Livvakter bok online

Livvakter (e-bok) av Paul Murphy

Livvakter ladda ner en bok pdf, epub, mobi

Bokinformation Livvakter den Paul Murphy

  • Bokens titel: Paul Murphy
  • Bokförfattare: Paul Murphy
  • Bokspråk: Svenska
  • Bokens publiceringsdatum: 20 september 2018
  • Genre böcker: Biografier
  • ISBN: 9789188883742
  • Tillgängliga filer: livvakter_paul-murphy.pdf, livvakter_paul-murphy.epub, livvakter_paul-murphy.mobi
  • Villkor för nedladdning av denna bok: Gratis ebok
  • Hur man laddar ner en bok: länkar för att ladda ner boken Livvakter längst ner på sidan

Länkar för att ladda ner boken Livvakter den Paul Murphy

Sammanfattning av e-boken Livvakter den Paul Murphy

Boken berättar om det svenska säkerhetspolisens arbete, i Sverige och runt om i världen. Bokens huvudpersonen är fd livvakt som heter Stefan Ewertson.

Han har arbetat som Polis ca 40 år, av dom åren har han arbetat i Säpo (Säkerhetspolisen) ca 15 år. Han har arbetat som livvakt åt det svenska Kungen och Drottningen under många år. För olika statsministrar, och olika presidenter statsministrar mm runt i världen. Ex i Kungens och Drottningens Statsbesök i Syd-Afrika för att träffa Nelson Mandela. I Cuba med Pierre Schori att träffa Fidel Castro mm.

Han har också varit säkerhetsansvarig b.l.a i Atlanta Olympiaden 1996 i USA. I Bosnien under Kosovo kriget för att bilda och bygga upp lokala polisstyrkor där under ett år, och mycket mer.

Han berättar hur säkerhetspolisen arbetar. Det här är första gången man har skrivit en sådan här bok i Norden.

I boken finns med också en annan Säpo man, som har haft viktiga arbetsuppgifter där. Han heter Peter Jonsson, han har också arbetat som livvakt i Säpo under många år. Dessutom han har varit mentor åt det svenska Kronprinsessan Victoria under ett år, när hon skulle fylla 18 år och komma in i tronföljarens roll i Sverige. Han har också varit det enda utomstående medborgare i USA, som har utbildat FBI agenter för krishantering i FBI Academy. Han har fungerat som FBI sambandsman under många år mellan USA och Sverige. Han har mycket att berätta under sin tid inom Polisen/Säpo. Han har också utbildat sig som krishanterare, och skrivit bok om ämnet. I boken finns autentiska bilder och dokument med, som har aldrig visats tidigare i någon media.

Ladda ner Livvakter en ebok i pdf-format, epub, mobi. Den genomsnittliga kostnaden för en ebok Livvakter är 149 kr. Här kan du ladda ner boken gratis pdf, epub och mobi. Använd följande länkar för att ladda ner Livvakter en ebok i pdf-, epub- och mobi-format.

Livvakter pdf, epub, mobi – en av de bästa böckerna på svenska. Vår webbplats innehåller de mest intressanta böcker som du kan ladda ner i pdf-, epub- och mobi-format. Du kan hitta listan över webbplatser ovan för att lära dig mer om boken Livvakter.

Livvakter (e-bok) av Paul Murphy!—REGISTRERA DIG—!

Populära sökningar: Livvakter pdf, ladda ner Livvakter pdf, ladda ner en Livvakter ebok pdf, Livvakter bok i pdf-format, gratis Livvakter bok att ladda ner, fri Livvakter bok i pdf-format, Livvakter boken kan läsas online, var kan jag ladda ner boken Livvakter pdf? Hur laddar jag ner en Livvakter bok i PDF-format? Var kan jag ladda ner Livvakter gratis? Hur laddar jag ner en Livvakter bok gratis? ladda ner Livvakter epub, ladda ner en Livvakter ebok epub, Livvakter bok i epub-format, fri Livvakter bok i pdf-format, var kan jag ladda ner boken Livvakter epub? Hur laddar jag ner en Livvakter bok i epub-format? Livvakter mobi, ladda ner Livvakter mobi, ladda ner en Livvakter ebok mobi, Livvakter bok i mobi-format, gratis Livvakter bok i mobi-format, var kan jag ladda ner boken Livvakter mobi? Hur laddar jag ner en Livvakter bok i mobilformat? Var att ladda ner Livvakter den Paul Murphy fri? Hur man laddar ner en Livvakter den Paul Murphy ebok gratis?

Leave a Reply