Livstråden ladda ner boken pdf

Livstråden (e-bok) av Sarah Waters

Livstråden ladda ner en bok pdf, epub, mobi

Bokinformation Livstråden den Sarah Waters

  • Bokens titel: Sarah Waters
  • Bokförfattare: Sarah Waters
  • Bokspråk: Svenska
  • Bokens publiceringsdatum: 21 april 2015
  • Genre böcker: Romaner
  • ISBN: 9789127142305
  • Tillgängliga filer: livstraden_sarah-waters-2.pdf, livstraden_sarah-waters-2.epub, livstraden_sarah-waters-2.mobi
  • Villkor för nedladdning av denna bok: Gratis ebok
  • Hur man laddar ner en bok: länkar för att ladda ner boken Livstråden längst ner på sidan

Länkar för att ladda ner boken Livstråden den Sarah Waters

Sammanfattning av e-boken Livstråden den Sarah Waters

Säljtext/Beskrivning:
För att återhämta sig efter faderns död ägnar sig Margaret Prior, en ung överklasskvinna i 1800-talets London, åt välgörenhetsarbete. Hon besöker kvinnoavdelningen i Millbank, stadens grymmaste fängelse. Där, bland mördare och småtjuvar finns Selina Dawes, ett spiritistiskt medium, som sitter anklagad för att en kvinna ska har dött under en av hennes seanser. Margaret är till en början skeptisk beträffande Selinas gåvor, men finner sig med tiden alltmer dragen till henne. En stark själsfrändskap uppstår, och så småningom tänker Margaret på Selina dag som natt.
Obönhörligen dras Margaret in i en skymningsvärld av skuggor och blind åtrå, och hennes längtan efter att vara tillsammans med Selina växer. Men hur långt är hon beredd att gå för att på allvar få förenas med sin kärlek?
Livstråden är en sensuell berättelse om otillåten längtan och samtidigt en sofistikerad spökhistoria av den mästerliga, trefaldigt Bookerprisnominerade Sarah Waters.

Sarah Waters (född 1966 i Wales) debuterade 1998 med Kyssa sammet som också blev hennes genombrott. Därefter har det blivit ytterligare fem prisbelönta historiska romaner och Waters har nominerats till Bookerpriset tre gånger. Under 2015 är hon aktuell med en ny roman, Hyresgästerna. I samband med detta ger Natur & Kultur åter ut Nattvakten och Främlingen i huset i pocket. Samtliga titlar finns också tillgängliga som e-böcker.

Ladda ner Livstråden en ebok i pdf-format, epub, mobi. Den genomsnittliga kostnaden för en ebok Livstråden är 65 kr. Här kan du ladda ner boken gratis pdf, epub och mobi. Använd följande länkar för att ladda ner Livstråden en ebok i pdf-, epub- och mobi-format.

Livstråden pdf, epub, mobi – en av de bästa böckerna på svenska. Vår webbplats innehåller de mest intressanta böcker som du kan ladda ner i pdf-, epub- och mobi-format. Du kan hitta listan över webbplatser ovan för att lära dig mer om boken Livstråden.

Livstråden (e-bok) av Sarah Waters!—REGISTRERA DIG—!

Populära sökningar: Livstråden pdf, ladda ner Livstråden pdf, ladda ner en Livstråden ebok pdf, Livstråden bok i pdf-format, gratis Livstråden bok att ladda ner, fri Livstråden bok i pdf-format, Livstråden boken kan läsas online, var kan jag ladda ner boken Livstråden pdf? Hur laddar jag ner en Livstråden bok i PDF-format? Var kan jag ladda ner Livstråden gratis? Hur laddar jag ner en Livstråden bok gratis? ladda ner Livstråden epub, ladda ner en Livstråden ebok epub, Livstråden bok i epub-format, fri Livstråden bok i pdf-format, var kan jag ladda ner boken Livstråden epub? Hur laddar jag ner en Livstråden bok i epub-format? Livstråden mobi, ladda ner Livstråden mobi, ladda ner en Livstråden ebok mobi, Livstråden bok i mobi-format, gratis Livstråden bok i mobi-format, var kan jag ladda ner boken Livstråden mobi? Hur laddar jag ner en Livstråden bok i mobilformat? Var att ladda ner Livstråden den Sarah Waters fri? Hur man laddar ner en Livstråden den Sarah Waters ebok gratis?

Leave a Reply