Mer klirr i kassan bok pdf

Mer klirr i kassan (e-bok) av Magnus Hedberg, P

Mer klirr i kassan ladda ner en bok pdf, epub, mobi

Bokinformation Mer klirr i kassan den Magnus Hedberg

  • Bokens titel: Magnus Hedberg
  • Bokförfattare: Magnus Hedberg
  • Bokspråk: Svenska
  • Bokens publiceringsdatum: 15 augusti 2014
  • Genre böcker: Ekonomi Och Ledarskap
  • ISBN: 9789113057699
  • Tillgängliga filer: mer-klirr-i-kassan_magnus-hedberg.pdf, mer-klirr-i-kassan_magnus-hedberg.epub, mer-klirr-i-kassan_magnus-hedberg.mobi
  • Villkor för nedladdning av denna bok: Gratis ebok
  • Hur man laddar ner en bok: länkar för att ladda ner boken Mer klirr i kassan längst ner på sidan

Länkar för att ladda ner boken Mer klirr i kassan den Magnus Hedberg

Sammanfattning av e-boken Mer klirr i kassan den Magnus Hedberg

Ekonomi ses ofta som något krångligt och svårt, men den här boken lär dig att ta kontrollen över din ekonomi och att oavsett utgångsläget göra mer av det du har.

“Vi möter dagligen människor som tillämpar strutsprincipen när det kommer till ekonomi. Det vill säga, man stoppar huvudet i sanden och har inte koll på hur många kronor som lämnar kontot – eller kommer in, för den delen. Men! Nyckeln till att förbättra din ekonomi är att veta hur den ser ut idag – och varför du spenderar som du gör.”
I Mer klirr i kassan guidar ekonomiexperterna Patrick Grimlund och Magnus Hedberg oss till hur vi kan ta kontrollen över vår egen ekonomi, så att vi slipper problem i framtiden. Med en minimal insats nu kan vi undvika fällor framöver.

Boken tar avstamp i en bedömning av hur din plånbok egentligen mår. I bokens första del lär vi oss att göra en pengaplan och att sätta upp ekonomiska mål, och självklart hur vi tar oss dit på bästa sätt. Konkreta och praktiska förändringar och råd, och hur man ska tänka för att maxa ekonomin efter ens egna förutsättningar. Vi lär oss dessutom hur alla kan bygga en buffert och hur man bäst undviker kreditfällan så många ramlar i. Tydliga förklaringar, tankesätt och råd gör det enkelt för alla att hänga med.

Bokens andra del tar upp livets olika situationer och vilka ekonomiska utmaningar som kan komma med dem, och självklart hur man ska tänka för att lösa dem eller undvika dem helt. Allt från att flytta hemifrån eller att börja jobba, till att köpa bostad, skaffa barn eller skilja sig. Och vad som händer om olyckan är framme och man blir sjuk eller arbetslös.

Mer klirr i kassan är en peppande och coachande bok som på konkreta och praktiska sätt hjälper dig att få pengarna att räcka till och att skapa en problemfri och sund ekonomi. Med träffsäkra exempel visar Lyxfällan-experterna på de vanligaste problemen och fällorna och hur du på effektivaste sätt undviker dem.

Ladda ner Mer klirr i kassan en ebok i pdf-format, epub, mobi. Den genomsnittliga kostnaden för en ebok Mer klirr i kassan är 65 kr. Här kan du ladda ner boken gratis pdf, epub och mobi. Använd följande länkar för att ladda ner Mer klirr i kassan en ebok i pdf-, epub- och mobi-format.

Mer klirr i kassan pdf, epub, mobi – en av de bästa böckerna på svenska. Vår webbplats innehåller de mest intressanta böcker som du kan ladda ner i pdf-, epub- och mobi-format. Du kan hitta listan över webbplatser ovan för att lära dig mer om boken Mer klirr i kassan.

Mer klirr i kassan (e-bok) av Magnus Hedberg, P!—REGISTRERA DIG—!

Populära sökningar: Mer klirr i kassan pdf, ladda ner Mer klirr i kassan pdf, ladda ner en Mer klirr i kassan ebok pdf, Mer klirr i kassan bok i pdf-format, gratis Mer klirr i kassan bok att ladda ner, fri Mer klirr i kassan bok i pdf-format, Mer klirr i kassan boken kan läsas online, var kan jag ladda ner boken Mer klirr i kassan pdf? Hur laddar jag ner en Mer klirr i kassan bok i PDF-format? Var kan jag ladda ner Mer klirr i kassan gratis? Hur laddar jag ner en Mer klirr i kassan bok gratis? ladda ner Mer klirr i kassan epub, ladda ner en Mer klirr i kassan ebok epub, Mer klirr i kassan bok i epub-format, fri Mer klirr i kassan bok i pdf-format, var kan jag ladda ner boken Mer klirr i kassan epub? Hur laddar jag ner en Mer klirr i kassan bok i epub-format? Mer klirr i kassan mobi, ladda ner Mer klirr i kassan mobi, ladda ner en Mer klirr i kassan ebok mobi, Mer klirr i kassan bok i mobi-format, gratis Mer klirr i kassan bok i mobi-format, var kan jag ladda ner boken Mer klirr i kassan mobi? Hur laddar jag ner en Mer klirr i kassan bok i mobilformat? Var att ladda ner Mer klirr i kassan den Magnus Hedberg fri? Hur man laddar ner en Mer klirr i kassan den Magnus Hedberg ebok gratis?

Leave a Reply