Måltavla ladda ner bok pdf, epub, mobi

Måltavla (e-bok) av Ingrid Hedström

Måltavla ladda ner en bok pdf, epub, mobi

Bokinformation Måltavla den Ingrid Hedström

  • Bokens titel: Ingrid Hedström
  • Bokförfattare: Ingrid Hedström
  • Bokspråk: Svenska
  • Bokens publiceringsdatum: 27 maj 2015
  • Genre böcker: Deckare
  • ISBN: 9789150118292
  • Tillgängliga filer: maltavla_ingrid-hedstroem-2.pdf, maltavla_ingrid-hedstroem-2.epub, maltavla_ingrid-hedstroem-2.mobi
  • Villkor för nedladdning av denna bok: Gratis ebok
  • Hur man laddar ner en bok: länkar för att ladda ner boken Måltavla längst ner på sidan

Länkar för att ladda ner boken Måltavla den Ingrid Hedström

Sammanfattning av e-boken Måltavla den Ingrid Hedström

Astrid Sammils är överhopad av arbete. Som protokollchef på UD är hon ansvarig för planeringen av statsbesök, både inkommande och utgående. Det innebär regelbunden kontakt med såväl kungahuset som statsrådsberedningen.

Vid sidan av arbetet har hon en hel del som bekymrar henne. En väninna är spårlöst försvunnen efter att hennes man tagit sitt liv och själv får Astrid oroande hatmejl och utgör regelbundet måltavla på ett internetbaserat hatforum. Vad är det som triggar dessa mäns vrede? Och hur illavarslande är det att en av avsändarna tycks bo i den trakt i Dalarna där hennes älskade oas Sammilsgården ligger? En oas som förefaller än mer hotad när en ung rumän hittas död i trakten.

Måltavla är den andra fristående delen i serien om Astrid Sammils, som den här gången konfronteras med ett hat som har mer långtgående konsekvenser än hon någonsin kunnat ana. För vem är egentligen den yttersta måltavlan?

Ladda ner Måltavla en ebok i pdf-format, epub, mobi. Den genomsnittliga kostnaden för en ebok Måltavla är 39 kr. Här kan du ladda ner boken gratis pdf, epub och mobi. Använd följande länkar för att ladda ner Måltavla en ebok i pdf-, epub- och mobi-format.

Måltavla pdf, epub, mobi – en av de bästa böckerna på svenska. Vår webbplats innehåller de mest intressanta böcker som du kan ladda ner i pdf-, epub- och mobi-format. Du kan hitta listan över webbplatser ovan för att lära dig mer om boken Måltavla.

Måltavla (e-bok) av Ingrid Hedström!—REGISTRERA DIG—!

Populära sökningar: Måltavla pdf, ladda ner Måltavla pdf, ladda ner en Måltavla ebok pdf, Måltavla bok i pdf-format, gratis Måltavla bok att ladda ner, fri Måltavla bok i pdf-format, Måltavla boken kan läsas online, var kan jag ladda ner boken Måltavla pdf? Hur laddar jag ner en Måltavla bok i PDF-format? Var kan jag ladda ner Måltavla gratis? Hur laddar jag ner en Måltavla bok gratis? ladda ner Måltavla epub, ladda ner en Måltavla ebok epub, Måltavla bok i epub-format, fri Måltavla bok i pdf-format, var kan jag ladda ner boken Måltavla epub? Hur laddar jag ner en Måltavla bok i epub-format? Måltavla mobi, ladda ner Måltavla mobi, ladda ner en Måltavla ebok mobi, Måltavla bok i mobi-format, gratis Måltavla bok i mobi-format, var kan jag ladda ner boken Måltavla mobi? Hur laddar jag ner en Måltavla bok i mobilformat? Var att ladda ner Måltavla den Ingrid Hedström fri? Hur man laddar ner en Måltavla den Ingrid Hedström ebok gratis?

Leave a Reply