Månfågel ladda ner bok mobi

Månfågel (e-bok) av Ingelin Angerborn

Månfågel ladda ner en bok pdf, epub, mobi

Bokinformation Månfågel den Ingelin Angerborn

  • Bokens titel: Ingelin Angerborn
  • Bokförfattare: Ingelin Angerborn
  • Bokspråk: Svenska
  • Bokens publiceringsdatum: 13 juni 2012
  • Genre böcker: 9-12 År
  • ISBN: 9789129684698
  • Tillgängliga filer: manfagel_ingelin-angerborn.pdf, manfagel_ingelin-angerborn.epub, manfagel_ingelin-angerborn.mobi
  • Villkor för nedladdning av denna bok: Gratis ebok
  • Hur man laddar ner en bok: länkar för att ladda ner boken Månfågel längst ner på sidan

Länkar för att ladda ner boken Månfågel den Ingelin Angerborn

Sammanfattning av e-boken Månfågel den Ingelin Angerborn

Det kom inget mer brev. De väntade och väntade, men förgäves. Brevlådan förblev tyst och tom och oron knöt sig i Vendelas mage. Hade det varit för sent, trots allt?

Det börjar med ett brev. Det där brevet Vendela skriver en kväll när hon känner sig ensammast i världen. Allt är så orättvist. Gabriel bryr sig inte om henne, mamma finns inte mer och till råga på allt har bästa kompisen Minna flyttat till London. Vendela vet inte riktigt varför, men hon tar med sig brevet ner till ån och stoppar in det mellan två stenar vid strandkanten. Kanske kommer någon att hitta det där. Någon som också känner sig ensam och behöver en vän.

Och det dröjer inte länge innan Vendela får svar. Men vem är det egentligen som svarar? Är det Minna som skojar? Eller är det konstiga Cornelia, som har flyttat in i lägenheten under? Eller är det någon helt annan, någon som inte alls hör hemma i Vendelas värld? Någon från en annan tid …

Ingelin Angerborn är oöverträffad när det gäller magisk realism för mellanåldern. Hon blandar det vardagliga och hemtama med tidsresor och spöken på ett sånt sätt att allt känns möjligt. Det övernaturliga blir helt enkelt naturligt.

Ladda ner Månfågel en ebok i pdf-format, epub, mobi. Den genomsnittliga kostnaden för en ebok Månfågel är 105 kr. Här kan du ladda ner boken gratis pdf, epub och mobi. Använd följande länkar för att ladda ner Månfågel en ebok i pdf-, epub- och mobi-format.

Månfågel pdf, epub, mobi – en av de bästa böckerna på svenska. Vår webbplats innehåller de mest intressanta böcker som du kan ladda ner i pdf-, epub- och mobi-format. Du kan hitta listan över webbplatser ovan för att lära dig mer om boken Månfågel.

Månfågel (e-bok) av Ingelin Angerborn!—REGISTRERA DIG—!

Populära sökningar: Månfågel pdf, ladda ner Månfågel pdf, ladda ner en Månfågel ebok pdf, Månfågel bok i pdf-format, gratis Månfågel bok att ladda ner, fri Månfågel bok i pdf-format, Månfågel boken kan läsas online, var kan jag ladda ner boken Månfågel pdf? Hur laddar jag ner en Månfågel bok i PDF-format? Var kan jag ladda ner Månfågel gratis? Hur laddar jag ner en Månfågel bok gratis? ladda ner Månfågel epub, ladda ner en Månfågel ebok epub, Månfågel bok i epub-format, fri Månfågel bok i pdf-format, var kan jag ladda ner boken Månfågel epub? Hur laddar jag ner en Månfågel bok i epub-format? Månfågel mobi, ladda ner Månfågel mobi, ladda ner en Månfågel ebok mobi, Månfågel bok i mobi-format, gratis Månfågel bok i mobi-format, var kan jag ladda ner boken Månfågel mobi? Hur laddar jag ner en Månfågel bok i mobilformat? Var att ladda ner Månfågel den Ingelin Angerborn fri? Hur man laddar ner en Månfågel den Ingelin Angerborn ebok gratis?

Leave a Reply