Lugnare hjärna på 3 minuter ladda ner epub-bok

Lugnare hjärna på 3 minuter (ljudbok) av Jeanet

Lugnare hjärna på 3 minuter ladda ner en bok pdf, epub, mobi

Bokinformation Lugnare hjärna på 3 minuter den Jeanette Juhnestam

  • Bokens titel: Jeanette Juhnestam
  • Bokförfattare: Jeanette Juhnestam
  • Bokspråk: Svenska
  • Bokens publiceringsdatum: 19 januari 2019
  • Genre böcker: Psykologi Och Pedagogik
  • ISBN: 9789188739612
  • Tillgängliga filer: lugnare-hjaerna-pa-48-timmar_jeanette-juhnestam.pdf, lugnare-hjaerna-pa-48-timmar_jeanette-juhnestam.epub, lugnare-hjaerna-pa-48-timmar_jeanette-juhnestam.mobi
  • Villkor för nedladdning av denna bok: Gratis ebok
  • Hur man laddar ner en bok: länkar för att ladda ner boken Lugnare hjärna på 3 minuter längst ner på sidan

Länkar för att ladda ner boken Lugnare hjärna på 3 minuter den Jeanette Juhnestam

Sammanfattning av e-boken Lugnare hjärna på 3 minuter den Jeanette Juhnestam

Lugnare hjärna på tre minuter

Känns det som att det är överfullt i hjärnan och att det aldrig blir riktigt tyst – inte ens när du vill sova? Hoppar tankarna runt som tjattrande apor och upplever du kanske att minnet inte är lika bra som förr?
Vårt ständiga multitaskande är utmanande för våra hjärnor, men genom de här sköna övningarna så kan du hjälpa hjärnan att gå ner i varv och få en stunds härlig återhämtning. Gör en av övningarna på tre minuter eller hela programmet på
tolv minuter.

Jag kan förstås inte garantera att du får en lugnare hjärna på tre minuter, men chansen finns och det som jag absolut kan lova är att du får en möjlighet till några minuters lugn och ro och tid för dig själv. Varför inte ta chansen och testa?

 Jeanette Juhnestam driver företaget Din balans och har arbetat med hälsa inom företag och organisationer de senaste 20 åren. Hon har mött flera tusen människor genom åren och upplever att behovet av återhämtning är större än någonsin. Jeanette älskar att inspirera andra till att prova enkla och effektiva övningar för mer lugn och ro i vardagen.

Jeanette är medförfattare i boken ”Tips från coachen #1” (Mindboozt Publications, 2018) där hon skriver om att få en lugnare hjärna på 48 timmar genom digital detox.
Läs mer om Jeanette påwww.digital-balans.se ochwww.dinbalans.se.

Ladda ner Lugnare hjärna på 3 minuter en ebok i pdf-format, epub, mobi. Den genomsnittliga kostnaden för en ebok Lugnare hjärna på 3 minuter är 135 kr. Här kan du ladda ner boken gratis pdf, epub och mobi. Använd följande länkar för att ladda ner Lugnare hjärna på 3 minuter en ebok i pdf-, epub- och mobi-format.

Lugnare hjärna på 3 minuter pdf, epub, mobi – en av de bästa böckerna på svenska. Vår webbplats innehåller de mest intressanta böcker som du kan ladda ner i pdf-, epub- och mobi-format. Du kan hitta listan över webbplatser ovan för att lära dig mer om boken Lugnare hjärna på 3 minuter.

Lugnare hjärna på 3 minuter (ljudbok) av Jeanet!—REGISTRERA DIG—!

Populära sökningar: Lugnare hjärna på 3 minuter pdf, ladda ner Lugnare hjärna på 3 minuter pdf, ladda ner en Lugnare hjärna på 3 minuter ebok pdf, Lugnare hjärna på 3 minuter bok i pdf-format, gratis Lugnare hjärna på 3 minuter bok att ladda ner, fri Lugnare hjärna på 3 minuter bok i pdf-format, Lugnare hjärna på 3 minuter boken kan läsas online, var kan jag ladda ner boken Lugnare hjärna på 3 minuter pdf? Hur laddar jag ner en Lugnare hjärna på 3 minuter bok i PDF-format? Var kan jag ladda ner Lugnare hjärna på 3 minuter gratis? Hur laddar jag ner en Lugnare hjärna på 3 minuter bok gratis? ladda ner Lugnare hjärna på 3 minuter epub, ladda ner en Lugnare hjärna på 3 minuter ebok epub, Lugnare hjärna på 3 minuter bok i epub-format, fri Lugnare hjärna på 3 minuter bok i pdf-format, var kan jag ladda ner boken Lugnare hjärna på 3 minuter epub? Hur laddar jag ner en Lugnare hjärna på 3 minuter bok i epub-format? Lugnare hjärna på 3 minuter mobi, ladda ner Lugnare hjärna på 3 minuter mobi, ladda ner en Lugnare hjärna på 3 minuter ebok mobi, Lugnare hjärna på 3 minuter bok i mobi-format, gratis Lugnare hjärna på 3 minuter bok i mobi-format, var kan jag ladda ner boken Lugnare hjärna på 3 minuter mobi? Hur laddar jag ner en Lugnare hjärna på 3 minuter bok i mobilformat? Var att ladda ner Lugnare hjärna på 3 minuter den Jeanette Juhnestam fri? Hur man laddar ner en Lugnare hjärna på 3 minuter den Jeanette Juhnestam ebok gratis?

Leave a Reply