Mindfulness : för mer närvaro i nuet ladda ner pdf-bok

Mindfulness : för mer närvaro i nuet (ljudbok)

Mindfulness : för mer närvaro i nuet ladda ner en bok pdf, epub, mobi

Bokinformation Mindfulness : för mer närvaro i nuet den Christel Lilja

  • Bokens titel: Christel Lilja
  • Bokförfattare: Christel Lilja
  • Bokspråk: Svenska
  • Bokens publiceringsdatum: 22 januari 2018
  • Genre böcker: Familj & Hälsa
  • ISBN: 9789198373110
  • Tillgängliga filer: mindfulness-foer-mer-naervaro-i-nuet_christel-lilja.pdf, mindfulness-foer-mer-naervaro-i-nuet_christel-lilja.epub, mindfulness-foer-mer-naervaro-i-nuet_christel-lilja.mobi
  • Villkor för nedladdning av denna bok: Gratis ebok
  • Hur man laddar ner en bok: länkar för att ladda ner boken Mindfulness : för mer närvaro i nuet längst ner på sidan

Länkar för att ladda ner boken Mindfulness : för mer närvaro i nuet den Christel Lilja

Sammanfattning av e-boken Mindfulness : för mer närvaro i nuet den Christel Lilja

Enkla övningar att göra hemma, på jobbet eller där du är. Övningar där du nyfiket och utforskande tränar dig på att fokusera på andetaget, kroppen och inte minst acceptans, självkärlek och medkänsla. Du riktar om och om igen tillbaka ditt fokus på andetaget istället för att följa med de ständigt strömmande tankarna.

Efter att ha tränat på denna typ av övningar upplever många att det blir lättare att fokusera och vara mer närvarande i nuet. Många känner att de blir bättre på att hantera stress och att även självkänslan förbättras. Kommunikationen med andra brukar förbättras och istället för att agera utifrån “autopiloten” blir det lättare att fatta mer genomtänkta och kloka beslut. Som bonus upplever många en förbättrad sömn. Du får helt enkelt ett nytt förhållningssätt till dig själv och din omvärld. Orden acceptans, medkänsla, självkärlek och icke dömande får en ny innebörd.

Välkommen att nyfiket utforska nuet du med.

Ladda ner Mindfulness : för mer närvaro i nuet en ebok i pdf-format, epub, mobi. Den genomsnittliga kostnaden för en ebok Mindfulness : för mer närvaro i nuet är 135 kr. Här kan du ladda ner boken gratis pdf, epub och mobi. Använd följande länkar för att ladda ner Mindfulness : för mer närvaro i nuet en ebok i pdf-, epub- och mobi-format.

Mindfulness : för mer närvaro i nuet pdf, epub, mobi – en av de bästa böckerna på svenska. Vår webbplats innehåller de mest intressanta böcker som du kan ladda ner i pdf-, epub- och mobi-format. Du kan hitta listan över webbplatser ovan för att lära dig mer om boken Mindfulness : för mer närvaro i nuet.

Mindfulness : för mer närvaro i nuet (ljudbok) !—REGISTRERA DIG—!

Populära sökningar: Mindfulness : för mer närvaro i nuet pdf, ladda ner Mindfulness : för mer närvaro i nuet pdf, ladda ner en Mindfulness : för mer närvaro i nuet ebok pdf, Mindfulness : för mer närvaro i nuet bok i pdf-format, gratis Mindfulness : för mer närvaro i nuet bok att ladda ner, fri Mindfulness : för mer närvaro i nuet bok i pdf-format, Mindfulness : för mer närvaro i nuet boken kan läsas online, var kan jag ladda ner boken Mindfulness : för mer närvaro i nuet pdf? Hur laddar jag ner en Mindfulness : för mer närvaro i nuet bok i PDF-format? Var kan jag ladda ner Mindfulness : för mer närvaro i nuet gratis? Hur laddar jag ner en Mindfulness : för mer närvaro i nuet bok gratis? ladda ner Mindfulness : för mer närvaro i nuet epub, ladda ner en Mindfulness : för mer närvaro i nuet ebok epub, Mindfulness : för mer närvaro i nuet bok i epub-format, fri Mindfulness : för mer närvaro i nuet bok i pdf-format, var kan jag ladda ner boken Mindfulness : för mer närvaro i nuet epub? Hur laddar jag ner en Mindfulness : för mer närvaro i nuet bok i epub-format? Mindfulness : för mer närvaro i nuet mobi, ladda ner Mindfulness : för mer närvaro i nuet mobi, ladda ner en Mindfulness : för mer närvaro i nuet ebok mobi, Mindfulness : för mer närvaro i nuet bok i mobi-format, gratis Mindfulness : för mer närvaro i nuet bok i mobi-format, var kan jag ladda ner boken Mindfulness : för mer närvaro i nuet mobi? Hur laddar jag ner en Mindfulness : för mer närvaro i nuet bok i mobilformat? Var att ladda ner Mindfulness : för mer närvaro i nuet den Christel Lilja fri? Hur man laddar ner en Mindfulness : för mer närvaro i nuet den Christel Lilja ebok gratis?

Leave a Reply