Mindfulness : för alla sinnen ladda ner bok pdf, epub, mobi

Mindfulness : för alla sinnen (ljudbok) av Chri

Mindfulness : för alla sinnen ladda ner en bok pdf, epub, mobi

Bokinformation Mindfulness : för alla sinnen den Christel Lilja

  • Bokens titel: Christel Lilja
  • Bokförfattare: Christel Lilja
  • Bokspråk: Svenska
  • Bokens publiceringsdatum: 19 januari 2018
  • Genre böcker: Familj & Hälsa
  • ISBN: 9789198373134
  • Tillgängliga filer: mindfulness-foer-alla-sinnen_christel-lilja.pdf, mindfulness-foer-alla-sinnen_christel-lilja.epub, mindfulness-foer-alla-sinnen_christel-lilja.mobi
  • Villkor för nedladdning av denna bok: Gratis ebok
  • Hur man laddar ner en bok: länkar för att ladda ner boken Mindfulness : för alla sinnen längst ner på sidan

Länkar för att ladda ner boken Mindfulness : för alla sinnen den Christel Lilja

Sammanfattning av e-boken Mindfulness : för alla sinnen den Christel Lilja

Vill du hitta ett inre lugn, minska känslan av stress, känna större närvaro och livskraft och inte minst bli snällare mot dig själv?

Med hjälp av övningar i mindfulness tränar vi på att lyssna och uppmärksamma det som sker i ögonblicket. Utan att värdera det och utan att fokusera på det som varit eller det som ännu inte har skett. Med träningen utvecklas medkänsla både med sig själv och andra. Vi blir mer medvetet närvarande och mer vakna för nyanser och olika perspektiv.

När vi blir medvetna om våra andetag fördjupas ögonblicket. Meditation är att befinna sig i tidlöshet där vi inte förväntas komma någonstans utan bara följa med i nuet. När vi observerar våra tankar, känslor, kropp och inte minst våra beteendemönster – får vi lättare för att betrakta det som sker och också det som inte sker. Vi lär oss att se livet som det är.

Några av övningarna är visualiseringsövningar där du nyfiket utforskande får träna dig på att använda din fantasi, dina sinnen och inte minst få kontakt med ditt andetag och din kropp.

Välkommen att nyfiket utforska nuet. Se vad du upptäcker.

Ladda ner Mindfulness : för alla sinnen en ebok i pdf-format, epub, mobi. Den genomsnittliga kostnaden för en ebok Mindfulness : för alla sinnen är 135 kr. Här kan du ladda ner boken gratis pdf, epub och mobi. Använd följande länkar för att ladda ner Mindfulness : för alla sinnen en ebok i pdf-, epub- och mobi-format.

Mindfulness : för alla sinnen pdf, epub, mobi – en av de bästa böckerna på svenska. Vår webbplats innehåller de mest intressanta böcker som du kan ladda ner i pdf-, epub- och mobi-format. Du kan hitta listan över webbplatser ovan för att lära dig mer om boken Mindfulness : för alla sinnen.

Mindfulness : för alla sinnen (ljudbok) av Chri!—REGISTRERA DIG—!

Populära sökningar: Mindfulness : för alla sinnen pdf, ladda ner Mindfulness : för alla sinnen pdf, ladda ner en Mindfulness : för alla sinnen ebok pdf, Mindfulness : för alla sinnen bok i pdf-format, gratis Mindfulness : för alla sinnen bok att ladda ner, fri Mindfulness : för alla sinnen bok i pdf-format, Mindfulness : för alla sinnen boken kan läsas online, var kan jag ladda ner boken Mindfulness : för alla sinnen pdf? Hur laddar jag ner en Mindfulness : för alla sinnen bok i PDF-format? Var kan jag ladda ner Mindfulness : för alla sinnen gratis? Hur laddar jag ner en Mindfulness : för alla sinnen bok gratis? ladda ner Mindfulness : för alla sinnen epub, ladda ner en Mindfulness : för alla sinnen ebok epub, Mindfulness : för alla sinnen bok i epub-format, fri Mindfulness : för alla sinnen bok i pdf-format, var kan jag ladda ner boken Mindfulness : för alla sinnen epub? Hur laddar jag ner en Mindfulness : för alla sinnen bok i epub-format? Mindfulness : för alla sinnen mobi, ladda ner Mindfulness : för alla sinnen mobi, ladda ner en Mindfulness : för alla sinnen ebok mobi, Mindfulness : för alla sinnen bok i mobi-format, gratis Mindfulness : för alla sinnen bok i mobi-format, var kan jag ladda ner boken Mindfulness : för alla sinnen mobi? Hur laddar jag ner en Mindfulness : för alla sinnen bok i mobilformat? Var att ladda ner Mindfulness : för alla sinnen den Christel Lilja fri? Hur man laddar ner en Mindfulness : för alla sinnen den Christel Lilja ebok gratis?

Leave a Reply