Minnen, bara minnen boken epub

Minnen, bara minnen (e-bok) av Lars Gyllensten

Minnen, bara minnen ladda ner en bok pdf, epub, mobi

Bokinformation Minnen, bara minnen den Lars Gyllensten

  • Bokens titel: Lars Gyllensten
  • Bokförfattare: Lars Gyllensten
  • Bokspråk: Svenska
  • Bokens publiceringsdatum: 30 december 2013
  • Genre böcker: Biografier
  • ISBN: 9789100138806
  • Tillgängliga filer: minnen-bara-minnen_lars-gyllensten.pdf, minnen-bara-minnen_lars-gyllensten.epub, minnen-bara-minnen_lars-gyllensten.mobi
  • Villkor för nedladdning av denna bok: Gratis ebok
  • Hur man laddar ner en bok: länkar för att ladda ner boken Minnen, bara minnen längst ner på sidan

Länkar för att ladda ner boken Minnen, bara minnen den Lars Gyllensten

Sammanfattning av e-boken Minnen, bara minnen den Lars Gyllensten

Lars Gyllensten (1921-2006) påpekar själv i sitt förord att de flesta ser på memoarer med misstänksamhet, och det med rätta. Tal i egen sak, skryt och tillrättalägganden. Men, skriver han också, samtidigt som minnet är korrumperat och inställsamt är det också självständigt, nyckfullt och hänsynslöst. Och det är i hög grad den här opålitligheten i minnets påhälsningar som han själv tagit till vara i sin bok. Friskt och fritt fram har han skrivit ner sånt som minnet behagat lämna till honom.   Här ryms berättelser om föräldrarna och hustrun och deras släkter och om uppväxten i 20- och 30-talets Stockholm, som är levande och kärleksfullt skildrad. Här finns kapitel om hans medicinska studier och forskning, om en mångfald vänskaper och om yrkeslivet både som forskare, debattör på Dagens Nyheter och författare. Lars Gyllensten har suttit i styrelsen för Sveriges Radio, Dramaten och Nobelstiftelsen och var under många år ledamot av Svenska Akademien. Han lämnade den i samband med Rushdieaffären. Gyllensten låter anekdoter, humoristiska kryddkorn, vidräkningar och sakligt redovisande avlösa vartannat också i skildringarna från dessa periodvis så dramatiska och konfliktfyllda verksamheter.
 

Omslagsformgivare: Daniel Bjugård

Ladda ner Minnen, bara minnen en ebok i pdf-format, epub, mobi. Den genomsnittliga kostnaden för en ebok Minnen, bara minnen är 65 kr. Här kan du ladda ner boken gratis pdf, epub och mobi. Använd följande länkar för att ladda ner Minnen, bara minnen en ebok i pdf-, epub- och mobi-format.

Minnen, bara minnen pdf, epub, mobi – en av de bästa böckerna på svenska. Vår webbplats innehåller de mest intressanta böcker som du kan ladda ner i pdf-, epub- och mobi-format. Du kan hitta listan över webbplatser ovan för att lära dig mer om boken Minnen, bara minnen.

Minnen, bara minnen (e-bok) av Lars Gyllensten!—REGISTRERA DIG—!

Populära sökningar: Minnen, bara minnen pdf, ladda ner Minnen, bara minnen pdf, ladda ner en Minnen, bara minnen ebok pdf, Minnen, bara minnen bok i pdf-format, gratis Minnen, bara minnen bok att ladda ner, fri Minnen, bara minnen bok i pdf-format, Minnen, bara minnen boken kan läsas online, var kan jag ladda ner boken Minnen, bara minnen pdf? Hur laddar jag ner en Minnen, bara minnen bok i PDF-format? Var kan jag ladda ner Minnen, bara minnen gratis? Hur laddar jag ner en Minnen, bara minnen bok gratis? ladda ner Minnen, bara minnen epub, ladda ner en Minnen, bara minnen ebok epub, Minnen, bara minnen bok i epub-format, fri Minnen, bara minnen bok i pdf-format, var kan jag ladda ner boken Minnen, bara minnen epub? Hur laddar jag ner en Minnen, bara minnen bok i epub-format? Minnen, bara minnen mobi, ladda ner Minnen, bara minnen mobi, ladda ner en Minnen, bara minnen ebok mobi, Minnen, bara minnen bok i mobi-format, gratis Minnen, bara minnen bok i mobi-format, var kan jag ladda ner boken Minnen, bara minnen mobi? Hur laddar jag ner en Minnen, bara minnen bok i mobilformat? Var att ladda ner Minnen, bara minnen den Lars Gyllensten fri? Hur man laddar ner en Minnen, bara minnen den Lars Gyllensten ebok gratis?

Leave a Reply