Lone och sommaren ladda ner boken gratis

Lone och sommaren (e-bok) av Liina Talvik

Lone och sommaren ladda ner en bok pdf, epub, mobi

Bokinformation Lone och sommaren den Liina Talvik

  • Bokens titel: Liina Talvik
  • Bokförfattare: Liina Talvik
  • Bokspråk: Svenska
  • Bokens publiceringsdatum: 29 november 2017
  • Genre böcker: 6-9 År
  • ISBN: 9788711804049
  • Tillgängliga filer: lone-och-sommaren_liina-talvik-2.pdf, lone-och-sommaren_liina-talvik-2.epub, lone-och-sommaren_liina-talvik-2.mobi
  • Villkor för nedladdning av denna bok: Gratis ebok
  • Hur man laddar ner en bok: länkar för att ladda ner boken Lone och sommaren längst ner på sidan

Länkar för att ladda ner boken Lone och sommaren den Liina Talvik

Sammanfattning av e-boken Lone och sommaren den Liina Talvik

Det är sommar och Lone har fått en tam korp – varje gång hon går ut på gården kommer den och sätter sig på hennes axel. Men sedan läser Lone och hennes kusin Fia i en bok att korpar betyder otur. När korpen sedan krossar spegeln Lone fått av sin mamma blir allt ännu värre. Hur många års olycka blir inte det? Fia och Lone måste komma på något för att bryta oturen …

Liina Talvik är precis som huvudpersonen Lone uppvuxen i Funäsdalen. Även om böckerna är fiktiva är många händelser hämtade från Liinas egen barndom. 1995 debuterade hon med “Kolla Killar”, och därefter har hon bland annat gett ut triologin om maskrosbarnet Coco: “Djävulens gömställe, “Kung Korints nyckel” och “Doften av vanilj.”
“Det här är en lågmäldberättelse men full av vardagsspänning: mötet med den första förälskelsen, påfrestningar i relationen till sinbästis, om att känna sig utsatt på gymnastiken, att vara osäker på sig själv och hitta tillbaka till sin styrka igen.Mycket rör sig kring årstiderna, dess skiftningar och hur det påverkar de som bor i en så pass utsatt miljö. […] Det finns mycket värme mellan människorna i Lone då de har enförmåga att se varandra. ” (Karin Karlstrand, Recension Bibliotekstjänst.)

“Boken är skriven i tredje person med närvarokänsla och inlevelse i barnets upplevelser, längtan och saknad. […] Roligt att läsa om ett barn som lever i vildmarksmiljö och dessutom med sin morfar.” (Britt Jakobsson, Länstidningen Östersund)

I de fyra böckerna om Lone får vi följa henne under hela år 1968 – året när hennes mamma är i Malawi och jobbar med ett biståndsprojekt. Men det är också året när Lone och morfar klarar sig själva hemma i Funäsdalen, när hon börjar trean och blir kär för första gången och när hon firar både jul och födelsedag utan mamma.

Ladda ner Lone och sommaren en ebok i pdf-format, epub, mobi. Den genomsnittliga kostnaden för en ebok Lone och sommaren är 45 kr. Här kan du ladda ner boken gratis pdf, epub och mobi. Använd följande länkar för att ladda ner Lone och sommaren en ebok i pdf-, epub- och mobi-format.

Lone och sommaren pdf, epub, mobi – en av de bästa böckerna på svenska. Vår webbplats innehåller de mest intressanta böcker som du kan ladda ner i pdf-, epub- och mobi-format. Du kan hitta listan över webbplatser ovan för att lära dig mer om boken Lone och sommaren.

Lone och sommaren (e-bok) av Liina Talvik!—REGISTRERA DIG—!

Populära sökningar: Lone och sommaren pdf, ladda ner Lone och sommaren pdf, ladda ner en Lone och sommaren ebok pdf, Lone och sommaren bok i pdf-format, gratis Lone och sommaren bok att ladda ner, fri Lone och sommaren bok i pdf-format, Lone och sommaren boken kan läsas online, var kan jag ladda ner boken Lone och sommaren pdf? Hur laddar jag ner en Lone och sommaren bok i PDF-format? Var kan jag ladda ner Lone och sommaren gratis? Hur laddar jag ner en Lone och sommaren bok gratis? ladda ner Lone och sommaren epub, ladda ner en Lone och sommaren ebok epub, Lone och sommaren bok i epub-format, fri Lone och sommaren bok i pdf-format, var kan jag ladda ner boken Lone och sommaren epub? Hur laddar jag ner en Lone och sommaren bok i epub-format? Lone och sommaren mobi, ladda ner Lone och sommaren mobi, ladda ner en Lone och sommaren ebok mobi, Lone och sommaren bok i mobi-format, gratis Lone och sommaren bok i mobi-format, var kan jag ladda ner boken Lone och sommaren mobi? Hur laddar jag ner en Lone och sommaren bok i mobilformat? Var att ladda ner Lone och sommaren den Liina Talvik fri? Hur man laddar ner en Lone och sommaren den Liina Talvik ebok gratis?

Leave a Reply