Mamma till ett yrväder ladda ner ebok mobi

Mamma till ett yrväder (e-bok) av Ann Allan

Mamma till ett yrväder ladda ner en bok pdf, epub, mobi

Bokinformation Mamma till ett yrväder den Ann Allan

  • Bokens titel: Ann Allan
  • Bokförfattare: Ann Allan
  • Bokspråk: Svenska
  • Bokens publiceringsdatum: 8 februari 2016
  • Genre böcker: Biografier
  • ISBN: 9789163904394
  • Tillgängliga filer: mamma-till-ett-yrvaeder_ann-allan.pdf, mamma-till-ett-yrvaeder_ann-allan.epub, mamma-till-ett-yrvaeder_ann-allan.mobi
  • Villkor för nedladdning av denna bok: Gratis ebok
  • Hur man laddar ner en bok: länkar för att ladda ner boken Mamma till ett yrväder längst ner på sidan

Länkar för att ladda ner boken Mamma till ett yrväder den Ann Allan

Sammanfattning av e-boken Mamma till ett yrväder den Ann Allan

“Mamma till ett yrväder” är en berättelse om ett ömsom argsint, ömson glatt sprudlande litet busfrös ständiga hyss och glada upptåg. Det är också en berättelse om en tonårig pojkes kaos, och en vuxen mans tuffa kamp med att finna sig själv och sin plats i tillvaron.
Boken handlar om människor som inte passar in i samhällets rigida strukturer. Den handlar om vår skola, om ungdomspsykiatrin, om bemötande av olikheter och om vårt sätt att leva, kommunicera och se på varandra och omvärlden.
Men allra mest handlar den om att vara mamma till ett yrväder.

Min avsikt med boken är att ge kunskap och stöd åt andra som lever tillsammans med barn eller vuxna med en neuropsykiatrisk funktionsnedsättning, som adhd eller autism. Jag vill samtidigt lyfta fram det värdefulla som följer i spåren av att vara “annorlunda”.
Min önskan är också att boken ska väcka debatt.

 

“Din intressanta bok berörde mig mycket. Vi människor har ibland svårt att få ihop flera perspektiv på en gång, men du lyckas förtjänstfullt beskriva glädjen, kärleken, oron och tröttheten som man ibland kan känna när man lever nära en person med ADHD.
Jag tror att många närstående kan känna igen sig i texten och uppleva tröst, men det finns, precis som du beskriver, också många glädjeämnen.
Din bok kommer att bidra till minskad stigmatisering av personer med ADHD och deras närstående i samhället. Det är ett mycket välkommet bidrag!”
Tatja Hirvikoski Docent, Leg. Psykolog, Specialist i Neuropsykologi, Forskare vid Karolinska Institutet, FoU-chef vid Habilitering & Hälsa i Stockholm 

“Det var en mycket varm och fint skriven berättelse ur verkligheten. Jag skulle vilja ha din berättelse som undervisningsmaterial för både grundstudenter och för våra psykologstudenter, och även våra lärarstudenter.
Jag rekommenderar din varma och moderligt insatta berättelse om din son till alla som känner att de behöver en anhörigs syn på ADHD, och hur den kan se ut från en anhörigs synvinkel, både positivt och negativt. Jag tänker också på BUP där ditt bidrag kan vara ett underlag för föräldraträffar.”
Siegbert Warkentin Psykolog, Läkare, Professor i psykologi/neurokognition 
 

”Jag tycker att boken kan och bör sättas i händerna på alla!
Det är en bok som ger hopp, och det behövs, samtidigt beskrivs svårigheterna och de motstridiga känslorna väl.
Det du skriver om lillasysters reaktioner är viktiga. Syskons upplevelser och hur de påverkas är en inte tillräckligt uppmärksammad situation.
Det är just böcker och engagemang från personer som du som kan förändra i samhället tror jag.”
Lena Risö Överläkare Barn-och ungdomspsykiatrin 

”Boken skildrar på ett personligt och kärleksfullt sätt hur vardagen kan te sej för ett barn med ADHD samt hur familjen kan påverkas. En bra bok som kan vara till hjälp för såväl skolpersonal som föräldrar och syskon, även för personer som själva har ADHD.
Den borde även användas i utbildningssammanhang”.
Stig-Arne Gustafsson Överläkare i Psykiatri, Handledare


“Jag blev djupt berörd av den kärleksfulla tonen och det vackra språket.
Boken är oerhört angelägen. Min förhoppning är att den ska köpas in av skolorna. För alla barns skull måste skolan göra något radikalt för dessa barn. Vi måste ge dem en ärlig chans!
Kärstin Hultman tidigare lärare och rektor 


“Boken är mycket läsvärd, lättläst och skriven med värme. Lämplig för anhöriga, lärare och personal inom Barn- och Ungdomspsykiatrin.”
Barbro Westerholm Riksdagsledamot, medlem av Socialutskottet samt Statens medicinsk etiska råd

Fler recensioner och övrig information om mig och mina böcker finner man på min hemsida www.annallan.se

Ladda ner Mamma till ett yrväder en ebok i pdf-format, epub, mobi. Den genomsnittliga kostnaden för en ebok Mamma till ett yrväder är 105 kr. Här kan du ladda ner boken gratis pdf, epub och mobi. Använd följande länkar för att ladda ner Mamma till ett yrväder en ebok i pdf-, epub- och mobi-format.

Mamma till ett yrväder pdf, epub, mobi – en av de bästa böckerna på svenska. Vår webbplats innehåller de mest intressanta böcker som du kan ladda ner i pdf-, epub- och mobi-format. Du kan hitta listan över webbplatser ovan för att lära dig mer om boken Mamma till ett yrväder.

Mamma till ett yrväder (e-bok) av Ann Allan!—REGISTRERA DIG—!

Populära sökningar: Mamma till ett yrväder pdf, ladda ner Mamma till ett yrväder pdf, ladda ner en Mamma till ett yrväder ebok pdf, Mamma till ett yrväder bok i pdf-format, gratis Mamma till ett yrväder bok att ladda ner, fri Mamma till ett yrväder bok i pdf-format, Mamma till ett yrväder boken kan läsas online, var kan jag ladda ner boken Mamma till ett yrväder pdf? Hur laddar jag ner en Mamma till ett yrväder bok i PDF-format? Var kan jag ladda ner Mamma till ett yrväder gratis? Hur laddar jag ner en Mamma till ett yrväder bok gratis? ladda ner Mamma till ett yrväder epub, ladda ner en Mamma till ett yrväder ebok epub, Mamma till ett yrväder bok i epub-format, fri Mamma till ett yrväder bok i pdf-format, var kan jag ladda ner boken Mamma till ett yrväder epub? Hur laddar jag ner en Mamma till ett yrväder bok i epub-format? Mamma till ett yrväder mobi, ladda ner Mamma till ett yrväder mobi, ladda ner en Mamma till ett yrväder ebok mobi, Mamma till ett yrväder bok i mobi-format, gratis Mamma till ett yrväder bok i mobi-format, var kan jag ladda ner boken Mamma till ett yrväder mobi? Hur laddar jag ner en Mamma till ett yrväder bok i mobilformat? Var att ladda ner Mamma till ett yrväder den Ann Allan fri? Hur man laddar ner en Mamma till ett yrväder den Ann Allan ebok gratis?

Leave a Reply