Livvakten ladda ner boken online

Livvakten (ljudbok) av Lee Child

Livvakten ladda ner en bok pdf, epub, mobi

Bokinformation Livvakten den Lee Child

  • Bokens titel: Lee Child
  • Bokförfattare: Lee Child
  • Bokspråk: Svenska
  • Bokens publiceringsdatum: 18 april 2018
  • Genre böcker: Deckare
  • ISBN: 9789176793596
  • Tillgängliga filer: livvakten_lee-child-3.pdf, livvakten_lee-child-3.epub, livvakten_lee-child-3.mobi
  • Villkor för nedladdning av denna bok: Gratis ebok
  • Hur man laddar ner en bok: länkar för att ladda ner boken Livvakten längst ner på sidan

Länkar för att ladda ner boken Livvakten den Lee Child

Sammanfattning av e-boken Livvakten den Lee Child

Den f.d. militärpolisen Jack Reacher är en kringflackande ensamvarg. Han har inget jobb, inga ID-handlingar, ingen känd adress. Han har liftat till ett isande kallt Atlantic City med ett åldrigt syskonpar som spelar blues på sjaskiga barer men funderar nu på att ta sig tillbaka till Kaliforniens värme. Men han hinner aldrig dit. En kvinna spårar upp honom och ger honom ett uppdrag. Hon ansvarar för livvaktsskyddet av vicepresidenten och vill testa säkerheten i sitt team. Plötsligt befinner sig Reacher i maktens centrum i Washington. Den uppgift som väntar honom kräver hans kunnande, hans intuition men även hans brutalitet.

Ladda ner Livvakten en ebok i pdf-format, epub, mobi. Den genomsnittliga kostnaden för en ebok Livvakten är 145 kr. Här kan du ladda ner boken gratis pdf, epub och mobi. Använd följande länkar för att ladda ner Livvakten en ebok i pdf-, epub- och mobi-format.

Livvakten pdf, epub, mobi – en av de bästa böckerna på svenska. Vår webbplats innehåller de mest intressanta böcker som du kan ladda ner i pdf-, epub- och mobi-format. Du kan hitta listan över webbplatser ovan för att lära dig mer om boken Livvakten.

Livvakten (ljudbok) av Lee Child!—REGISTRERA DIG—!

Populära sökningar: Livvakten pdf, ladda ner Livvakten pdf, ladda ner en Livvakten ebok pdf, Livvakten bok i pdf-format, gratis Livvakten bok att ladda ner, fri Livvakten bok i pdf-format, Livvakten boken kan läsas online, var kan jag ladda ner boken Livvakten pdf? Hur laddar jag ner en Livvakten bok i PDF-format? Var kan jag ladda ner Livvakten gratis? Hur laddar jag ner en Livvakten bok gratis? ladda ner Livvakten epub, ladda ner en Livvakten ebok epub, Livvakten bok i epub-format, fri Livvakten bok i pdf-format, var kan jag ladda ner boken Livvakten epub? Hur laddar jag ner en Livvakten bok i epub-format? Livvakten mobi, ladda ner Livvakten mobi, ladda ner en Livvakten ebok mobi, Livvakten bok i mobi-format, gratis Livvakten bok i mobi-format, var kan jag ladda ner boken Livvakten mobi? Hur laddar jag ner en Livvakten bok i mobilformat? Var att ladda ner Livvakten den Lee Child fri? Hur man laddar ner en Livvakten den Lee Child ebok gratis?

Leave a Reply