Med Fötterna på Jorden och Huvudet bland molnen boken pdf

Med Fötterna på Jorden och Huvudet bland molnen

Med Fötterna på Jorden och Huvudet bland molnen ladda ner en bok pdf, epub, mobi

Bokinformation Med Fötterna på Jorden och Huvudet bland molnen den Susanne Jönsson

  • Bokens titel: Susanne Jönsson
  • Bokförfattare: Susanne Jönsson
  • Bokspråk: Svenska
  • Bokens publiceringsdatum: 3 november 2017
  • Genre böcker: Filosofi Och Religion
  • ISBN: 9789187807107
  • Tillgängliga filer: med-foetterna-pa-jorden-och-huvudet-bland-molnen_susanne-joensson.pdf, med-foetterna-pa-jorden-och-huvudet-bland-molnen_susanne-joensson.epub, med-foetterna-pa-jorden-och-huvudet-bland-molnen_susanne-joensson.mobi
  • Villkor för nedladdning av denna bok: Gratis ebok
  • Hur man laddar ner en bok: länkar för att ladda ner boken Med Fötterna på Jorden och Huvudet bland molnen längst ner på sidan

Länkar för att ladda ner boken Med Fötterna på Jorden och Huvudet bland molnen den Susanne Jönsson

Sammanfattning av e-boken Med Fötterna på Jorden och Huvudet bland molnen den Susanne Jönsson

Du ska skriva en bok…
den ska vara delvis kanaliserad men det är du som ska skriva den.
Det är Nelima som talar till mig. Det är en av de första gångerna som jag har kontakt med mina guider, denna grupp som kallar sig Nelima.
Boken är skriven till dig, som läser just nu eftersom det är du som behöver den bäst.
I denna bok kommer jag att blanda gammalt och nytt – läst och oläst, ta till dig det som känns bra och lämna resten åt sidan, du förstår: Detta är min sanning, min sanning så som jag uppfattar den just nu, min sanning behöver inte vara din sanning!

Susanne Jönsson
Terapeut, Healer, Lärare, Författare Grundare av Soul & Heart Journey School

“Vi bär alla all vishet och kunskap inom oss själva. Jag tror på att alla, som har en positiv vilja, kan lära sig att använda den kunskapen. På mina kurser lär jag ut hur teknikerna används “till vardags”. För mig är det viktigt att lära ut med “fötterna på jorden”, i fullständig trygghet och dessutom få ha roligt under tiden..” // Susanne Jönsson

Susanne Jönsson är Helhetsterapeut och lärare inom alternativa behandlingsmetoder med nästan 20 års professionell arbetslivserfarenhet. Hon arbetar med klienter i syfte att förbättra deras välbefinnande med alternativa behandlingar och vägleder klienter genom deras läkningsprocesser. Hon undervisar elever i olika alternativa behandlingsmetoder, delar sin kunskap om healing och om hur man lever från hjärtat även i vardagen. Hennes passion är att hjälpa människor att finna sin inre kunskap och förstå vikten av att leva från hjärtat.

Ladda ner Med Fötterna på Jorden och Huvudet bland molnen en ebok i pdf-format, epub, mobi. Den genomsnittliga kostnaden för en ebok Med Fötterna på Jorden och Huvudet bland molnen är 169 kr. Här kan du ladda ner boken gratis pdf, epub och mobi. Använd följande länkar för att ladda ner Med Fötterna på Jorden och Huvudet bland molnen en ebok i pdf-, epub- och mobi-format.

Med Fötterna på Jorden och Huvudet bland molnen pdf, epub, mobi – en av de bästa böckerna på svenska. Vår webbplats innehåller de mest intressanta böcker som du kan ladda ner i pdf-, epub- och mobi-format. Du kan hitta listan över webbplatser ovan för att lära dig mer om boken Med Fötterna på Jorden och Huvudet bland molnen.

Med Fötterna på Jorden och Huvudet bland molnen!—REGISTRERA DIG—!

Populära sökningar: Med Fötterna på Jorden och Huvudet bland molnen pdf, ladda ner Med Fötterna på Jorden och Huvudet bland molnen pdf, ladda ner en Med Fötterna på Jorden och Huvudet bland molnen ebok pdf, Med Fötterna på Jorden och Huvudet bland molnen bok i pdf-format, gratis Med Fötterna på Jorden och Huvudet bland molnen bok att ladda ner, fri Med Fötterna på Jorden och Huvudet bland molnen bok i pdf-format, Med Fötterna på Jorden och Huvudet bland molnen boken kan läsas online, var kan jag ladda ner boken Med Fötterna på Jorden och Huvudet bland molnen pdf? Hur laddar jag ner en Med Fötterna på Jorden och Huvudet bland molnen bok i PDF-format? Var kan jag ladda ner Med Fötterna på Jorden och Huvudet bland molnen gratis? Hur laddar jag ner en Med Fötterna på Jorden och Huvudet bland molnen bok gratis? ladda ner Med Fötterna på Jorden och Huvudet bland molnen epub, ladda ner en Med Fötterna på Jorden och Huvudet bland molnen ebok epub, Med Fötterna på Jorden och Huvudet bland molnen bok i epub-format, fri Med Fötterna på Jorden och Huvudet bland molnen bok i pdf-format, var kan jag ladda ner boken Med Fötterna på Jorden och Huvudet bland molnen epub? Hur laddar jag ner en Med Fötterna på Jorden och Huvudet bland molnen bok i epub-format? Med Fötterna på Jorden och Huvudet bland molnen mobi, ladda ner Med Fötterna på Jorden och Huvudet bland molnen mobi, ladda ner en Med Fötterna på Jorden och Huvudet bland molnen ebok mobi, Med Fötterna på Jorden och Huvudet bland molnen bok i mobi-format, gratis Med Fötterna på Jorden och Huvudet bland molnen bok i mobi-format, var kan jag ladda ner boken Med Fötterna på Jorden och Huvudet bland molnen mobi? Hur laddar jag ner en Med Fötterna på Jorden och Huvudet bland molnen bok i mobilformat? Var att ladda ner Med Fötterna på Jorden och Huvudet bland molnen den Susanne Jönsson fri? Hur man laddar ner en Med Fötterna på Jorden och Huvudet bland molnen den Susanne Jönsson ebok gratis?

Leave a Reply