Lycka nu : En praktisk guide i mindfulness ladda ner bok mobi

Lycka nu : En praktisk guide i mindfulness (e-b

Lycka nu : En praktisk guide i mindfulness ladda ner en bok pdf, epub, mobi

Bokinformation Lycka nu : En praktisk guide i mindfulness den Titti Holmer

  • Bokens titel: Titti Holmer
  • Bokförfattare: Titti Holmer
  • Bokspråk: Svenska
  • Bokens publiceringsdatum: 30 december 2013
  • Genre böcker: Psykologi Och Pedagogik
  • ISBN: 9789174243154
  • Tillgängliga filer: lycka-nu-en-praktisk-guide-i-mindfulness_titti-holmer.pdf, lycka-nu-en-praktisk-guide-i-mindfulness_titti-holmer.epub, lycka-nu-en-praktisk-guide-i-mindfulness_titti-holmer.mobi
  • Villkor för nedladdning av denna bok: Gratis ebok
  • Hur man laddar ner en bok: länkar för att ladda ner boken Lycka nu : En praktisk guide i mindfulness längst ner på sidan

Länkar för att ladda ner boken Lycka nu : En praktisk guide i mindfulness den Titti Holmer

Sammanfattning av e-boken Lycka nu : En praktisk guide i mindfulness den Titti Holmer

Lycka är en av våra nio medfödda grundkänslor. Det är en positiv fysisk sensation. Lycka är helt enkelt att må bra, eller åtminstone lite bättre än vad du gjorde för en stund sedan. Det är något vi alla strävar efter, och vi gör vad vi kan för att undvika dess motsats – de negativa känslorna sorg, ilska, rädsla och skam.
Men vad kan man göra för att bli lycklig? I Lycka nu visar psykologen Titti Holmer hur man framgångsrikt kan använda tekniken mindfulness för att hantera stress, ångest, missbruk, smärta, sorg, ilska, sömnstörningar och impulsivitet. Mindfulness är ett förhållningssätt som handlar om här och nu. Det är en teknik som har använts i tusentals år för att öka upplevelsen av positiva känslor, men den ger också hjälp att hantera svårigheter. Genom att vara medvetet närvarande i nuet kan du påverka din tillvaro, välja annorlunda och skapa det liv du vill leva.
Det finns fyra hörnstenar inom mindfulness som är viktiga att observera. Det är din kropp, dina känslor, dina tankar och dina handlingar. Genom att fokusera på dessa delar i tur och ordning blir du medveten om var du befinner dig just nu, fysiskt och psykiskt, och det blir lättare att hitta strategier för att må bra.  
Lycka nu bygger på författarens egen psykoterapeutiska erfarenhet och på vetenskaplig forskning om positiva känslor och mindfulness. Boken innehåller många praktiska övningar som hjälper dig att identifiera problemet, observera nuet och gå vidare mot en positiv förändring. 

Omslagsformgivare: Jenny Franke Wikberg

Ladda ner Lycka nu : En praktisk guide i mindfulness en ebok i pdf-format, epub, mobi. Den genomsnittliga kostnaden för en ebok Lycka nu : En praktisk guide i mindfulness är 59 kr. Här kan du ladda ner boken gratis pdf, epub och mobi. Använd följande länkar för att ladda ner Lycka nu : En praktisk guide i mindfulness en ebok i pdf-, epub- och mobi-format.

Lycka nu : En praktisk guide i mindfulness pdf, epub, mobi – en av de bästa böckerna på svenska. Vår webbplats innehåller de mest intressanta böcker som du kan ladda ner i pdf-, epub- och mobi-format. Du kan hitta listan över webbplatser ovan för att lära dig mer om boken Lycka nu : En praktisk guide i mindfulness.

Lycka nu : En praktisk guide i mindfulness (e-b!—REGISTRERA DIG—!

Populära sökningar: Lycka nu : En praktisk guide i mindfulness pdf, ladda ner Lycka nu : En praktisk guide i mindfulness pdf, ladda ner en Lycka nu : En praktisk guide i mindfulness ebok pdf, Lycka nu : En praktisk guide i mindfulness bok i pdf-format, gratis Lycka nu : En praktisk guide i mindfulness bok att ladda ner, fri Lycka nu : En praktisk guide i mindfulness bok i pdf-format, Lycka nu : En praktisk guide i mindfulness boken kan läsas online, var kan jag ladda ner boken Lycka nu : En praktisk guide i mindfulness pdf? Hur laddar jag ner en Lycka nu : En praktisk guide i mindfulness bok i PDF-format? Var kan jag ladda ner Lycka nu : En praktisk guide i mindfulness gratis? Hur laddar jag ner en Lycka nu : En praktisk guide i mindfulness bok gratis? ladda ner Lycka nu : En praktisk guide i mindfulness epub, ladda ner en Lycka nu : En praktisk guide i mindfulness ebok epub, Lycka nu : En praktisk guide i mindfulness bok i epub-format, fri Lycka nu : En praktisk guide i mindfulness bok i pdf-format, var kan jag ladda ner boken Lycka nu : En praktisk guide i mindfulness epub? Hur laddar jag ner en Lycka nu : En praktisk guide i mindfulness bok i epub-format? Lycka nu : En praktisk guide i mindfulness mobi, ladda ner Lycka nu : En praktisk guide i mindfulness mobi, ladda ner en Lycka nu : En praktisk guide i mindfulness ebok mobi, Lycka nu : En praktisk guide i mindfulness bok i mobi-format, gratis Lycka nu : En praktisk guide i mindfulness bok i mobi-format, var kan jag ladda ner boken Lycka nu : En praktisk guide i mindfulness mobi? Hur laddar jag ner en Lycka nu : En praktisk guide i mindfulness bok i mobilformat? Var att ladda ner Lycka nu : En praktisk guide i mindfulness den Titti Holmer fri? Hur man laddar ner en Lycka nu : En praktisk guide i mindfulness den Titti Holmer ebok gratis?

Leave a Reply