MemoRandom ladda ner bok online

MemoRandom (ljudbok) av Anders De la Motte, And

MemoRandom ladda ner en bok pdf, epub, mobi

Bokinformation MemoRandom den Anders De la Motte

  • Bokens titel: Anders De la Motte
  • Bokförfattare: Anders De la Motte
  • Bokspråk: Svenska
  • Bokens publiceringsdatum: 19 mars 2014
  • Genre böcker: Deckare
  • ISBN: 9789173487771
  • Tillgängliga filer: memorandom_anders-de-la-motte.pdf, memorandom_anders-de-la-motte.epub, memorandom_anders-de-la-motte.mobi
  • Villkor för nedladdning av denna bok: Gratis ebok
  • Hur man laddar ner en bok: länkar för att ladda ner boken MemoRandom längst ner på sidan

Länkar för att ladda ner boken MemoRandom den Anders De la Motte

Sammanfattning av e-boken MemoRandom den Anders De la Motte

David Sarac är informatörshanterare vid Stockholmspolisen. Hans jobb är att rekrytera och sköta topphemliga källor. Manipulation, mutor och hot – så länge han levererar resultat ställer ingen några frågor. Men efter en våldsam bilolycka förlorar han minnet. Tappar kontrollen över sitt avancerade nät av svek och lögner. Plötsligt är han lovligt byte för alla som vill åt hans hemligheter. För att skydda sig själv och sina källor måste han återupprätta kontakten med den försvunne infiltratören ”Janus”, som befinner sig högt upp i den kriminella hierarkin. Flera personer, på båda sidor om lagen, verkar vara beredda att gå över lik för att avslöja ”Janus” rätta identitet. Eller kanske för att skydda den?MemoRandom är den första boken i en serie. Den är såld till över 20 länder och filmbolaget Lionsgate producerar en amerikansk TV-serie baserad på samtliga böcker.

Omslagsformgivare: Miroslav Sokcic

Ladda ner MemoRandom en ebok i pdf-format, epub, mobi. Den genomsnittliga kostnaden för en ebok MemoRandom är 85 kr. Här kan du ladda ner boken gratis pdf, epub och mobi. Använd följande länkar för att ladda ner MemoRandom en ebok i pdf-, epub- och mobi-format.

MemoRandom pdf, epub, mobi – en av de bästa böckerna på svenska. Vår webbplats innehåller de mest intressanta böcker som du kan ladda ner i pdf-, epub- och mobi-format. Du kan hitta listan över webbplatser ovan för att lära dig mer om boken MemoRandom.

MemoRandom (ljudbok) av Anders De la Motte, And!—REGISTRERA DIG—!

Populära sökningar: MemoRandom pdf, ladda ner MemoRandom pdf, ladda ner en MemoRandom ebok pdf, MemoRandom bok i pdf-format, gratis MemoRandom bok att ladda ner, fri MemoRandom bok i pdf-format, MemoRandom boken kan läsas online, var kan jag ladda ner boken MemoRandom pdf? Hur laddar jag ner en MemoRandom bok i PDF-format? Var kan jag ladda ner MemoRandom gratis? Hur laddar jag ner en MemoRandom bok gratis? ladda ner MemoRandom epub, ladda ner en MemoRandom ebok epub, MemoRandom bok i epub-format, fri MemoRandom bok i pdf-format, var kan jag ladda ner boken MemoRandom epub? Hur laddar jag ner en MemoRandom bok i epub-format? MemoRandom mobi, ladda ner MemoRandom mobi, ladda ner en MemoRandom ebok mobi, MemoRandom bok i mobi-format, gratis MemoRandom bok i mobi-format, var kan jag ladda ner boken MemoRandom mobi? Hur laddar jag ner en MemoRandom bok i mobilformat? Var att ladda ner MemoRandom den Anders De la Motte fri? Hur man laddar ner en MemoRandom den Anders De la Motte ebok gratis?

Leave a Reply