Min bästis målvakten gratis ebok pdf

Min bästis målvakten (ljudbok) av Maria Parr

Min bästis målvakten ladda ner en bok pdf, epub, mobi

Bokinformation Min bästis målvakten den Maria Parr

  • Bokens titel: Maria Parr
  • Bokförfattare: Maria Parr
  • Bokspråk: Svenska
  • Bokens publiceringsdatum: 13 augusti 2018
  • Genre böcker: 9-12 År
  • ISBN: 9789129712254
  • Tillgängliga filer: min-baestis-malvakten_maria-parr-2.pdf, min-baestis-malvakten_maria-parr-2.epub, min-baestis-malvakten_maria-parr-2.mobi
  • Villkor för nedladdning av denna bok: Gratis ebok
  • Hur man laddar ner en bok: länkar för att ladda ner boken Min bästis målvakten längst ner på sidan

Länkar för att ladda ner boken Min bästis målvakten den Maria Parr

Sammanfattning av e-boken Min bästis målvakten den Maria Parr

En ny fotbollstränare gör livet surt för Lena, som är målvakt i killaget. I grannhuset funderar Trille på hur han ska imponera på den nya söta tjejen i klassen. Och på havet jagar farfar storfisken som han alltid gjort, utan att bry sig om att han börjar bli gammal.

Mycket är sig likt i den lilla byn med fjordar och fjäll inpå knuten där Trille, Lena och farfar bor, men mycket har också förändrats. Det är upplagt för dramatik och starka känslor när de går in i ett år då de får kämpa med både sig själva och naturens krafter. För vad ska man göra när alla flottar man bygger förliser, alla flaskposter man skickar driver tillbaka in i viken och ingen bryr sig om vad man egentligen kan? En sak är säker: man ska i alla fall inte ge upp!

Maria Parr, född 1981, kommer från Fiskå i Norge. Hon kallas Astrid Lindgren för vår tid och är översatt till flera språk. Kritikerhyllningarna och priserna har fullkomligt haglat över henne sedan debuten “Våffelhjärtat”, som blev nominerad till Bragepriset och vann Nynorska barnlitteraturpriset. “Tonje och det hemliga brevet” tilldelades Bragepriset och Kritikerprisen i Norge, och sedan även Die Zeits prestigefulla LUCHS 2010. “Min bästis målvakten” har hittills vunnit Bragepriset för 2017.

Maria Parr har skapat ännu en rolig, dramatisk, varm och välskriven bok, som leder tankarna till både Pippi, Ronja och Emil.
BTJ om “Tonje och det hemliga brevet”

Ladda ner Min bästis målvakten en ebok i pdf-format, epub, mobi. Den genomsnittliga kostnaden för en ebok Min bästis målvakten är 105 kr. Här kan du ladda ner boken gratis pdf, epub och mobi. Använd följande länkar för att ladda ner Min bästis målvakten en ebok i pdf-, epub- och mobi-format.

Min bästis målvakten pdf, epub, mobi – en av de bästa böckerna på svenska. Vår webbplats innehåller de mest intressanta böcker som du kan ladda ner i pdf-, epub- och mobi-format. Du kan hitta listan över webbplatser ovan för att lära dig mer om boken Min bästis målvakten.

Min bästis målvakten (ljudbok) av Maria Parr!—REGISTRERA DIG—!

Populära sökningar: Min bästis målvakten pdf, ladda ner Min bästis målvakten pdf, ladda ner en Min bästis målvakten ebok pdf, Min bästis målvakten bok i pdf-format, gratis Min bästis målvakten bok att ladda ner, fri Min bästis målvakten bok i pdf-format, Min bästis målvakten boken kan läsas online, var kan jag ladda ner boken Min bästis målvakten pdf? Hur laddar jag ner en Min bästis målvakten bok i PDF-format? Var kan jag ladda ner Min bästis målvakten gratis? Hur laddar jag ner en Min bästis målvakten bok gratis? ladda ner Min bästis målvakten epub, ladda ner en Min bästis målvakten ebok epub, Min bästis målvakten bok i epub-format, fri Min bästis målvakten bok i pdf-format, var kan jag ladda ner boken Min bästis målvakten epub? Hur laddar jag ner en Min bästis målvakten bok i epub-format? Min bästis målvakten mobi, ladda ner Min bästis målvakten mobi, ladda ner en Min bästis målvakten ebok mobi, Min bästis målvakten bok i mobi-format, gratis Min bästis målvakten bok i mobi-format, var kan jag ladda ner boken Min bästis målvakten mobi? Hur laddar jag ner en Min bästis målvakten bok i mobilformat? Var att ladda ner Min bästis målvakten den Maria Parr fri? Hur man laddar ner en Min bästis målvakten den Maria Parr ebok gratis?

Leave a Reply