Mannen med trätavlorna ebok mobi

Mannen med trätavlorna (e-bok) av Björn-Erik Hö

Mannen med trätavlorna ladda ner en bok pdf, epub, mobi

Bokinformation Mannen med trätavlorna den Björn-Erik Höijer

  • Bokens titel: Björn-Erik Höijer
  • Bokförfattare: Björn-Erik Höijer
  • Bokspråk: Svenska
  • Bokens publiceringsdatum: 1 april 2015
  • Genre böcker: Romaner
  • ISBN: 9789100152727
  • Tillgängliga filer: mannen-med-traetavlorna_bjoern-erik-hoeijer.pdf, mannen-med-traetavlorna_bjoern-erik-hoeijer.epub, mannen-med-traetavlorna_bjoern-erik-hoeijer.mobi
  • Villkor för nedladdning av denna bok: Gratis ebok
  • Hur man laddar ner en bok: länkar för att ladda ner boken Mannen med trätavlorna längst ner på sidan

Länkar för att ladda ner boken Mannen med trätavlorna den Björn-Erik Höijer

Sammanfattning av e-boken Mannen med trätavlorna den Björn-Erik Höijer

Huvudpersonen i denna roman av Björn-Erik Höijers, som utspelar sig i trakten av Uppsala, är en konstnär, Selfrid. Han arbetar hårt för att i målade trätavlor finna uttryck för sitt våldsamma, disharmoniska temperament. Selfrid är en outsider, en trotsare och ensittare, frukten av ett olyckligt äktenskap mellan en brutal fader och en vek moder. Han kastas mellan dessa poler i sin arvsmassa. En fruktansvärd episod, återupplevd i minnet, är beskrivningen av hur Selfrid försöker göra upp med fadern under en makaber jakt genom skogen. En misslyckad kärleksupplevelse kommer honom att misströsta om sin förmåga att nå fram till sin medmänniska.

Men så händer det något som för Selfrids psykiska och konstnärliga frigörelse är av största betydelse. Han får ta hand om en ung flicka som känt sig missanpassad i ett oförstående borgerligt hem och som vinddrivits under sitt utbrytningsförsök. Hos Selfrid finner hon en fristad undan det gäng som utnyttjat och misshandlat henne. Det är två var på sitt sätt vilsna och förföljda människor som finner varandra och för första gången får full utlösning för sitt förkvävda ömhetsbehov.

Romanen är en allegori över det ljusa och det mörka, som är ett av huvudmotiven i Selfrids konst. Det upptar honom ständigt; här får det sin fulla belysning. Men det är också en berättelse om ondskan, som här möter det som är starkare än den. En angelägen bok. Den har en mörk, metafysisk underton och den griper tag i läsaren med en nästan magnetisk styrka.

Omslagsformgivare: Bok & Form

Ladda ner Mannen med trätavlorna en ebok i pdf-format, epub, mobi. Den genomsnittliga kostnaden för en ebok Mannen med trätavlorna är 65 kr. Här kan du ladda ner boken gratis pdf, epub och mobi. Använd följande länkar för att ladda ner Mannen med trätavlorna en ebok i pdf-, epub- och mobi-format.

Mannen med trätavlorna pdf, epub, mobi – en av de bästa böckerna på svenska. Vår webbplats innehåller de mest intressanta böcker som du kan ladda ner i pdf-, epub- och mobi-format. Du kan hitta listan över webbplatser ovan för att lära dig mer om boken Mannen med trätavlorna.

Mannen med trätavlorna (e-bok) av Björn-Erik Hö!—REGISTRERA DIG—!

Populära sökningar: Mannen med trätavlorna pdf, ladda ner Mannen med trätavlorna pdf, ladda ner en Mannen med trätavlorna ebok pdf, Mannen med trätavlorna bok i pdf-format, gratis Mannen med trätavlorna bok att ladda ner, fri Mannen med trätavlorna bok i pdf-format, Mannen med trätavlorna boken kan läsas online, var kan jag ladda ner boken Mannen med trätavlorna pdf? Hur laddar jag ner en Mannen med trätavlorna bok i PDF-format? Var kan jag ladda ner Mannen med trätavlorna gratis? Hur laddar jag ner en Mannen med trätavlorna bok gratis? ladda ner Mannen med trätavlorna epub, ladda ner en Mannen med trätavlorna ebok epub, Mannen med trätavlorna bok i epub-format, fri Mannen med trätavlorna bok i pdf-format, var kan jag ladda ner boken Mannen med trätavlorna epub? Hur laddar jag ner en Mannen med trätavlorna bok i epub-format? Mannen med trätavlorna mobi, ladda ner Mannen med trätavlorna mobi, ladda ner en Mannen med trätavlorna ebok mobi, Mannen med trätavlorna bok i mobi-format, gratis Mannen med trätavlorna bok i mobi-format, var kan jag ladda ner boken Mannen med trätavlorna mobi? Hur laddar jag ner en Mannen med trätavlorna bok i mobilformat? Var att ladda ner Mannen med trätavlorna den Björn-Erik Höijer fri? Hur man laddar ner en Mannen med trätavlorna den Björn-Erik Höijer ebok gratis?

Leave a Reply