Min hemlighet ladda ner bok gratis

Min hemlighet (e-bok) av Petter A Stordalen

Min hemlighet ladda ner en bok pdf, epub, mobi

Bokinformation Min hemlighet den Petter A Stordalen

  • Bokens titel: Petter A Stordalen
  • Bokförfattare: Petter A Stordalen
  • Bokspråk: Svenska
  • Bokens publiceringsdatum: 1 januari 2015
  • Genre böcker: Biografier & Memoarer
  • ISBN: 9789188123251
  • Tillgängliga filer: min-hemlighet_petter-a-stordalen-3.pdf, min-hemlighet_petter-a-stordalen-3.epub, min-hemlighet_petter-a-stordalen-3.mobi
  • Villkor för nedladdning av denna bok: Gratis ebok
  • Hur man laddar ner en bok: länkar för att ladda ner boken Min hemlighet längst ner på sidan

Länkar för att ladda ner boken Min hemlighet den Petter A Stordalen

Sammanfattning av e-boken Min hemlighet den Petter A Stordalen

Jag heter Petter Anker Stordalen. Jag gick från att vara Norges bästa jordgubbsförsäljare till att bygga upp en av Skandinaviens största hotellkoncerner. Idag har vi 180 hotell och 13 000 anställda.

Hela mitt liv har jag jagat framgången. Hela mitt liv har jag haft siktet inställt på framtiden. Mot nästa mål. Mot nästa affär. Mot nästa möjlighet. Jag har aldrig haft tid eller lust att skriva en bok.

Men under våren 2014 förändrades allt. Våren 2014 fick vi beskedet vi hade befarat. Att min fru, Gunhild, var dödligt sjuk. Där och då rasade min värld.

***

I Min hemlighet delar Petter Stordalen med sig av alla sina hemligheter, alla de tips och tricks som tagit honom dit han är idag både som make, far och företagsledare. En historia om att våga när andra tvekar, om att få ut det bästa av de omkring dig. En historia att både lära av och leva efter.

Stordalen delar med sig av sin kunskap om företagande, investeringar, förhandling och hur man inspirerar sina anställda. Men det handlar lika mycket om resan hit om hur blev Petter Stordalen en av Nordens största entreprenörer. Vad är nyckeln till att nå framgång? Och var det värt det?

Ladda ner Min hemlighet en ebok i pdf-format, epub, mobi. Den genomsnittliga kostnaden för en ebok Min hemlighet är 99 kr. Här kan du ladda ner boken gratis pdf, epub och mobi. Använd följande länkar för att ladda ner Min hemlighet en ebok i pdf-, epub- och mobi-format.

Min hemlighet pdf, epub, mobi – en av de bästa böckerna på svenska. Vår webbplats innehåller de mest intressanta böcker som du kan ladda ner i pdf-, epub- och mobi-format. Du kan hitta listan över webbplatser ovan för att lära dig mer om boken Min hemlighet.

Min hemlighet (e-bok) av Petter A Stordalen!—REGISTRERA DIG—!

Populära sökningar: Min hemlighet pdf, ladda ner Min hemlighet pdf, ladda ner en Min hemlighet ebok pdf, Min hemlighet bok i pdf-format, gratis Min hemlighet bok att ladda ner, fri Min hemlighet bok i pdf-format, Min hemlighet boken kan läsas online, var kan jag ladda ner boken Min hemlighet pdf? Hur laddar jag ner en Min hemlighet bok i PDF-format? Var kan jag ladda ner Min hemlighet gratis? Hur laddar jag ner en Min hemlighet bok gratis? ladda ner Min hemlighet epub, ladda ner en Min hemlighet ebok epub, Min hemlighet bok i epub-format, fri Min hemlighet bok i pdf-format, var kan jag ladda ner boken Min hemlighet epub? Hur laddar jag ner en Min hemlighet bok i epub-format? Min hemlighet mobi, ladda ner Min hemlighet mobi, ladda ner en Min hemlighet ebok mobi, Min hemlighet bok i mobi-format, gratis Min hemlighet bok i mobi-format, var kan jag ladda ner boken Min hemlighet mobi? Hur laddar jag ner en Min hemlighet bok i mobilformat? Var att ladda ner Min hemlighet den Petter A Stordalen fri? Hur man laddar ner en Min hemlighet den Petter A Stordalen ebok gratis?

Leave a Reply