Maj ladda ner bok epub

Maj (ljudbok) av Viveca Lärn

Maj ladda ner en bok pdf, epub, mobi

Bokinformation Maj den Viveca Lärn

  • Bokens titel: Viveca Lärn
  • Bokförfattare: Viveca Lärn
  • Bokspråk: Svenska
  • Bokens publiceringsdatum: 27 februari 2017
  • Genre böcker: Barnböcker
  • ISBN: 9788711713280
  • Tillgängliga filer: maj_viveca-laern.pdf, maj_viveca-laern.epub, maj_viveca-laern.mobi
  • Villkor för nedladdning av denna bok: Gratis ebok
  • Hur man laddar ner en bok: länkar för att ladda ner boken Maj längst ner på sidan

Länkar för att ladda ner boken Maj den Viveca Lärn

Sammanfattning av e-boken Maj den Viveca Lärn

Flickan Maj föds 1945 i Göteborg. Vi får följa hennes uppväxt på västkusten genom ett föränderligt 1950-tal. Här ryms glädje och vemod liksom drömmar om Paris och poesiskrivande. Redan i de yngre åren känner hon sig lite utanför, ligger och tänker och umgås inte så värst mycket med sina jämnåriga.
Men tillsammans med sin frejdiga väninna Birgitta får hon ändå vara med om en hel del. Snart börjar de spana på killar och tiden rullar fort mellan vänskapen, familjen, studierna och semestervikariatet på Göteborgs-Posten. Var den tar vägen är inget som Maj hinner tänka på.
“Maj” är en ungdomsroman om de första decennierna efter andra världskriget och ger en färgstark rundmålning av livet i Göteborg ur en ung framåtblickande kvinnas perspektiv.

Viveca Lärn, tidigare Viveca Sundvall (född 1944), är författare och journalist. Hon debuterade 1975 och har sedan dess publicerat mer än 40 barnböcker samt många romaner. Hennes berättelser om människorna på Saltön ligger till grund för TV-serien med samma namn.
Viveca Lärn har fått ett antal utmärkelser för sitt författarskap, bland annat det prestigefyllda Astrid Lindgren-priset, och hennes böcker har översatts till ett tiotal språk.

Boken fick delat pris för bästa Göteborgskildring i en tävling anordnad av Stegelands förlag 1977/78.

Ladda ner Maj en ebok i pdf-format, epub, mobi. Den genomsnittliga kostnaden för en ebok Maj är 65 kr. Här kan du ladda ner boken gratis pdf, epub och mobi. Använd följande länkar för att ladda ner Maj en ebok i pdf-, epub- och mobi-format.

Maj pdf, epub, mobi – en av de bästa böckerna på svenska. Vår webbplats innehåller de mest intressanta böcker som du kan ladda ner i pdf-, epub- och mobi-format. Du kan hitta listan över webbplatser ovan för att lära dig mer om boken Maj.

Maj (ljudbok) av Viveca Lärn!—REGISTRERA DIG—!

Populära sökningar: Maj pdf, ladda ner Maj pdf, ladda ner en Maj ebok pdf, Maj bok i pdf-format, gratis Maj bok att ladda ner, fri Maj bok i pdf-format, Maj boken kan läsas online, var kan jag ladda ner boken Maj pdf? Hur laddar jag ner en Maj bok i PDF-format? Var kan jag ladda ner Maj gratis? Hur laddar jag ner en Maj bok gratis? ladda ner Maj epub, ladda ner en Maj ebok epub, Maj bok i epub-format, fri Maj bok i pdf-format, var kan jag ladda ner boken Maj epub? Hur laddar jag ner en Maj bok i epub-format? Maj mobi, ladda ner Maj mobi, ladda ner en Maj ebok mobi, Maj bok i mobi-format, gratis Maj bok i mobi-format, var kan jag ladda ner boken Maj mobi? Hur laddar jag ner en Maj bok i mobilformat? Var att ladda ner Maj den Viveca Lärn fri? Hur man laddar ner en Maj den Viveca Lärn ebok gratis?

Leave a Reply