Mord i Havanna gratis bok mobi

Mord i Havanna (ljudbok) av Jan Mårtenson

Mord i Havanna ladda ner en bok pdf, epub, mobi

Bokinformation Mord i Havanna den Jan Mårtenson

  • Bokens titel: Jan Mårtenson
  • Bokförfattare: Jan Mårtenson
  • Bokspråk: Svenska
  • Bokens publiceringsdatum: 10 juni 2010
  • Genre böcker: Deckare
  • ISBN: 9789173484268
  • Tillgängliga filer: mord-i-havanna_jan-martenson-2.pdf, mord-i-havanna_jan-martenson-2.epub, mord-i-havanna_jan-martenson-2.mobi
  • Villkor för nedladdning av denna bok: Gratis ebok
  • Hur man laddar ner en bok: länkar för att ladda ner boken Mord i Havanna längst ner på sidan

Länkar för att ladda ner boken Mord i Havanna den Jan Mårtenson

Sammanfattning av e-boken Mord i Havanna den Jan Mårtenson

– Señor Homan?
– Si. Vem frågar?
– Policia. Please come with us.
– Why?
– Murder. And we would like to talk with you.

Johan Kristian Homan turistar i Havanna. Hans särbo Francine Silfverstierna, chef för Säpos personskyddsenhet, är på konferens, och han har rest med. Homan ser fram emot värmen, vistelsen på det anrika Hotel Nacional – en gång den amerikanska maffians högkvarter – och mot att få byta sin trogna dry martini mot hemingwayska daiquiris och mojitos. Hade Johan Kristian vetat att han dessutom skulle konfronteras med den kubanska polisens förhörsteknik mot mordmisstänkta hade han kanske hållit sig kvar i sin antikaffär på Köpmangatan i Gamla stan.
Allt började med hans gamla älskade pianolärarinna Rut Mandelbaums begravning. Med sig tog hon sina fruktansvärda minnen och erfarenheter från Auschwitz, och efter sig lämnade hon en brokig familj: en syster samt styv- och syskonbarn. Och det envisa ryktet om ett gigantiskt arv från en okänd amerikansk släkting.
Men till arvingarnas oförställda besvikelse verkar amerikaarvet ha varit ett luftslott. Snart dras Homan in i en malström av syskonrivalitet och hat. Skönt då, att han har Cubaresan med sin älskade Francine att se fram emot. För inte kan väl hans olyckliga benägenhet att alltid hamna i trubbel följa honom ända dit?
En spännande, dramatisk och fartfylld kriminalroman där den amerikanska maffian, Cubas hemliga polis, Havannas kultur och arkitektur är viktiga beståndsdelar, liksom Gamla stan och Stockholms

Ladda ner Mord i Havanna en ebok i pdf-format, epub, mobi. Den genomsnittliga kostnaden för en ebok Mord i Havanna är 89 kr. Här kan du ladda ner boken gratis pdf, epub och mobi. Använd följande länkar för att ladda ner Mord i Havanna en ebok i pdf-, epub- och mobi-format.

Mord i Havanna pdf, epub, mobi – en av de bästa böckerna på svenska. Vår webbplats innehåller de mest intressanta böcker som du kan ladda ner i pdf-, epub- och mobi-format. Du kan hitta listan över webbplatser ovan för att lära dig mer om boken Mord i Havanna.

Mord i Havanna (ljudbok) av Jan Mårtenson!—REGISTRERA DIG—!

Populära sökningar: Mord i Havanna pdf, ladda ner Mord i Havanna pdf, ladda ner en Mord i Havanna ebok pdf, Mord i Havanna bok i pdf-format, gratis Mord i Havanna bok att ladda ner, fri Mord i Havanna bok i pdf-format, Mord i Havanna boken kan läsas online, var kan jag ladda ner boken Mord i Havanna pdf? Hur laddar jag ner en Mord i Havanna bok i PDF-format? Var kan jag ladda ner Mord i Havanna gratis? Hur laddar jag ner en Mord i Havanna bok gratis? ladda ner Mord i Havanna epub, ladda ner en Mord i Havanna ebok epub, Mord i Havanna bok i epub-format, fri Mord i Havanna bok i pdf-format, var kan jag ladda ner boken Mord i Havanna epub? Hur laddar jag ner en Mord i Havanna bok i epub-format? Mord i Havanna mobi, ladda ner Mord i Havanna mobi, ladda ner en Mord i Havanna ebok mobi, Mord i Havanna bok i mobi-format, gratis Mord i Havanna bok i mobi-format, var kan jag ladda ner boken Mord i Havanna mobi? Hur laddar jag ner en Mord i Havanna bok i mobilformat? Var att ladda ner Mord i Havanna den Jan Mårtenson fri? Hur man laddar ner en Mord i Havanna den Jan Mårtenson ebok gratis?

Leave a Reply