Miniatyrmakaren boken online

Miniatyrmakaren (e-bok) av Jessie Burton

Miniatyrmakaren ladda ner en bok pdf, epub, mobi

Bokinformation Miniatyrmakaren den Jessie Burton

  • Bokens titel: Jessie Burton
  • Bokförfattare: Jessie Burton
  • Bokspråk: Svenska
  • Bokens publiceringsdatum: 5 november 2015
  • Genre böcker: Romaner
  • ISBN: 9789176454404
  • Tillgängliga filer: miniatyrmakaren_jessie-burton-2.pdf, miniatyrmakaren_jessie-burton-2.epub, miniatyrmakaren_jessie-burton-2.mobi
  • Villkor för nedladdning av denna bok: Gratis ebok
  • Hur man laddar ner en bok: länkar för att ladda ner boken Miniatyrmakaren längst ner på sidan

Länkar för att ladda ner boken Miniatyrmakaren den Jessie Burton

Sammanfattning av e-boken Miniatyrmakaren den Jessie Burton

#2000-talets bäst säljande brittiska debutroman alla kategorier den största succédebuten sedan Harry Potter & de vises sten!
#Utsedd till Årets bästa bok i National Book Awards
#Waterstones Book of the Year
#Vald till Årets bästa bok av The Observer
#Vald till En av årets bästa böcker i The Telegraph, The Sunday Times, Evening Standard, Elle, Glamour, Harpers Bazaar och Vogue

»Jag blir lyckligt sittande med Miniatyrmakaren, drömmande inför allt glitter. En oemotståndlig berättelse.« | LOTTA OLSSON, DN

»En fantastisk läsupplevelse med ett välskrivet, vackert språk som gör att man glömmer allt omkring sig och låter sig uppslukas av en spännande, vacker och mänskligt berörande historia.« | BEAS BOKHYLLA

En höstdag 1686 knackar artonåriga Nella Oortman på dörren till ett stort hus i Amsterdams rikaste kvarter. Nella har kommit från landet för att påbörja sitt nya liv som hustru till den framgångsrike köpmannen Johannes Brandt, men möts i stället av hans bitska syster Marin. Först senare dyker Johannes upp – och ger henne en bröllopspresent utöver det vanliga: en exakt kopia av deras hem i form av ett kabinettskåp. Skåpet ska inredas av en gåtfull miniatyrmakare, vars pyttesmå skapelser visar sig spegla sina verkliga motsvarigheter på överraskande sätt.
Nella blir till en början förbryllad av den slutna världen i hushållet Brandt, men i takt med att hon uppdagar dess hemligheter förstår hon vilka allvarliga faror som hotar dem alla. Håller miniatyrmakaren deras öde i sina händer? Och kommer hon i så fall att vara nyckeln till deras räddning eller orsaken till deras fall?

JESSIE BURTON [född 1982] är en brittisk författare som gjort enorm succé med sin första roman Miniatyrmakaren [The Miniaturist], som snabbt blivit 2000-talets bäst säljande brittiska debutroman. Boken har hyllats av kritikerna, fått en rad utmärkelser och jämförts med bland annat Donna Tartts Den hemliga historien och Tracey Chevaliers Flicka med pärlörhänge. Miniatyrmakaren kommer också att produceras i en påkostad dramaserie av produktionsbolaget som ligger bakom filmatiseringen av Hilary Mantels roman Wolf Hall. Jessie Burton är bosatt i sydöstra London.

»Om du sträckläste Donna Tartts Steglitsan kommer du att älska Miniatyrmakaren.« | EVENING STANDARD

»Fängslande, magisk och full av överraskningar.« | S. J. WATSON, Before I Go to Sleep«

»Suveränt uppslukande läsning.« | THE OBSERVER

Ladda ner Miniatyrmakaren en ebok i pdf-format, epub, mobi. Den genomsnittliga kostnaden för en ebok Miniatyrmakaren är 115 kr. Här kan du ladda ner boken gratis pdf, epub och mobi. Använd följande länkar för att ladda ner Miniatyrmakaren en ebok i pdf-, epub- och mobi-format.

Miniatyrmakaren pdf, epub, mobi – en av de bästa böckerna på svenska. Vår webbplats innehåller de mest intressanta böcker som du kan ladda ner i pdf-, epub- och mobi-format. Du kan hitta listan över webbplatser ovan för att lära dig mer om boken Miniatyrmakaren.

Miniatyrmakaren (e-bok) av Jessie Burton!—REGISTRERA DIG—!

Populära sökningar: Miniatyrmakaren pdf, ladda ner Miniatyrmakaren pdf, ladda ner en Miniatyrmakaren ebok pdf, Miniatyrmakaren bok i pdf-format, gratis Miniatyrmakaren bok att ladda ner, fri Miniatyrmakaren bok i pdf-format, Miniatyrmakaren boken kan läsas online, var kan jag ladda ner boken Miniatyrmakaren pdf? Hur laddar jag ner en Miniatyrmakaren bok i PDF-format? Var kan jag ladda ner Miniatyrmakaren gratis? Hur laddar jag ner en Miniatyrmakaren bok gratis? ladda ner Miniatyrmakaren epub, ladda ner en Miniatyrmakaren ebok epub, Miniatyrmakaren bok i epub-format, fri Miniatyrmakaren bok i pdf-format, var kan jag ladda ner boken Miniatyrmakaren epub? Hur laddar jag ner en Miniatyrmakaren bok i epub-format? Miniatyrmakaren mobi, ladda ner Miniatyrmakaren mobi, ladda ner en Miniatyrmakaren ebok mobi, Miniatyrmakaren bok i mobi-format, gratis Miniatyrmakaren bok i mobi-format, var kan jag ladda ner boken Miniatyrmakaren mobi? Hur laddar jag ner en Miniatyrmakaren bok i mobilformat? Var att ladda ner Miniatyrmakaren den Jessie Burton fri? Hur man laddar ner en Miniatyrmakaren den Jessie Burton ebok gratis?

Leave a Reply