Lollo ladda ner mobi-bok

Lollo (ljudbok) av Linna Johansson

Lollo ladda ner en bok pdf, epub, mobi

Bokinformation Lollo den Linna Johansson

  • Bokens titel: Linna Johansson
  • Bokförfattare: Linna Johansson
  • Bokspråk: Svenska
  • Bokens publiceringsdatum: 22 oktober 2015
  • Genre böcker: Romaner
  • ISBN: 9789175235110
  • Tillgängliga filer: lollo_linna-johansson-2.pdf, lollo_linna-johansson-2.epub, lollo_linna-johansson-2.mobi
  • Villkor för nedladdning av denna bok: Gratis ebok
  • Hur man laddar ner en bok: länkar för att ladda ner boken Lollo längst ner på sidan

Länkar för att ladda ner boken Lollo den Linna Johansson

Sammanfattning av e-boken Lollo den Linna Johansson

Lollo och Lidija vet inte vad de vill med sina liv. De vet bara vad de inte vill: vuxenlivets konventioner och bojor, familj, jobb och leda. Efter gymnasiet väljer de i stället att bara driva runt. Men nu börjar tiden rinna ut, pengarna är slut och rastlösheten plågar dem. Då sker ett oväntat möte. En karismatisk ledare välkomnar dem in i sin krets, där festerna avlöser varandra och pengar inte är något problem. Men vad som ser ut som en dröm – som en plötslig och oväntad räddning – visar sig snart vara någonting helt annat.
Lollo är en brett uppslagen roman om två unga kvinnor i en fiktiv stockholmsk stadsdel, med många aktuella inslag, så som den nya sorts prostitution som växt fram via internet.

LINNA JOHANSSON [f. 1978] fick tidigt en stor och hängiven läsekrets med den egna feministiska tidskriften bleck. Hon har sedan dess varit verksam som skribent i en lång rad tidningar, men är kanske främst känd för åren som kolumnist på Expressen. Lollo är hennes första roman.

Ladda ner Lollo en ebok i pdf-format, epub, mobi. Den genomsnittliga kostnaden för en ebok Lollo är 179 kr. Här kan du ladda ner boken gratis pdf, epub och mobi. Använd följande länkar för att ladda ner Lollo en ebok i pdf-, epub- och mobi-format.

Lollo pdf, epub, mobi – en av de bästa böckerna på svenska. Vår webbplats innehåller de mest intressanta böcker som du kan ladda ner i pdf-, epub- och mobi-format. Du kan hitta listan över webbplatser ovan för att lära dig mer om boken Lollo.

Lollo (ljudbok) av Linna Johansson!—REGISTRERA DIG—!

Populära sökningar: Lollo pdf, ladda ner Lollo pdf, ladda ner en Lollo ebok pdf, Lollo bok i pdf-format, gratis Lollo bok att ladda ner, fri Lollo bok i pdf-format, Lollo boken kan läsas online, var kan jag ladda ner boken Lollo pdf? Hur laddar jag ner en Lollo bok i PDF-format? Var kan jag ladda ner Lollo gratis? Hur laddar jag ner en Lollo bok gratis? ladda ner Lollo epub, ladda ner en Lollo ebok epub, Lollo bok i epub-format, fri Lollo bok i pdf-format, var kan jag ladda ner boken Lollo epub? Hur laddar jag ner en Lollo bok i epub-format? Lollo mobi, ladda ner Lollo mobi, ladda ner en Lollo ebok mobi, Lollo bok i mobi-format, gratis Lollo bok i mobi-format, var kan jag ladda ner boken Lollo mobi? Hur laddar jag ner en Lollo bok i mobilformat? Var att ladda ner Lollo den Linna Johansson fri? Hur man laddar ner en Lollo den Linna Johansson ebok gratis?

Leave a Reply