sophie Manie bok i pdf-format, var kan jag ladda ner boken Livet på landet enligt Sophie Manie epub? Hur laddar jag ner en Livet på landet enligt Sophie Manie bok i epub-format? Livet på landet enligt Sophie Manie mobi, ladda ner Livet på landet enligt Sophie Manie mobi, ladda ner en Livet på landet enligt Sophie Manie ebok mobi, Livet på landet enligt Sophie Manie bok i mobi-format, gratis Livet på landet enligt Sophie Manie bok i mobi-format, var kan jag ladda ner boken Livet på landet enligt Sophie Manie mobi? Hur laddar jag ner en Livet på landet enligt Sophie Manie bok i mobilformat? Var att ladda ner Livet på landet enligt Sophie Manie den Linda Netsman fri? Hur man laddar ner en Livet på landet enligt Sophie Manie den Linda Netsman ebok gratis?

Leave a Reply