Moa och migränmonstret ladda ner ebok

Moa och migränmonstret (e-bok) av Kristina Ahls

Moa och migränmonstret ladda ner en bok pdf, epub, mobi

Bokinformation Moa och migränmonstret den Kristina Ahlström

  • Bokens titel: Kristina Ahlström
  • Bokförfattare: Kristina Ahlström
  • Bokspråk: Svenska
  • Bokens publiceringsdatum: 5 juni 2018
  • Genre böcker: 6-9 År
  • ISBN: 9789198215168
  • Tillgängliga filer: moa-och-migraenmonstret_kristina-ahlstroem.pdf, moa-och-migraenmonstret_kristina-ahlstroem.epub, moa-och-migraenmonstret_kristina-ahlstroem.mobi
  • Villkor för nedladdning av denna bok: Gratis ebok
  • Hur man laddar ner en bok: länkar för att ladda ner boken Moa och migränmonstret längst ner på sidan

Länkar för att ladda ner boken Moa och migränmonstret den Kristina Ahlström

Sammanfattning av e-boken Moa och migränmonstret den Kristina Ahlström

Moa är 8 år. Ibland kommer migränmonstret och då får hon svår huvudvärk. Hon tycker inte om när monstret kommer. Hon måste lägga sig med en blöt handduk över pannan.

Vilken tur att hennes mamma får lära sig hur de ska göra för att hålla monstret borta. Hon ska äta många gånger varje dag. Men vad gör hon på utflykten när hon glömt sina smörgåsar hemma? Och på kalaset hos Ellen med den fina tårtan?

Boken handlar om hur Moa gör för att undvika monstret. Författarna hoppas att boken ska inspirera barn och föräldrar.

Berättelsen om Moa är fiktiv och bygger på författarnas erfarenheter av stabilt blodsocker för att vara fri från migrän. Författarna är fria från migrän helt utan läkemedel och enbart genom att de håller sitt blodsocker stabilt. Framför allt handlar det om att äta regelbundet och äta bra mat enligt tallriksmodellen.

Boken berättar om hur dåligt Moa mår när hon har ont och hur hon gör när hon kan slippa svår huvudvärk och migränmonstret. I boken beskrivs hur Moa gör när hon ska på kalas med alla sötsaker som då erbjuds. 

Moas klasskamrat Kalle har diabetes. I boken berättar han för Moa vad blodsocker är för något. I en enkel metafor i form av en båt på havet förklarar han hur man kan beskriva stabilt blodsocker. Moa och Kalle har mycket gemensamt med när och vad de behöver äta.

I boken beskrivs tallriksmodellen på ett enkelt sätt och hur en dags måltider kan fördelas jämt över dagen. 

Boken innehåller några slutnoter med en beskrivning av sjukdomen migrän och kemisten som utformat den metod som boken utgår från: Rodolfo Low. Enligt honom kan migrän beskrivas som en omvänd diabetes. 

Boken innehåller 30 fina illustrationer av Eva Lindén.

Bok kan läsas av barn med migrän och deras föräldrar. Även lärare och andra i barnens omgivning kan ha glädje av att läsa boken för att kunna hjälpa barn som behöver hålla sitt blodsocker stabilt. Denna kost är dessutom bra för alla och boken kan inspirera barn och föräldrar att göra mer hälsosamma val i vardagen.

Mer om metoden finns att läsa i en av författarnas böcker Fri från migrän – Orsak och botemedel till en av våra stora folksjukdomar (2014) och Fri från migrän – handboken – Bra mat för alla och hur man håller blodsockret stabilt (2016).

Ladda ner Moa och migränmonstret en ebok i pdf-format, epub, mobi. Den genomsnittliga kostnaden för en ebok Moa och migränmonstret är 49 kr. Här kan du ladda ner boken gratis pdf, epub och mobi. Använd följande länkar för att ladda ner Moa och migränmonstret en ebok i pdf-, epub- och mobi-format.

Moa och migränmonstret pdf, epub, mobi – en av de bästa böckerna på svenska. Vår webbplats innehåller de mest intressanta böcker som du kan ladda ner i pdf-, epub- och mobi-format. Du kan hitta listan över webbplatser ovan för att lära dig mer om boken Moa och migränmonstret.

Moa och migränmonstret (e-bok) av Kristina Ahls!—REGISTRERA DIG—!

Populära sökningar: Moa och migränmonstret pdf, ladda ner Moa och migränmonstret pdf, ladda ner en Moa och migränmonstret ebok pdf, Moa och migränmonstret bok i pdf-format, gratis Moa och migränmonstret bok att ladda ner, fri Moa och migränmonstret bok i pdf-format, Moa och migränmonstret boken kan läsas online, var kan jag ladda ner boken Moa och migränmonstret pdf? Hur laddar jag ner en Moa och migränmonstret bok i PDF-format? Var kan jag ladda ner Moa och migränmonstret gratis? Hur laddar jag ner en Moa och migränmonstret bok gratis? ladda ner Moa och migränmonstret epub, ladda ner en Moa och migränmonstret ebok epub, Moa och migränmonstret bok i epub-format, fri Moa och migränmonstret bok i pdf-format, var kan jag ladda ner boken Moa och migränmonstret epub? Hur laddar jag ner en Moa och migränmonstret bok i epub-format? Moa och migränmonstret mobi, ladda ner Moa och migränmonstret mobi, ladda ner en Moa och migränmonstret ebok mobi, Moa och migränmonstret bok i mobi-format, gratis Moa och migränmonstret bok i mobi-format, var kan jag ladda ner boken Moa och migränmonstret mobi? Hur laddar jag ner en Moa och migränmonstret bok i mobilformat? Var att ladda ner Moa och migränmonstret den Kristina Ahlström fri? Hur man laddar ner en Moa och migränmonstret den Kristina Ahlström ebok gratis?

Leave a Reply