Moderspassion ladda ner ebok epub

Moderspassion (ljudbok) av Majgull Axelsson

Moderspassion ladda ner en bok pdf, epub, mobi

Bokinformation Moderspassion den Majgull Axelsson

  • Bokens titel: Majgull Axelsson
  • Bokförfattare: Majgull Axelsson
  • Bokspråk: Svenska
  • Bokens publiceringsdatum: 3 augusti 2011
  • Genre böcker: Romaner
  • ISBN: 9789173485609
  • Tillgängliga filer: moderspassion_majgull-axelsson-2.pdf, moderspassion_majgull-axelsson-2.epub, moderspassion_majgull-axelsson-2.mobi
  • Villkor för nedladdning av denna bok: Gratis ebok
  • Hur man laddar ner en bok: länkar för att ladda ner boken Moderspassion längst ner på sidan

Länkar för att ladda ner boken Moderspassion den Majgull Axelsson

Sammanfattning av e-boken Moderspassion den Majgull Axelsson

När höststormarna drar in över Arvika och regnet vräker ner tar några människor sin tillflykt till vägkrogen Sallys Café & Restaurant för att rädda sig undan det stigande vattnet och de hårda vindarna. Under några sena timmar strålar deras öden samman och i skuggan av ovädersnatten får vi deras livsberättelser.

I centrum står vägkrogens ägarinna, Minna, som förträngt sin tonårsdotters självmord så till den grad att hon tror att dottern fortfarande lever. Här finns också den ordkarge Tyrone från räddningstjänsten, det förorättade restaurangbiträdet Anette, Ritva från lokalpressen, Marguerite, en smått alkoholiserad före detta Dramatenskådespelerska, och så hennes man, den arrogante ekonomiprofessorn Henrik.

Moderspassion är en berättelse om det värsta som kan hända i en människas liv, nämligen att förlora ett barn. Det är en berättelse om föräldraskap, och särskilt moderskap, om att förtränga och vägra se, om att bära generationers skuld och skam, men också om vår längtan efter att höra till.

Ladda ner Moderspassion en ebok i pdf-format, epub, mobi. Den genomsnittliga kostnaden för en ebok Moderspassion är 89 kr. Här kan du ladda ner boken gratis pdf, epub och mobi. Använd följande länkar för att ladda ner Moderspassion en ebok i pdf-, epub- och mobi-format.

Moderspassion pdf, epub, mobi – en av de bästa böckerna på svenska. Vår webbplats innehåller de mest intressanta böcker som du kan ladda ner i pdf-, epub- och mobi-format. Du kan hitta listan över webbplatser ovan för att lära dig mer om boken Moderspassion.

Moderspassion (ljudbok) av Majgull Axelsson!—REGISTRERA DIG—!

Populära sökningar: Moderspassion pdf, ladda ner Moderspassion pdf, ladda ner en Moderspassion ebok pdf, Moderspassion bok i pdf-format, gratis Moderspassion bok att ladda ner, fri Moderspassion bok i pdf-format, Moderspassion boken kan läsas online, var kan jag ladda ner boken Moderspassion pdf? Hur laddar jag ner en Moderspassion bok i PDF-format? Var kan jag ladda ner Moderspassion gratis? Hur laddar jag ner en Moderspassion bok gratis? ladda ner Moderspassion epub, ladda ner en Moderspassion ebok epub, Moderspassion bok i epub-format, fri Moderspassion bok i pdf-format, var kan jag ladda ner boken Moderspassion epub? Hur laddar jag ner en Moderspassion bok i epub-format? Moderspassion mobi, ladda ner Moderspassion mobi, ladda ner en Moderspassion ebok mobi, Moderspassion bok i mobi-format, gratis Moderspassion bok i mobi-format, var kan jag ladda ner boken Moderspassion mobi? Hur laddar jag ner en Moderspassion bok i mobilformat? Var att ladda ner Moderspassion den Majgull Axelsson fri? Hur man laddar ner en Moderspassion den Majgull Axelsson ebok gratis?

Leave a Reply